2015 HAZİRAN Ayı Kazançları, TEMMUZ Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30dk. önce geçen ay para almadığım bir adsensem işleme girmiş mailde gelmiş ödeme yaptık diye, başka böyle olan varmı. şimdi diğer adsenslerimi kontrol ediyorum.
edit: oha beyler işleme girmiş herkeste şaka maka :D

Son düzenleme:
Çok şükür 22 temmuz doğum günümdü gün bitmeden bu haberi aldım gün içerisinde aldıgım tek iyi haber sevindim ama :)

ben size gecen ay konu acmıstım abd den atartırdım işleme girce demiştim inanmadınız. :) Şaka bir kenara hepinizi adına sevindim. Allah herkeze daha cok versin.

İlginç Bütün para Geçersiz Trafik uyarısı olmasına rağmen hemen üstte otomatik ödeme işlemi devam ediyor yazısı olması sevindirdi.

Temmuz ayını seviyorum hem doğum günüm olacak bir kaç gün sonra hemde her yıl temmuz uğurlu geliyor

Arkadaslar adsensede ödenmiş gözüküyo makbuzda var ama banka hesabıma bakıyorum göremıyorum yatmamaıs gözukuyor

Arkadaşlar 100 liraya , sokaktaki çocukları toplayın döner + ayran ısmarlıcam , sizlerde yaparsınız diye fikir olarak söylüyorum :)

100 tl eksik aldıgınızı varsayın

of ulan of. şimdi kontrol ettim girmiş işleme. holey be. Hayırlı olsun herkese. Girmeyenlerin de girer inşallah varsa tabii girmeyen.

Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inş arkadaşlar. Biraz sıkıntılı bi dönem oldu ama inş bi daha yaşamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri