2014 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben 28'inde kimlikle onaylattım, para bugün hesabıma yatmış...

21 inde banka hesabı doğrulayıp 22 sinde ödeme almıştım.

benim hala gelen giden yok :(

KrEYZ1.png

arkadaşlar bi aradşaım pin girdi 1 hafta önce flean öncekş aydan 500 TL kesinleşeni vardı bugün ödeme yapmış adsense !!!!!

arkadaşlar bi aradşaım pin girdi 1 hafta önce flean öncekş aydan 500 TL kesinleşeni vardı bugün ödeme yapmış adsense !!!!!

sanırım googlenin bana gıcıklığı var taa 25 inde pin girdm 27 sinde flan banka onayladım 500tl var hala yatmadı. off

ekran böyle

Hesapda kesinleşen para 20 TL yi geçtiği zaman mı pin yola çıkıyor

Bu bahsedilen hesaplamadan kesintiyi öğrenebiliyoruz bunun için teşekkürler peki bu kesintisin sebebi nedir neye göre kesinti olur ? Şimdiden teşekkürler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sonradan tl ye dönen hesapların kazançları 11 inde mi kesinleşir 15 inde mi acaba

Dolar hesaplarını niye TLye çevirdiler bilgisi olan varmı?Benimde bir adsense hesabı dolardı TLye çevrildide.

Tebrikler! Kazançlarınız doğrulama eşiğine ulaştı ve bu nedenle hesabınızı doğrulama sürecini başlattık.
Diyor pin yola çıktı ama kazanç henüz kesinleşmedi :D

Tebrikler! Kazançlarınız doğrulama eşiğine ulaştı ve bu nedenle hesabınızı doğrulama sürecini başlattık.
Diyor pin yola çıktı ama kazanç henüz kesinleşmedi :D

Hayırlı bekleyişler :D

Yeni kanalı ayın 24'ünde açtım. 31'ine kadar 16 lira birikti. Yani pin gelmeyecek. Ama 1 Şubat'ta tek günde 15 lira geldi. 1 Şubat'ta yükseldi adsense, ama mecbur martı bekleyeceğim pin için. :) 1 gün için...

Hayırlı bekleyişler :D

Yeni kanalı ayın 24'ünde açtım. 31'ine kadar 16 lira birikti. Yani pin gelmeyecek. Ama 1 Şubat'ta tek günde 15 lira geldi. 1 Şubat'ta yükseldi adsense, ama mecbur martı bekleyeceğim pin için. :) 1 gün için...

Teşekkürler :D

Ne koyar ama adama 1gün için 1ay beklemek :D
Benim geçen ayki pin hala gelmedi 2.yi de istedim ama yok bekliyorum bakalım.

Teşekkürler :D

Ne koyar ama adama 1gün için 1ay beklemek :D
Benim geçen ayki pin hala gelmedi 2.yi de istedim ama yok bekliyorum bakalım.

Benim ilk pin de öyle olmuştu 2. yi istedikten birkaç gün sonra ulaşmıştı elime. Girdim onaylandı 1 ay sonra da diğer istediğim pin geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri