hocam kapanan kanalları siliyormu sunuz ? eğer siliyorsanız tek seferdemi yoksa 3 farklı linklemi siliyorsunuz ?
Silsende silmesende birşey değişmediğini düşünüyorum o yüzden silmiyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam kapanan kanalları siliyormu sunuz ? eğer siliyorsanız tek seferdemi yoksa 3 farklı linklemi siliyorsunuz ?
Aralik ayinda kapanan kanallarin kazanclarinin bu ayki kesinlesmede yansiyip yansimayacagi konusunda ne dusunuyorsun peki?
Geçen aya kadar ödeme aldığınız kapanan kanalları silmiyor muydunuz hocam? Yani silmediğiniz halde kesinleşiyor muydu? Bir de; kapanmayan kanallar gibi direk ertesi ay kesinleşiyor muydu kapanan kanallar?
Hesabı sil ödenir. Pinli ve İban ekli ise.
pinli ve iban ekli adsense hesaplarım var spamda şuanda. Silsem ödenir diyorsunuzPeki ne kadar zaman sonra ödeniyor
1-2 gün içinde yatıyor ben sildim parayı aldım sonra geri açtımpinli ve iban ekli adsense hesaplarım var spamda şuanda. Silsem ödenir diyorsunuzPeki ne kadar zaman sonra ödeniyor
banlanma olmassa bir süre sonra spamdan çıkabiliyor hesaplar bende öyle bir durum olmadı fakat forumda başına gelenler varbende aynı durumda adsense var limit altı 200 tl altı. öyle kaldı ortda, acaba diyorum 1 yıl geçse spam adsense üzerinden kalkar mı ? malum cezalı kanallarda sıkıtı belirli sürede kalkıyor ya, mantık o. Ama standart net cevap malesef yok. Piyasa karışık
1-2 gün içinde yatıyor ben sildim parayı aldım sonra geri açtım
Baya oldu hocam ama o şekilde değildi miktar az di spamdaydi banlanicak diye bende aliyim dedim parayıbanlanma olmassa bir süre sonra spamdan çıkabiliyor hesaplar bende öyle bir durum olmadı fakat forumda başına gelenler var
Hesabınızı ne zaman sildiniz hocam. Adsense işleme girdikten sonramı 1-2 gün içinde yattı yoksa sildikten hemen sonramı. Benim merak ettiğim, diyelim bu ay ödemeler kesinleşti ve ben hemen sonrasında hesapları sildim. Akabinde 1-2 gün sonra ödemeler gelir yani 22'sini beklemeyede gerek yok
aynen öyle hocam birşey değişmiyor daha önce silmediğim bir cok kanalın ödemesini aldım.Silsende silmesende birşey değişmediğini düşünüyorum o yüzden silmiyorum.
Kasımda kesinti, benim için normal olan %15 seviyesindeydi. Bu ay %3 civarındakasım-aralık nasıldı hocam web lerde?
Hesabınızı ne zaman sildiniz hocam. Adsense işleme girdikten sonramı 1-2 gün içinde yattı yoksa sildikten hemen sonramı. Benim merak ettiğim, diyelim bu ay ödemeler kesinleşti ve ben hemen sonrasında hesapları sildim. Akabinde 1-2 gün sonra ödemeler gelir yani 22'sini beklemeyede gerek yok
Arkadaşlar 2 ay öncede kesinleşen tutar pini geçen hafta cuma banka onayını dün sabah yaptım hala işleme girmedi girermi işleme bu gün felan normalde ne zaman girmesi lazım dı
Arkadaşlar 2 ay öncede kesinleşen tutar pini geçen hafta cuma banka onayını dün sabah yaptım hala işleme girmedi girermi işleme bu gün felan normalde ne zaman girmesi lazım dı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.