2014 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugun yatmıyacak galiba:S 2 saat kaldı

Hocam bi cevap bulabildiniz mi ? Benimde ocak ayında dolar olan hesabım sizin gibi türk lirasına geçirilmiş fakat o ayki kazançlar yansımamış aynı şekilde :mad:

ads. usd iken kazandığın 85,24 usd
sonra tl ye geçmisin onu da tl ye çevirip aktarmışlardır 180-185 tl gibi bir rakam ocak ayı içindede geri kalan kısmı netleşmiş (289 tl - 85,24usd karşılığı tl)
ocak sonunda tüm kazançlarının neleşeni 289 tl hesabına yatacak..

o kadar kanalla nasıl ilgileniyorsunuz 175k boşuna değil emek var da tek başına imkansız gibi eleman vardır çalışanlar

alamadıgınız kapanan hesaplar vs kaç paradır 300k varmıdır
Ustad cok para kaldi icerde kalmadi degil.Bi ara beni sifira indirdi resmen sifira yani sizin gibi sifirdan yeni bir youtuber gibi basladim ,pes etmedim hic bir zaman cok sukur simdilik sorun yok.

Abi senin hiç mi para kazanman kapanmıyor?Yani Allah muhafaza bir kapandı mı 100-150 kanalın para kazanmasını nasıl açıyorsun?
Tabiki oluyor,herkesin karsilastigi sorunlarla bende karsilasiyorum ama ben ne alt kanal ile calisirim daha cok is ciksin bana diye,nede para kazanmasi kapatilan,yada telifden kapatilan kanallarla vakit kaybederim,ugrasimda actirayim diye.

hocam kesinleşmiş param yukarda gördüğün gibi..
ama ay ay ödeme bilgilerinin oldugu yerde göründüğü gibi -85$ diyo ama adsensenin giriş sayasında 289 kesinbleşmiş diyor. ben neden böle onu anlamadım . mesela geçen ay 189 lira idi kesinleşen bu ay 131 lira kazandım ve toplan kesinleşen kesintilerden sonra 289 oldu ama aylık kazanç bölgesi neden öle onu anlamadım
Ustad inan bana hic birsey anlamadim.Resmede baktim anlattiklarinida okudum anlamadim birsey.Zaten kalkali 1 saat filan oldu bi kendime geleyim detayli bakar konusuruz sorun olmaz.

sonra tl ye geçmisin onu da tl ye çevirip aktarmışlardır 180-185 tl gibi bir rakam ocak ayı içindede geri kalan kısmı netleşmiş (289 tl - 85,24usd karşılığı tl)
Evet arkadasin anlattigi dogru gibi doviz kurundan tl ye gecmesi filan karistirmis biraz.

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ünleme nasıl çözüm bulduk usta. Dolardan ünleme cok daha sık düşürmeye başladı malum. Bundan sonra partner mi devam ediceksin ?

Serkan abi hazır seni yakalamışken bende bir soru sormak istiyorum sana , ünlemden kanallar kapatılırmı? Hiç yaşadınmı kanalın tertemizken gelen ünlemler yüzünden para kazanmasının felan kapatıldıgını?

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] ünleme nasıl çözüm bulduk usta. Dolardan ünleme cok daha sık düşürmeye başladı malum. Bundan sonra partner mi devam ediceksin ?

ya soyle sorulari odeme konusunda sormayin allah askina disardayim odeme bekliyorum sizin yuzunzden surekli sayfaya bakiyorum bos muhabbet !!

@Serk@nYT ünleme nasıl çözüm bulduk usta. Dolardan ünleme cok daha sık düşürmeye başladı malum. Bundan sonra partner mi devam ediceksin ?
Hali hazirda partner kanallarimda cok,unleme dusen videolar konusunda videolarin kalitesi sesi baslik ozgunlestirme gibi durumlardan gecirdikden sonra yukleme yapiyoruz.Toplu yukleme yapip o kanalda unlem eslesen vs alanlar varsa siliyoruz kanali 3-4 gun bekletiyoruz iliskilendirme yapmadan sonra yeniden kanali kontrol edip iliskilendirmelerini yapiyoruz.Yani unleme duseni siliyoruz yada izlenebilecek tutacak bir video ise oynama daha fazla yapiyoruz.

Kod:
21.Şub.2014	Otomatik ödeme işlemi devam ediyor: Banka hesabı ...1065 - (250,24)

Bende Halen Böyle Gösteriyor, EFT Saati Geçmeden Bir An Önce Yatması Lazım. :(

Malesef öyle olmamış , atıyorum kanalda 100 dolar var , ocak ayı kazancı 20 dolar , ödeme ekranında -100 dolar yazıyor , onu tl olarak çevirmiş 220 tl var , bu arada 20 dolar buhar olmuş

Selamın aleyküm.
Banka: Ziraat Bankası.
Hesap türü: TL

Bankayı aradım müşteri hizmetlerine 9 dakikada anca bağlandım ve söylediği yoğunluktan dolayı böyle olduğu ve para'nın 3 iş günü içinde hesapta olacağı. Arkadaşlar Google otomatik ödemeyi verdiği zaman parayı bankanıza göndermiş oluyor. Sorun banka paraları hesaplarımıza aktarmamasıdır.

ya soyle sorulari odeme konusunda sormayin allah askina disardayim odeme bekliyorum sizin yuzunzden surekli sayfaya bakiyorum bos muhabbet !!
Arkadasimiz hakli herkesin odeme bekledigi anlar bu illaki gelecek ama durumlar hayat filan onemli oluyor bazen 1 dk 1 saat bu yuzdne sorular icin farkli kategorileri kullanalim.

Diğer bankalar da mı yoğun?
Selamın aleyküm.
Banka: Ziraat Bankası.
Hesap türü: TL

Bankayı aradım müşteri hizmetlerine 9 dakikada anca bağlandım ve söylediği yoğunluktan dolayı böyle olduğu ve para'nın 3 iş günü içinde hesapta olacağı. Arkadaşlar Google otomatik ödemeyi verdiği zaman parayı bankanıza göndermiş oluyor. Sorun banka paraları hesaplarımıza aktarmamasıdır.

3 iş günü ne ya dalgamı geçiyor bunlar ?

Edit: Bugün pazartesi olmasından dolayı yani haftabaşı gerçekten de bir yoğunluk söz konusu olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri