2016 MAYIS Ayı Kazançları, 2016 HAZİRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enpara 2 adet 3 hane hesapta.11:04 te.
@FatihYT hocam sizinkide birşey mi 199.86 kesinleşme gördüm ben :D 14 krş. google amcama mektup yazıyordum ben de sen 200 yap şunu ödeme alınca sana söz 10 lira geri gödnercem diye zor tuttular :D :D

hocam gelmedikten sonra 199 olsa da 190 olsa da farketmez :D ayrıca benim kesinti derdim var o başka bir dert :D Yemin ederim banlanmadı diye üzüldüm bu ay :D

buraya yaza yaza yok işlemde yok hesapta diye, bitirdiniz zaten adsenside herşeyide , buraya durmadan yazınca eline ne geçiyor merak ediyorum ?

Merhaba arkadaslar . Ödeme geldi gözüküyor mailde geldi ama hesapta herhangi bi ödeme gözükmüyor ziraat Bankası nedeni ne olabilir ?

spama düşen adsensenin ödemesi sabah 11'de hesaba yatmış. (Garanti bankası - Kocaeli )

yapı kredi ziraat hesapta diğer ikisi bilmiyorum zeplin allaha kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri