hitrockman
Yasaklanmış
3. ye baktim simdi % 90 kesinti var banka onay edilmemis ve pin girilmemis adsensete bu nasil olabilir ya 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adsensenin bağlantısını kaldırmak diye bir olay yok.ya başka adsenseye baglaninca yada kanalı silince adsenseyle ilişkisi kopar.para kazanmasi kapanmış kanalı olduğu gibi bırakırsanız kesintisi çok olurArkadaslar bir sey sorucam, fikri olanlar bilgi verirse sevinirim, benim kanal gecen ayin 20de kapandi, adsense bagliydi, mayis ayi kazancini haziranda adsense odedi bana, ama haziran ayinin 1inden 19una kadar gunluk raporlar adsense yansidi, 20si kanal kapandi, adsense ile kanalin iliskini kestim, baglantiyi kaldirdim, fakat soyledigim gibi adsense gunluk raporlarda haziran ayinin 1inden 19una kadar rapor bulunuyor, simdi ben bu 19 gunun kazanci ala bilecekmiyim temmuzda? Adsense simdi baktim yansimamis kesinlesmis kazanc olaraq 19 gunun parasi.Bir bilgisi olan varmi? Yansicakmi>?
bizde %90 civari kesinti olmus paranin sadece %10u yansımış hesaba bi fikri olan varmı xs
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
peki ya sonraki ay ne oldu biraz bilgi verebilirmisinkanalların para kazanması gittiyse d.engelinden felan ola bilir geçen ay bendede %90 kesinti oldu baya kötü durum
3. ye baktim simdi % 90 kesinti var banka onay edilmemis ve pin girilmemis adsensete bu nasil olabilir ya![]()
3 gün önce para kazanma gitmişti adsensenin sinirlendim geri dönük 80 kanal sildim ve kesinleşme %20çok şükür yoksa %60 felan olurdu takip etmek şart
3. ye baktim simdi % 90 kesinti var banka onay edilmemis ve pin girilmemis adsensete bu nasil olabilir ya![]()
Kardeşim ben bakmadım adsenselere ama quiz ben geçirdim bazı adsenselerde acaba bundan dolayı kesinti olabilir mi? fazla
evet gitmisti xs ama ay sonuna dogru 26 haziranda gitmisti xs
---------- Spam Engelliyici 17:37 ---------- Önceki Mesaj 17:36 ----------
peki ya sonraki ay ne oldu biraz bilgi verebilirmisin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.