Daha işleme bile girmedi bende, nasıl yatmış olabiliyor?
screenshot or didnt happened
Bende şaşırdım doğrusu, dediğin gibi diğer hesaplar işlemde bile değil..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Daha işleme bile girmedi bende, nasıl yatmış olabiliyor?
screenshot or didnt happened
Bende şaşırdım doğrusu, dediğin gibi diğer hesaplar işlemde bile değil..
Arkadaşlar müjdeyi vereyim paralar yatmış, gözünüz aydın.
Yeni bir Adsense hesabı açmıştık onun parası yatmış fakat diğer hesaplarda herhangi bir şey yok.
Tartışma çıkaracak mesajlar tarafımdan silinmiştir.
Arkadaşlar lütfen bir birimizi kırmayalım. Rica ediyorum bu konu altında tartışmayın. Burası Adsense Ödeme konusudur, tartışma değil. Anlayışınız için teşekkürler.
Hocam bu ay ne kadar alacaksınız inşallah (Lütfen hatrı sayılır para demeyin) net rakam yazarmısnız. Allah daha çok versin gözü olanında gözü çıksınBu konuda Moderatör tarafından banlanan yada ceza puanı alan arkadaşların banları kaldırılmış,aldıkları ceza puanları geçersiz sayılmıştır.
.......
Saygılarımla herkese bol kazançlar ,inşallah ödemelerinizi en kısa sürede sorunsuz şekilde alırsınız.
Hocam bu ay ne kadar alacaksınız inşallah (Lütfen hatrı sayılır para demeyin) net rakam yazarmısnız. Allah daha çok versin gözü olanında gözü çıksın
Hocam bu ay ne kadar alacaksınız inşallah (Lütfen hatrı sayılır para demeyin) net rakam yazarmısnız. Allah daha çok versin gözü olanında gözü çıksın
Üstadsım çok özür dilerim ama 1 lirada alsam 100000 lirada alsam rakam vermem.Beni tanıyan iyi kötü herkes bilir bunu yapmadığımı.Sadece şunu diyebilirim,Mart ayı ve nisan ayında bugüne kadarki youtube geçmişimde en kötü durumdayım diyebilirim.Gerek kendi hatalarım gerek işlere pek ilgi alaka vermemem gerek teknik hatalardan.Zaten 10 nisan civarı 32K mart ayı kazancı + nisan 12 ye kadar olan 13-15k tl ile birlikde toplamda 50k civarı 2 adsensem banlandı.Normalde bugun yarın almam gereken bir meblağdı.Canımız sagolsun yeniden çalışır yeniden kasarız,Bizler az yada çok bir şekilde kazanıyoruz bunada çok şükür.
Allah olmayana,ihtiyacı olana,borcu olana,Çoçuğu olana versin.Annesini babasını ailesini çoçuklarının geleceği için her türlü stresi siniri yaşayan ,üniversite okuyupda ailesinin durumu olmadığı için bu işlerde 3-5 kuruş kazanarak ailesine yük olmak istemeyen Koca yürekli kardeşlerimize versin.Başka bir isteğimde dileğimde yok.
Çok doğru dedin abi üniversite okuyorum ve aileme yük olmuyorum. Hatta aileme yardımcı olacağım inşallah.Üstadsım çok özür dilerim ama 1 lirada alsam 100000 lirada alsam rakam vermem.Beni tanıyan iyi kötü herkes bilir bunu yapmadığımı.Sadece şunu diyebilirim,Mart ayı ve nisan ayında bugüne kadarki youtube geçmişimde en kötü durumdayım diyebilirim.Gerek kendi hatalarım gerek işlere pek ilgi alaka vermemem gerek teknik hatalardan.Zaten 10 nisan civarı 32K mart ayı kazancı + nisan 12 ye kadar olan 13-15k tl ile birlikde toplamda 50k civarı 2 adsensem banlandı.Normalde bugun yarın almam gereken bir meblağdı.Canımız sagolsun yeniden çalışır yeniden kasarız,Bizler az yada çok bir şekilde kazanıyoruz bunada çok şükür.
Allah olmayana,ihtiyacı olana,borcu olana,Çoçuğu olana versin.Annesini babasını ailesini çoçuklarının geleceği için her türlü stresi siniri yaşayan ,üniversite okuyupda ailesinin durumu olmadığı için bu işlerde 3-5 kuruş kazanarak ailesine yük olmak istemeyen Koca yürekli kardeşlerimize versin.Başka bir isteğimde dileğimde yok.
Üstadım çok özür dilerim ama 1 lirada alsam 100000 lirada alsam rakam vermem.Beni tanıyan iyi kötü herkes bilir bunu yapmadığımı.Sadece şunu diyebilirim,Mart ayı ve nisan ayında bugüne kadarki youtube geçmişimde en kötü durumdayım diyebilirim.Gerek kendi hatalarım gerek işlere pek ilgi alaka vermemem gerek teknik hatalardan.Zaten 10 nisan civarı 32K mart ayı kazancı + nisan 12 ye kadar olan 13-15k tl ile birlikde toplamda 50k civarı 2 adsensem banlandı.Normalde bugun yarın almam gereken bir meblağdı.Canımız sagolsun yeniden çalışır yeniden kasarız,Bizler az yada çok bir şekilde kazanıyoruz bunada çok şükür.
Şu son paragraf için Adamsın uleyynnnnÜstadım çok özür dilerim ama 1 lirada alsam 100000 lirada alsam rakam vermem.Beni tanıyan iyi kötü herkes bilir bunu yapmadığımı.Sadece şunu diyebilirim,Mart ayı ve nisan ayında bugüne kadarki youtube geçmişimde en kötü durumdayım diyebilirim.Gerek kendi hatalarım gerek işlere pek ilgi alaka vermemem gerek teknik hatalardan.Zaten 10 nisan civarı 32K mart ayı kazancı + nisan 12 ye kadar olan 13-15k tl ile birlikde toplamda 50k civarı 2 adsensem banlandı.Normalde bugun yarın almam gereken bir meblağdı.Canımız sagolsun yeniden çalışır yeniden kasarız,Bizler az yada çok bir şekilde kazanıyoruz bunada çok şükür.
Üstadım çok özür dilerim ama 1 lirada alsam 100000 lirada alsam rakam vermem.Beni tanıyan iyi kötü herkes bilir bunu yapmadığımı.Sadece şunu diyebilirim,Mart ayı ve nisan ayında bugüne kadarki youtube geçmişimde en kötü durumdayım diyebilirim.Gerek kendi hatalarım gerek işlere pek ilgi alaka vermemem gerek teknik hatalardan.Zaten 10 nisan civarı 32K mart ayı kazancı + nisan 12 ye kadar olan 13-15k tl ile birlikde toplamda 50k civarı 2 adsensem banlandı.Normalde bugun yarın almam gereken bir meblağdı.Canımız sagolsun yeniden çalışır yeniden kasarız,Bizler az yada çok bir şekilde kazanıyoruz bunada çok şükür.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.