Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
açıyorum açıyorum açtım ... aaaaaaaaaaaaaaaaa
- tr ads,%5 kesinti var.1 kanal baglıydı,o da bugün kapandı yani kapalı kanal yoktu.
- tr ads,% 21 kesinti var.1 kanal baglıydı,o da hala açık yani kapalı kanal yoktu.
- ing ads,% 20 kesinti var.5 kanal baglıydı,hepside açık.kapalı kanal yoktu hesapda.
- alm ads,kesinleşmedi.1 kanal baglıydı,31 martda kapandı.
- ing ads,% 15 kesinti var.3 kanal baglıydı,hepside açık.kapalı kanal yoktu bu hesapda.
maşallah. bol kazançlar
Biz bu duruma adsensenin mallığı diyoruz. Ye paranız keyfine bak hocam. Mis gibi Gerisini kurcalamaya gerek yokArkadaşlar birşey sormak istiyorum
12 martta açtığım ingiltere adsense hesabım var. günlük 10 paund kazanan bir kanal bağlamıştım adsense malesef 17 marttan itibaren saymamaya başladı.25 mart civarıda kanalım kapandı.bu arada aralık ayında bir kanalım kapanmalardan etkilenip uçmuştu.bir türlü kıyamıyordum videoyapdan silmeye 14 martta da sonkez bir itiraz maili gönderip kanalı silicektim.şansıma gün içerisinde kanalım açıldı ve onuda aynı gün tr adsenseden alıp bu adsenseye bağladım.şimdi adsensenin içinde mart ayında birikmiş miktar 450 paund.yalnız kesinleşen miktar 3750 paund.14 martta açılan kanal hala açık sadece ilk bağladığım kanal kapalı.onuda kıyamıyorum silmeye
şimdi arkadaşlar bu fazladan kesinleşme acaba bizim saymayan tıklardan gelen miktar mı yoksa acaba aralıkda kapandığında kesinleşmeyen miktar ingiltere adsensede mi kesinleşti.çünkü kanal açıldıktan sonra kanalda analytik verilerini göremiyorum 2016ya ait.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum
12 martta açtığım ingiltere adsense hesabım var. günlük 10 paund kazanan bir kanal bağlamıştım adsense malesef 17 marttan itibaren saymamaya başladı.25 mart civarıda kanalım kapandı.bu arada aralık ayında bir kanalım kapanmalardan etkilenip uçmuştu.bir türlü kıyamıyordum videoyapdan silmeye 14 martta da sonkez bir itiraz maili gönderip kanalı silicektim.şansıma gün içerisinde kanalım açıldı ve onuda aynı gün tr adsenseden alıp bu adsenseye bağladım.şimdi adsensenin içinde mart ayında birikmiş miktar 450 paund.yalnız kesinleşen miktar 3750 paund.14 martta açılan kanal hala açık sadece ilk bağladığım kanal kapalı.onuda kıyamıyorum silmeye
şimdi arkadaşlar bu fazladan kesinleşme acaba bizim saymayan tıklardan gelen miktar mı yoksa acaba aralıkda kapandığında kesinleşmeyen miktar ingiltere adsensede mi kesinleşti.çünkü kanal açıldıktan sonra kanalda analytik verilerini göremiyorum 2016ya ait.
Biz bu duruma adsensenin mallığı diyoruz. Ye paranız keyfine bak hocam. Mis gibi Gerisini kurcalamaya gerek yok
mallık değildir hocam
Adsense reklamına tıklanınca kullanıcı alışveriş yapmıştır. Youtube bundan dolayı kazanca ek olarak para verir.
mallık değildir hocam
Adsense reklamına tıklanınca kullanıcı alışveriş yapmıştır. Youtube bundan dolayı kazanca ek olarak para verir.
bu arada kanalın üstüne açtığım tüm tr adsenseler de %20-35 arası kesinleşme söz konusu. sanırım trde düzelme var bildiğimiz yoldan devam edicez gibi artık...
bu arada kanalın üstüne açtığım tüm tr adsenseler de %20-35 arası kesinleşme söz konusu. sanırım trde düzelme var bildiğimiz yoldan devam edicez gibi artık...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.