2014 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Resim yükledim.

@Kaanbulut Şubat ayı 200 TL yi geçmemişti öyle hatırlıyorum
@Rammstein Valla 5-6 Adsense var ne zaman açtım bbilmiyorum ama en son açtığım Adsense buydu.

EFT saati geçtiği için ilgili admin arkadaşa mesaj attım sağolsun açtı. Bu konuda ödeme hakkında konuşalım diğer konuları boş verelim.

Bekleyelim bakalım ne zaman işleme girecek..

Tartışma çıkaracak mesajlar tarafımdan silinmiştir.
Arkadaşlar lütfen bir birimizi kırmayalım. Rica ediyorum bu konu altında tartışmayın. Burası Adsense Ödeme konusudur, tartışma değil. Anlayışınız için teşekkürler.

Tartışma çıkaracak mesajlar tarafımdan silinmiştir.
Arkadaşlar lütfen bir birimizi kırmayalım. Rica ediyorum bu konu altında tartışmayın. Burası Adsense Ödeme konusudur, tartışma değil. Anlayışınız için teşekkürler.

İlginize teşekkürler sayın yönetici.
Ödeme konusuna gelecek olursak 10.30 ile 16.00 arası tüm ödemelerin biteceğini düşünüyorum.TL hesapları için...

millet heycanlanıyorum konuyu hortlartmayın diyor post kasmayın diyor http://www.ytpara.com/adsense-aylik...nisan-odemeleri-tek-baslik-46.html#post366293

emir kipi kullananda belliydi ödeme bekleyen bu konuya girip ödeme bekleyip huzursuz olan kişilerde gidip adsenseden bakabilir konuyu hortlatan arkadaşlar bilgisiz veya yeni kişiler olabilir bizim onlar anlayışla karşılayıp en iyi şekilde dogru cevabı vermeliyiz konu kilitlemekle kimse birşey öğrenemez ve konu uzar gider eğer arkadaşın sorununu çözdüyseniz arkadaş hala post kasıyorsa demek ki sorun sizde değil yada bile bile bunu 2 3 defa tekrar ediyorsa bunun cezası olur

benden bu kadar

Bu konuda Moderatör tarafından banlanan yada ceza puanı alan arkadaşların banları kaldırılmış,aldıkları ceza puanları geçersiz sayılmıştır.

Burda Moderatör arkadaşın amacı her ayki sizlerinde bildiğiniz gibi "işleme girdimi","işleme birazdan girer","benimki işleme niye girmedi","işleme girmedi para alamayacakmıyız",işleme girdi yarınmı yatar",işleme girmiş sabahmı yatar öglenmi yatar","Akbank yattı,garanti niye yatmadı","iş bank yattı ziirat niye yatmadı" vs vs vs vs.

Herkes,bu işi yapan herkes işleme giren paranın yatdığını,ödemesinin geldiğini biliyor.1Gün geç,1 gün erken sonuçta bu işlemdeki paralar hesaplarınıza yatıyor.Durduk yere,yukardaki yazdığım mesajları yazmanın anlamı varmı ? Yani moderatöre kuralları uyguluyoruz diyerek kızıyoruz,ego tatmin ediyor diyerek kızıyoruz ama hiç düzgün bu işi bilen kendini bilen bir insan gibi işleme girdiğinde gelip burda "Beyler işleme girdi hayırlı olsun" demeyi bekleyecek kadar sabırlı olamıyoruz.

Diyorsunuzki konuyu işleme girince açın yada 21 akşam gece çok haklısınız aslında orda bizdede görevlilerdede sorun var.Ancak "O","BU,"ŞU" demeden herkes mesaj yazacağı zamanıda yeride durumuda bilse ne konu kilitlerinir işleme girene kadar,nede bu sorunlar yaşanır.
Suçu başkasında aramak kolaydır yada hep yaptığımız şeydir ancak birde kendimize baksak ve desek "yattığı zaman belli ödediği zaman belli işleme girdiği zaman belli şimdi bunu bile bile boş boş mesaj yazmaya gerek varmı" diye düşünsek çokmu zor acaba.

Sizleri çok iyi anlıyorum.İlk kez ödeme alacaklar var,borcunu ödeyecekler var,parası olmayıpda 4 gözle bu ödemenin işleme girmesini bekleyen var ama mesaj yazarken bilebu konuya "işleme ne zaman girer" diye yazacagınıza,Arkadaşlar işleme bugün girer inş,ödenecek,alınacak şeyler var" yada "ilk kazancımı alacağım hayırlısı olur sorunsuz alırız" gibi anlamlı mesajlar atsanız kimse birşey demez dedirtmemde.

Neyse Moderatör arkadaşlarımdan bu tür konularda daha sakin ve daha olumlu yaklaşmaları konusunda ricada bulunuyorum burdan.Ytparadaki tüm dostlarımızada biraz yerine zamanına ve duruma göre olgun mesajlar yazmasını rica ediyorum.

Bu Saatden itibaren Ödeme konuları olsun,kesinleşme konuları olsun mesaj yazmak serbestdir.Konularda kilitlenmeyecek hiç bir zaman ve açık kalacakdır ay boyunca.Herhangi bir ceza filanda verilmeyecek uygulanmayacakdır.

Saygılarımla herkese bol kazançlar ,inşallah ödemelerinizi en kısa sürede sorunsuz şekilde alırsınız.

Bu konuda Moderatör tarafından banlanan yada ceza puanı alan arkadaşların banları kaldırılmış,aldıkları ceza puanları geçersiz sayılmıştır.

.......
Saygılarımla herkese bol kazançlar ,inşallah ödemelerinizi en kısa sürede sorunsuz şekilde alırsınız.
Hocam bu ay ne kadar alacaksınız inşallah (Lütfen hatrı sayılır para demeyin) net rakam yazarmısnız. Allah daha çok versin gözü olanında gözü çıksın

Hocam bu ay ne kadar alacaksınız inşallah (Lütfen hatrı sayılır para demeyin) net rakam yazarmısnız. Allah daha çok versin gözü olanında gözü çıksın

Üstadım çok özür dilerim ama 1 lirada alsam 100000 lirada alsam rakam vermem.Beni tanıyan iyi kötü herkes bilir bunu yapmadığımı.Sadece şunu diyebilirim,Mart ayı ve nisan ayında bugüne kadarki youtube geçmişimde en kötü durumdayım diyebilirim.Gerek kendi hatalarım gerek işlere pek ilgi alaka vermemem gerek teknik hatalardan.Zaten 10 nisan civarı 32K mart ayı kazancı + nisan 12 ye kadar olan 13-15k tl ile birlikde toplamda 50k civarı 2 adsensem banlandı.Normalde bugun yarın almam gereken bir meblağdı.Canımız sagolsun yeniden çalışır yeniden kasarız,Bizler az yada çok bir şekilde kazanıyoruz bunada çok şükür.

Allah olmayana,ihtiyacı olana,borcu olana,Çoçuğu olana versin.Annesini babasını ailesini çoçuklarının geleceği için her türlü stresi siniri yaşayan ,üniversite okuyupda ailesinin durumu olmadığı için bu işlerde 3-5 kuruş kazanarak ailesine yük olmak istemeyen Koca yürekli kardeşlerimize versin.Başka bir isteğimde dileğimde yok.

Üstadsım çok özür dilerim ama 1 lirada alsam 100000 lirada alsam rakam vermem.Beni tanıyan iyi kötü herkes bilir bunu yapmadığımı.Sadece şunu diyebilirim,Mart ayı ve nisan ayında bugüne kadarki youtube geçmişimde en kötü durumdayım diyebilirim.Gerek kendi hatalarım gerek işlere pek ilgi alaka vermemem gerek teknik hatalardan.Zaten 10 nisan civarı 32K mart ayı kazancı + nisan 12 ye kadar olan 13-15k tl ile birlikde toplamda 50k civarı 2 adsensem banlandı.Normalde bugun yarın almam gereken bir meblağdı.Canımız sagolsun yeniden çalışır yeniden kasarız,Bizler az yada çok bir şekilde kazanıyoruz bunada çok şükür.

Allah olmayana,ihtiyacı olana,borcu olana,Çoçuğu olana versin.Annesini babasını ailesini çoçuklarının geleceği için her türlü stresi siniri yaşayan ,üniversite okuyupda ailesinin durumu olmadığı için bu işlerde 3-5 kuruş kazanarak ailesine yük olmak istemeyen Koca yürekli kardeşlerimize versin.Başka bir isteğimde dileğimde yok.

İnş abicim , İnş

Serkan abi Böyle düşünemen bile Nekadar Doğru bir adam olduğunu gösteriyor allah böyle düşüncesi olanlara 1 değil 100 katını nasip etsin inş

konu güncellenince ve saat 11 e yaklaşınca heyecanlandım. umarım işleme bu gece girer yarın sabah bankaların heyecanıyla uyanırım

Üstadsım çok özür dilerim ama 1 lirada alsam 100000 lirada alsam rakam vermem.Beni tanıyan iyi kötü herkes bilir bunu yapmadığımı.Sadece şunu diyebilirim,Mart ayı ve nisan ayında bugüne kadarki youtube geçmişimde en kötü durumdayım diyebilirim.Gerek kendi hatalarım gerek işlere pek ilgi alaka vermemem gerek teknik hatalardan.Zaten 10 nisan civarı 32K mart ayı kazancı + nisan 12 ye kadar olan 13-15k tl ile birlikde toplamda 50k civarı 2 adsensem banlandı.Normalde bugun yarın almam gereken bir meblağdı.Canımız sagolsun yeniden çalışır yeniden kasarız,Bizler az yada çok bir şekilde kazanıyoruz bunada çok şükür.

Çok doğru dedin abi üniversite okuyorum ve aileme yük olmuyorum. Hatta aileme yardımcı olacağım inşallah.
Seni iyiki tanımışım

Üstadım çok özür dilerim ama 1 lirada alsam 100000 lirada alsam rakam vermem.Beni tanıyan iyi kötü herkes bilir bunu yapmadığımı.Sadece şunu diyebilirim,Mart ayı ve nisan ayında bugüne kadarki youtube geçmişimde en kötü durumdayım diyebilirim.Gerek kendi hatalarım gerek işlere pek ilgi alaka vermemem gerek teknik hatalardan.Zaten 10 nisan civarı 32K mart ayı kazancı + nisan 12 ye kadar olan 13-15k tl ile birlikde toplamda 50k civarı 2 adsensem banlandı.Normalde bugun yarın almam gereken bir meblağdı.Canımız sagolsun yeniden çalışır yeniden kasarız,Bizler az yada çok bir şekilde kazanıyoruz bunada çok şükür.

dostum neden banlandı adsensen bızede anlatırmısın tecrubelerını

Şu son paragraf için Adamsın uleyynnnn:)Allah senin gibi düşünenlere kat be kat fazlasını versin!

Aminn

otomatik işleme geçme saat kaçta başlar acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri