2015 MART Ayı Kazançları, NİSAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
garantiden açtıracam hocam yada ziraat bankası iyi demişlerdi bi ara şimdi gidip actırım akbankı silip ziraati eklicem inşallah sıkıntı çıkmaz bakalım. Bide yeni banka ekleyince onay için yine hesaba küçük miktar geliyormu ilk yaptıgımız gibi hani sonra onu adsenseye girip onaylıyorduk hani bilginiz varmı
evet geliyor hocam ben enpara yatım 1 yada 2 günde geldi.

---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:19 ----------

ingilizcesi iyi olan varmı bize "22/04/2015 tarihinde yapmış olduğunuz ödeme halen banka hesaplarımıza intikal etmemiştir. konunun tarfınızca araştırılarak söz konusu paranın hesabımıza aktarılması veya farklı bir hesaba yatırılması için ödemenin iptal edilmesi" gibi ifade yazabilecek olan var ise çok iyi olur.

hocam ingilizceye gerek yok herhalde adamların türkyede ofisi var doğal olarak onlar okur mailleri ingilizceye gerek yok

ingilizcesi iyi olan varmı bize "22/04/2015 tarihinde yapmış olduğunuz ödeme halen banka hesaplarımıza intikal etmemiştir. konunun tarfınızca araştırılarak söz konusu paranın hesabımıza aktarılması veya farklı bir hesaba yatırılması için ödemenin iptal edilmesi" gibi ifade yazabilecek olan var ise çok iyi olur.

Dear Sir/Madam

The payment that shown on the page for March 22 had not reached to my bank account yet. Do I need to change my bank account or something else? If you research about my complain and send me feedback, I will be grateful.

Best Regards
İsminiz

Hadi bakalım arkadaşlar ben hesap actırıp silip eskisini yenisini gircem duruma gore bakalım noldugunu soylerım :D

Dear Sir/Madam

The payment that shown on the page for March 22 had not reached to my bank account yet. Do I need to change my bank account or something else? If you research about my complain and send me feedback, I will be grateful.

Best Regards
İsminiz

hocam sen buralarda harcanıyorsun :D

Yatık dedıklerı odemeyı almak ıcn mı hocam?

bana da 2xx odeme yapıldı vss maıl geldı ama Akbanka para gelmedı , napıcaz?

valla bilmiyorum hocam ama beklemeyle olmıcak anlasılan para güme gideceksede başka hesap acıp bi tekrar denicem yatmış para için burda birkaç arkadaş geçen yorumlarda bahsetti banka hesabı degıstırmıs baska banka gırmıs ay sonu parası yatmıs dıye denıcem olmazsada diger ay için en azından akbankla çalışmamış oluruz görüyoruz ki akbanktan iş gelmiyor.

beyler birinci ödeme yöntemini kaldırdım.. bakalım duruma göre yazacağım

aynı bankanın mı hocam ?

delimiyim ben hocam bi daha asla iş bankasıyla çalışmam. bankayı değiştirdim

---------- Spam Engelliyici 14:45 ---------- Önceki Mesaj 14:41 ----------

meaJ ttın mı hocam ? attıysan nereye attın ?

Bu otomatik bir yanıttır.
Bu e-postayı okumak Cevaplar olmayacaktır.
-------------------------------------------------- ------------------------

Merhaba,

E-posta ile AdSense için teşekkür ederiz.

AdSense self-servis ürünüdür ve biz sorunu çözmek için AdSense arayüzü, Yardım Merkezi'nde mevcut kaynakları kullanmak için teşvik ve kullanıcı için kullanıcı forumu. Bizim Yardım Merkezi AdSense ile ilgili bilgi geniş bir envanter ve biz konular göz ve olabilecek soruların cevaplarını aramak için teşvik ediyoruz.

Eğer çözmek için gereken bir sorun varsa, bizim de Fix Yardım Merkezi'nde bir Sayı bölümü başlatmak için teşvik ediyoruz. Orada hızlı bir şekilde belirli soruya cevap size yol için tasarlanmış bir düzine sorun gidericileri daha fazlasını bulacaksınız.

: Sorun Fix http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=1190804

Ayrıca hesabınızda harekete geçmeye bize gerektiren belirli konularda bize ulaşmak için yardım merkezi İletişim AdSense Destek bölümünü kullanabilirsiniz.

İletişim AdSense Destek: http://support.google.com/adsense/bin/request.py

Anlayışın için teşekkür ederim.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

gelen cevap

Bu otomatik bir yanıttır.
Bu e-postayı okumak Cevaplar olmayacaktır.
-------------------------------------------------- ------------------------

Merhaba,

E-posta ile AdSense için teşekkür ederiz.

AdSense self-servis ürünüdür ve biz sorunu çözmek için AdSense arayüzü, Yardım Merkezi'nde mevcut kaynakları kullanmak için teşvik ve kullanıcı için kullanıcı forumu. Bizim Yardım Merkezi AdSense ile ilgili bilgi geniş bir envanter ve biz konular göz ve olabilecek soruların cevaplarını aramak için teşvik ediyoruz.

Eğer çözmek için gereken bir sorun varsa, bizim de Fix Yardım Merkezi'nde bir Sayı bölümü başlatmak için teşvik ediyoruz. Orada hızlı bir şekilde belirli soruya cevap size yol için tasarlanmış bir düzine sorun gidericileri daha fazlasını bulacaksınız.

: Sorun Fix http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=1190804

Ayrıca hesabınızda harekete geçmeye bize gerektiren belirli konularda bize ulaşmak için yardım merkezi İletişim AdSense Destek bölümünü kullanabilirsiniz.

İletişim AdSense Destek: http://support.google.com/adsense/bin/request.py

Anlayışın için teşekkür ederim.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi

gelen cevap
ee ben demiştim 2 -3 sayfa öncesinde adsente...@gmailden okunmuyor diye diğerini deneseydin keşke. diğer mail adreside mi böyle cevap veriyor?

10 gün bekleyin diyor. mecbur beklicez sanırım 10 gün :)

birde bende 2 banka vardı hepsini sildim yeniden eklemek için ama şuan ekletmiyor kesinleşmiş 20 tl üzeri olması lazım diyor napmam gerek :))) çok bahsız bedeviyim :)

bende değişti bankayı öyle bir şey demedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri