2016'dan gelen ödeme maili

Umarım öderler be abi walla çok isterim şahsen :) ben partner kovalıyordum o aralar banada bi mail gelmiş ama nerden gelmiş anlamadım

inşallah usta, hem gmail sildim ve 5-10 gün önceden ibanı sildim benim iş daha karışık...öglene kadar umutla bekliyorum :)

altından bir şey çıkmıyor boşuna heyecan yapmayın.

17 temmuz'da aynısından bana da geldi. "Google AdSense kazançlarınız için 22 Oca 2015 tarihinde hesabınıza ödeme talimatı verildi." yazıyordu.

benimde para kazanma açık olan kanalıma bu akşam para kazanmanızı açtık maili geldi hemde 2 kanalıma birden

benim ibana 60 küsür tl para yatmış ama hangi hesaptan geldiğini bilemiyorum bu ibanı sadece bir adsens için oluşturup kapatmamıştım sevindim uzun zaman sonra:)

vay be... bu adamların bir mail hatasıyla ortalık bayramyerine dönüşüyor.. :) benim o aralar ödemem yoktu, o senelerde başı boş uğraşıyordum. bi tutunamadım :) ama hakettiğiniz bir paraysa ve o an alamadıysanız inşallah alırsınız. çok bir bilgim yok konuyla ilgili ama sistemsel bir hata yada kendi çıkarları doğrultusunda birşey olduğunu düşünüyorum.

Şayet Bu Mailler Sistemsel Hatadan Dolayı Gönderildiyse Neden 7 Adsense Hesabından Sadece 1 Tanesine Ödeme Maili Geldi Diye Düşünmeden Edemiyor İnsan... Neyse Bir Kaç Saat içinde Her şey Belli Olur Diye Ümit Ediyorum...

Bu mail sadece ADSENSE HESABI kapananlara geliyor arkadaşlar.
Youtube kanalı kapananlar için geçerli değil...

Daha önce Yapılan son iki ödemenin saatleri 10:32 ve 10:34.
Yani eğer ödeme gelirse yarım saat içinde gelir.

Sistemsel hatadır arkadaşlar, bence öyle bi kerizlik yapacaklarını sanmıyorum niye ödesinler ki ödemezler bence :D Hem ödemese alternatifi var mı ki millet ona yönelecek

11 e kadar herhangi birşey düşerse düşer düşmezse zaten daha beklemeyin

google şimdiye kadar hiç hakkımı yemedi ama hakkımdan fazlasını da vermiş değil.. bence de bir şeyler deniyorlar kendi menfaatlerine : )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri