2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3. ye baktim simdi % 90 kesinti var banka onay edilmemis ve pin girilmemis adsensete bu nasil olabilir ya :)

bir adsense kesinti oranı yüzde 60 yuvamızı yıktı resmen o kadar kestiniz karıya kızamı yediriceniz :) ikincisi ise pek üstüne düşmediğim hesapdı bi 50 lira eklemişler sağolsunlar :D

Arkadaslar bilgidim kadariyla kesinlesmeyen hesap yok, mesele işleme girmesi :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 yıla yakın süredir ilk defa kesinti değil %17 fazlasıyla kesinleşti inş geçen ayınkı ile birlikte inş alırız ödeme

Arkadaslar bir sey sorucam, fikri olanlar bilgi verirse sevinirim, benim kanal gecen ayin 20de kapandi, adsense bagliydi, mayis ayi kazancini haziranda adsense odedi bana, ama haziran ayinin 1inden 19una kadar gunluk raporlar adsense yansidi, 20si kanal kapandi, adsense ile kanalin iliskini kestim, baglantiyi kaldirdim, fakat soyledigim gibi adsense gunluk raporlarda haziran ayinin 1inden 19una kadar rapor bulunuyor, simdi ben bu 19 gunun kazanci ala bilecekmiyim temmuzda? Adsense simdi baktim yansimamis kesinlesmis kazanc olaraq 19 gunun parasi.Bir bilgisi olan varmi? Yansicakmi>?
adsensenin bağlantısını kaldırmak diye bir olay yok.ya başka adsenseye baglaninca yada kanalı silince adsenseyle ilişkisi kopar.para kazanmasi kapanmış kanalı olduğu gibi bırakırsanız kesintisi çok olur

bizde %90 civari kesinti olmus paranin sadece %10u yansımış hesaba bi fikri olan varmı xs

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kanalların para kazanması gittiyse d.engelinden felan ola bilir geçen ay bendede %90 kesinti oldu baya kötü durum

evet gitmisti xs ama ay sonuna dogru 26 haziranda gitmisti xs

---------- Spam Engelliyici 17:37 ---------- Önceki Mesaj 17:36 ----------

kanalların para kazanması gittiyse d.engelinden felan ola bilir geçen ay bendede %90 kesinti oldu baya kötü durum
peki ya sonraki ay ne oldu biraz bilgi verebilirmisin

Geçen ay ödeme alamadım ama bu ay ikisi bir daha kesinleşmiş bu ay ki kesinti %17 biri diğeri de %18 kesinti var inşallah bu ay toplu olarak alırız.

3 gün önce para kazanma gitmişti adsensenin sinirlendim geri dönük 80 kanal sildim ve kesinleşme %20 :) çok şükür yoksa %60 felan olurdu takip etmek şart

3 gün önce para kazanma gitmişti adsensenin sinirlendim geri dönük 80 kanal sildim ve kesinleşme %20 :) çok şükür yoksa %60 felan olurdu takip etmek şart

aynen hocam kaç kez para kazanmam gitti %30 dan fazla kesintim olmadı kanallarıda geri kurtardım:D hepsinde de

darall, hocam adsense ayarlarindan ucuncu taraf erisimi diye bir sayfa var, ordan youtube'un adsense ile olan baglanitisini, yani ucunu taraf erisimini devre disi biraktim, onu soyluyorum, kanal kapandiktan sonra zaten adsense para getirmicek, sadece youtube ile adsense arasindaki erimisi devre disi biraktim haziranin 20sinde, fakat ilk 19 gunun gunluk gorunutleme bgbg sayfa to falan yanisidi adsense raporlarina, bu 19 gunun parasi ama hala o adsense hesabimda kesinlesmis olarak gozukmuyor, bazi arkadaslarda artik bugun kesinlesmis haziran kazanci, bende ne zamana kesinlesir? Ve ya kesinlesekmi?

evet gitmisti xs ama ay sonuna dogru 26 haziranda gitmisti xs

---------- Spam Engelliyici 17:37 ---------- Önceki Mesaj 17:36 ----------

peki ya sonraki ay ne oldu biraz bilgi verebilirmisin

şimdi bu ay sorun olmadı fazla para kesinleşmiş anlamadım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri