ödeme bekleniyor yazısı ve yanında 0 yazan tutar bu sabah düzeldi ve siyah renkli yazı maviye döndü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kesinleşen adsensi sildim spamdaydi ödeme maili gelmedi
Ben de spamda olan adsensemi ayın 21'inden önce silmiştim önceki aylarda. Maalesef ödenmedi.Sonucu Merak Ediyorum. Yarın Gün İçerisinde Bilgilendirir misin Paranın Yatıp Yatmadığı Hususunda?
hocam ama bu ay spamda olan arkadasların işleme girmiş ban olmadı böyle bi fark var bilmiyorum ne olacak sizin kac haneydiBen de spamda olan adsensemi ayın 21'inden önce silmiştim önceki aylarda. Maalesef ödenmedi.
Tekrar geri açın adsenseyi ben öyle yaptım işleme girdiBen de spamda olan adsensemi ayın 21'inden önce silmiştim önceki aylarda. Maalesef ödenmedi.
tekrar geri açmak istediğimde maalesef banlanmış olduğunu gördüm. Ayın 21 inden önce silmek benim denememde bir şey farkettirmedi yani. Bu ay adsense banı duymadım belki arkadaşın şansı olabilir.Tekrar geri açın adsenseyi ben öyle yaptım işleme girdi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.