2014 KASIM Ayı Kazançları, ARALIK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok enteresan işler dönüyor

aynen neden işleme girmediğini kimse bilemiyecek anlaşıldı. vds den giriş yaptığım adsense işleme girdi .. yani bundan dolayı işleme girmiyor olsaydı hiç kimse adsenseden para alamazdı. Adsense yi sunucuda açmasalar bile sonuçda adsenseye bağlı kanalı sunucudan açıyorlar

aynen neden işleme girmediğini kimse bilemiyecek anlaşıldı. vds den giriş yaptığım adsense işleme girdi .. yani bundan dolayı işleme girmiyor olsaydı hiç kimse adsenseden para alamazdı. Adsense yi sunucuda açmasalar bile sonuçda adsenseye bağlı kanalı sunucudan açıyorlar

benim hala işleme gırmedı hocam beklemedeyim malesef

benim hala işleme gırmedı hocam beklemedeyim malesef

Insallah yarın herkes adsensem işleme girdi ödememi aldı diyecek .. temeniden ve iyi dilekten başka bir şey gelmiyor elimizden .. Mevzu adsense oldumu elimiz kolumuz bağlı sadece onların yapacaklarını bekliyoruz

Benimde 2 ay önce satın aldıgım adsense girmemişti işleme. Telif vardı 1 tane ondan sanıyordum ama onlada alakası yokmuş. Nerden neye nasıl karar veriyorlar çözemedim bende.

Adsense işleme girmemi olayı hocam hala neden olduğu çözülemedi.

Bence sorunumuz herşeyi amannn, bundanda olmaz dememizden kaynaklı.
Kimse beni yanlış anlamasın.
Kanallarım spamdan kapanıyor diyorlar, çerez temizlemiyorlar, ip değiştirmiyorlar veya mac değiştirmiyorlar.
Kanallarınızı kontrol etmek şeklini değiştirin diyoruz, önemsemiyorlar toplu kapanma yaşıyorlar.
Eldeki tüm adsenseleri tek bir ipden kontrolunu gerçekleştiriyoruz, daha sonra hesaplar ban yiyince adsensin neden kapandığını bulmaya çalışıyoruz

Biz googlenin hangi mantıkla çalıştığını bilmemiz mümkün değil. Ne tarz botlari robotlar, yazılımlar kullandığını bilemeyiz.

Şimdi bana kızarlarda, benim birçok adsensim var, hepsini aynı ipden kontrol ediyorum ve ban yemiyorum diye.
Bende soruyorum bu çok adsens sahipli insanların devamlı aynı ip kullandığından ötürü ban yemediğini nerden biliyorsun diye?!!!
Aynı şeyin biraç ay sonra seninde başına gelmeyeceğini nerden biliyorsun diye?
İşte sorunumuz burda, bizde çok güzel bir atasözü var. Eşşeğini sağlam kazığa bağlamak.
Mantıksızsam mantıksızsın deyin. Önce tüm önlemlerimizi almamız gerekir diye düşünüyorum. Biz önelemlerimizi alalım. Ban yersekte o zaman neden olduğunu araştıralım.
Burda kimseyi eleştirmedim, bir kişiyi hedef alarak konuşmadım, sadece fikirlerimi sundum.
Teşekkürler

şimdi baktım benim üç haneliydi hesaba yatmış...inşallah herkes alır

adsensede dılım yandı, spamada dustum, en yuksek gelırlı kanallarda kapandı ama bır ıkı blog ve kanal var ordan odeme alıcam. Dıger yenı kanallar partnerde.. En mantıklısı partner gelıyor bana. Ve yenı kanallarımın hepsı partnerde, napalım.

otomatic ödeme işlemi devam ediyor diyorsa korkmayın,şahsen bende henüz almadım paramı ancak bu şekilde sayfam ne bir mail geldi ödeme diye nede mavi oldu yazı vs..ama ödeme işlemi devam ediyor yazıyorsa en geç yarın 11 gibi paralar hesapda inş.İşleme girmeyen arkadaşlar da korkmayın hemen sabah ola hayrola diyorum herkesin yolu açık olsun.

4 haneli işleme girmemiş. yeni bakma fırsatım oldu. 3 haneli adsense girmiş.. nasip artık.. daha önce çok geç işleme giren var mı aramızda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri