2016 ARALIK Ayı Kazançları, 2017 OCAK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silsende silmesende birşey değişmediğini düşünüyorum o yüzden silmiyorum.

Geçen aya kadar ödeme aldığınız kapanan kanalları silmiyor muydunuz hocam? Yani silmediğiniz halde kesinleşiyor muydu? Bir de; kapanmayan kanallar gibi direk ertesi ay kesinleşiyor muydu kapanan kanallar?

Aralik ayinda kapanan kanallarin kazanclarinin bu ayki kesinlesmede yansiyip yansimayacagi konusunda ne dusunuyorsun peki?

Benim Ekim Kasım ve Aralık ödemelerini beklediğim hesaplar var. 3 aylık yansırmı hiç bir fikrim yok. Son gelen destek maillerinde Ocak ayındada sorun olabileceğini söylediler. Ortada bir sorun mu var oda muamma. Ama mühendisler çalışıyor :rolleyes:

Geçen aya kadar ödeme aldığınız kapanan kanalları silmiyor muydunuz hocam? Yani silmediğiniz halde kesinleşiyor muydu? Bir de; kapanmayan kanallar gibi direk ertesi ay kesinleşiyor muydu kapanan kanallar?

Kesinleşiyordu. Son sıkıntılı döneme kadar. Bazen aynı ödemede bazen 1 ay gecikmeli ama kesinleşiyordu. Rakamla alakası olduğunuda sanmıyorum 1.5 TL gibi küçük bir rakam bile kanal kapandığı için 1 ay gecikmeli kesinleşmiş geçen farkettim bir hesabımda.

pinli ve iban ekli adsense hesaplarım var spamda şuanda. Silsem ödenir diyorsunuz :) Peki ne kadar zaman sonra ödeniyor

bende aynı durumda adsense var limit altı 200 tl altı. öyle kaldı ortda, acaba diyorum 1 yıl geçse spam adsense üzerinden kalkar mı ? malum cezalı kanallarda sıkıtı belirli sürede kalkıyor ya, mantık o. Ama standart net cevap malesef yok. Piyasa karışık

bende aynı durumda adsense var limit altı 200 tl altı. öyle kaldı ortda, acaba diyorum 1 yıl geçse spam adsense üzerinden kalkar mı ? malum cezalı kanallarda sıkıtı belirli sürede kalkıyor ya, mantık o. Ama standart net cevap malesef yok. Piyasa karışık
banlanma olmassa bir süre sonra spamdan çıkabiliyor hesaplar bende öyle bir durum olmadı fakat forumda başına gelenler var
1-2 gün içinde yatıyor ben sildim parayı aldım sonra geri açtım

Hesabınızı ne zaman sildiniz hocam. Adsense işleme girdikten sonramı 1-2 gün içinde yattı yoksa sildikten hemen sonramı. Benim merak ettiğim, diyelim bu ay ödemeler kesinleşti ve ben hemen sonrasında hesapları sildim. Akabinde 1-2 gün sonra ödemeler gelir yani 22'sini beklemeyede gerek yok

banlanma olmassa bir süre sonra spamdan çıkabiliyor hesaplar bende öyle bir durum olmadı fakat forumda başına gelenler var

Hesabınızı ne zaman sildiniz hocam. Adsense işleme girdikten sonramı 1-2 gün içinde yattı yoksa sildikten hemen sonramı. Benim merak ettiğim, diyelim bu ay ödemeler kesinleşti ve ben hemen sonrasında hesapları sildim. Akabinde 1-2 gün sonra ödemeler gelir yani 22'sini beklemeyede gerek yok
Baya oldu hocam ama o şekilde değildi miktar az di spamdaydi banlanicak diye bende aliyim dedim parayı

yüksek kesinleşip parayı alanların adsenseleri eksi bakiye yansıma gibi bir ihtimal olurmu acaba diyesim geliyor :)

Bu ayda kesinleşmesse zaten YouTube benim için bitecektir :)

Bu ayda kesinleşmese 2 ay olacaktır.
Partnere bağlamayı düşünüyorum, bakalım kabul edilecek mi? veya banlanacak mı_

Arkadaşlar 2 ay öncede kesinleşen tutar pini geçen hafta cuma banka onayını dün sabah yaptım hala işleme girmedi girermi işleme bu gün felan normalde ne zaman girmesi lazım dı

keşke dediğiniz gibi olsa aralıkayı kazancı ocak 22 den önce hiç bir şekilde ödenmiyor kasım kazancıysa hesabınızda ve adsense spamdaysa hesabı silerek ödemeyi 2-3 gü içerisinde alabilirsiniz ama aralık kazancının 22 den önce ödenmesi gibi bişey yok denendi...

Arkadaşlar 2 ay öncede kesinleşen tutar pini geçen hafta cuma banka onayını dün sabah yaptım hala işleme girmedi girermi işleme bu gün felan normalde ne zaman girmesi lazım dı

Hocam öncelikle bu konuda yazmayın bence çünkü adsense ocak ödemeleri konusu, sorunuza gelecek olursam dün ben 4 adsense hesabıma banka tanımladım hepsi de bugün para hesabıma yansımız saat 9 da. Öncelikle yarını bekleyin eğer gelmezse ayın 22 sine sarkar gibi geliyor.

Bankayı birincil olarak tanımlamazsanız işleme girmiyor.

En geç 1 gün içerisinde girer hocam bende yeni onayladım bankayla pini bu sabah hesabıma geçmiş. Yani kesinleşeni öderler
Edit: banka doğrulama kutusunun sol altında yok seçeneğini birincil yapman gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri