2015 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne parası hocam bu 14 nisanda dediğiniz :)

pardon,şuan kesinleşmeleri bekliyorduk degil mi :D kafa gitti bian,ben kesinleşmeler oldu,ödemeler gelicek diye düşünerek yazmıştım onu.ayın 14ünde ne parası diye aklımdan geçmedi hiç :p haftasonu işleme giriyor,pazartesi yatmıştır diye gidiyorum ama salıya kalıyor 3 aydır ama tabi ayın 14-15ünde almıyoruz :D

pardon,şuan kesinleşmeleri bekliyorduk degil mi :D kafa gitti bian,ben kesinleşmeler oldu,ödemeler gelicek diye düşünerek yazmıştım onu.ayın 14ünde ne parası diye aklımdan geçmedi hiç :p haftasonu işleme giriyor,pazartesi yatmıştır diye gidiyorum ama salıka kalıyor 3 aydır ama tabi ayın 14-15ünde almıyoruz :D

Artık ne kadar fazla kazanıyorsa paraların geleceği tarihi bile umursamıyor adam :cool::D maşallah diyelimde nazarımız değmesin :p

Artık ne kadar fazla kazanıyorsa paraların geleceği tarihi bile umursamıyor adam :cool::D maşallah diyelimde nazarımız değmesin :p

az yada çok kazanmakla ilgili degil ama gerçekten ne kadar geliyor,ne zaman geliyor takip etmiyorum hocam.bakıyorum işte forumda konuları gezerken çok aktif bi konu var,giriyorum x partner/adsense ödemeleri.demekki ödemeler başlamış diyip bende sıraya giriyorum yoksa aklıma dahi gelmiyor :) Allah hepimize daha çok versin inşallah.bol bol kazanalım,sorunsuz bi şekilde alalım paramızı hepimiz :)

az yada çok kazanmakla ilgili degil ama gerçekten ne kadar geliyor,ne zaman geliyor takip etmiyorum hocam.bakıyorum işte forumda konuları gezerken çok aktif bi konu var,giriyorum x partner/adsense ödemeleri.demekki ödemeler başlamış diyip bende sıraya giriyorum yoksa aklıma dahi gelmiyor :)

En güzeli benimde gelmez aklıma kolay kolay yatsında ne zaman yatarsa yatsın :)

Herkese sorunsuz ödemeler bakalım bu ay kesinti durumları ne olacak

Herkes sorunsuz alır İnşallah.
Zaten Nisan kazançlarında battık.

Bu konuyu seviyorum
Insallah herkes sorunsuz sikintisiz alir bu ay
Herkese hayirli ugurlu olmasi dilegi ile

Hadi kazasız belasız alırız inş. Yt hayatımın 2.büyük hediyesi

Heralde en heycanlı bekleyen ben olacağım

ilk defa kesinleşecek 4 haneli ilk ayım ve dün 30 a yakın kanalım toplu kapandı hepsini kökten siliyorum bakalım ne olacak :)

11'inden önce kesinleşmez dimi boşa f5 yapmayım, bu ay gelecek paraya baya ihtiyacım varda.

hadi hayırlısı bu ay çok kesinti yaşıcam toplu para kazanma gitti

Ben de yerimi alayım, herkese az kesintili bol kazançlar.

İnş hakeden herkes sorunsuz bir şekilde ödemesini alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri