Enpara 30 dk önce yatırmış, bilginize..
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kuveyt Türk hesapta.
Ek olarak: para 11:20'de hesaba yattı.
Enpara 30 dk önce yatırmış, bilginize..
Fark edermi özgün yada olmaması?özgün mü
Fark edermi özgün yada olmaması?
eder kardeş iki adsense var spam işleme girmedi
Arkadaşlar geceden beri okuyorum yorumları gereksiz yere yazmak istemedim. Benim adsensede işleme girmemiş ancak işleme girmeyen arkadaşların adsenseleri spama mı düşmüştü onu yazarlarsa sevinirim. Benim adsensem geçen ay spama düşmüştü para kazanmaları açıktı ancak bağladığım kanal spamdan kapanıyordu. İçerisinden tüm kanalları silmiştim 1-2 tane eski kanal duruyordu buna rağmen işleme girmemiş henüz. İşleme girmeyen arkadaşlar kontrol etsin adsenseleri spama düşmüş mü
saat kaçda işleem girdi bunuda yazarsanz iyi olur
Arkadaşlar geceden beri okuyorum yorumları gereksiz yere yazmak istemedim. Benim adsensede işleme girmemiş ancak işleme girmeyen arkadaşların adsenseleri spama mı düşmüştü onu yazarlarsa sevinirim. Benim adsensem geçen ay spama düşmüştü para kazanmaları açıktı ancak bağladığım kanal spamdan kapanıyordu. İçerisinden tüm kanalları silmiştim 1-2 tane eski kanal duruyordu buna rağmen işleme girmemiş henüz. İşleme girmeyen arkadaşlar kontrol etsin adsenseleri spama düşmüş mü
İşleme girip girmediğine nerden bakıyoruz
nereden anlayacağız spama düşüp düşmediğini ?
22sinde bu saatlere kaldigi oldu mu hic daha once?
Mobilden yazildi.
22sinde bu saatlere kaldigi oldu mu hic daha once?
Mobilden yazildi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.