2016 ARALIK Ayı Kazançları, 2017 OCAK Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş amerika da sıkıntı yok tabi sende tr adsense aç görelim sabit kazancı bakalım

Arkadas hava atmayi seven bir ergen hocam. Bir iki yil once de inci sozlukte baslik acar kazanclarini paylaşır millete hava atardi. Simdi ifsa ederdim ama konumuz o degil.

Kesinleşen arkadaşlar ayrinti verirse seviniriz. Tr adsense mi ne zaman kesinleşti geçen ay ne durumdaydi gibi.

%bilmemkac yazip hadi eyvallah demek bos oluyor biraz

3ten biri kesinlesmis, her ay oldugu gibi %16 kesinti. Digerlerini bekliyoruz.

not: bu iste yuksek kazanmak degil, sabit kazanmak onemli ;)

Hiç kanalın kapanmıyor mu hocam senin ? Ve günlük 60-70tl+ bırakan kanallarınız geçen ay ve bu ay kapandı mı ?

bizde onlara gücümüzü gösterelim, full binlerce usa adsense açalım, nasılsa kendi vatandaşları da abd hesap açtığından hiçbi yaptırım uygulayamazlar ABD için

bizde onlara gücümüzü gösterelim, full binlerce usa adsense açalım, nasılsa kendi vatandaşları da abd hesap açtığından hiçbi yaptırım uygulayamazlar ABD için

10 larca abd adsense hesabım banlandı. Geçen ay 1 tanesi %100 kesinti oldu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinleşmedi diyenlerin adsense ödemeler kısmı şu şekilde mi?

Eğer bu SS kesinleşti anlamına geliyorsa NET olarak diyebilirim ki kapanan kanallar 100% ödenmiyor.

kasım ayıonda1–30 Kas 2016Kazançlar - YouTube var diğerlerinde yok.(Bu fatura dönemine ilişkin herhangi bir işleminiz yok) sizde hepsinde kazançlar var mı

millet çakmasın diye yazmış olabilirmisin, :) sonra herkes buraya doluşunca abd içinde güncelleme çıkartabilirler diye düşünüyorsun herhalde :)

Ufak hesaplarla işim yok kardeşim be. Böylr birşey düşünebileceğimi nasıl hayal ettin gerçekten şaşırdım. Eminim benim dışında birçok insanda aynı şeyleri yaşamıştır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

pehhh.eve yeni girdim .bir hışımla baktım ama 1 tane bile adsense kesinleşmemiş.
birisinde hiç kanal kapanmamıştı,o da kesinleşmediğine göre daha hesaplamakla meşguller

kasım ayıonda1–30 Kas 2016Kazançlar - YouTube var diğerlerinde yok.(Bu fatura dönemine ilişkin herhangi bir işleminiz yok) sizde hepsinde kazançlar var mı

Kasım hariç diğerlerinde işlem yok yazıyor ama kapanış bakiyesi 0,00 yazınca şüphelendim. Sizde de mi öyle?

ABD Yen'i kesinleşmedi hocam sanmam yalan olsun

aramızda daha önce usa adsense ile çalışıp hesabı banlanmış olabilir, düzgün çalışmadığında veya spama yakalandığında, multiye yakalandığında

ama ben şundan eminim ki kesinlikle bizle kendi vatandaşlarını bir tutmazlar,

aramızda usa adsenseleri banlanan fazla kesinti olan arkadaşlar olabilir ama herhalükarda usa adsense şuan tr ye göre bence yüzde 80 daha avantajlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri