2017 OCAK Ayı Kazançları, ŞUBAT Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş benim birkaç adsense hariç hiç kesinleşmedi bende mi sorun var anlamıyorum. Ama söyle bir saçma durum var kesinleşmeyenlerin pini yola çıkıyor.

pinlerin yola cıktıgını nerden anlıyorsunuz ?

hesaplar yerinde hocam adres doğrulama açılmış ve pin 11 şubat 2017 de oluşturuldu diyor.
3ed7d07d1b324876afbaf7f064bc996b.png

Bende 0.40 kesinlesmis saka gibi :S kanalim kapanmisti ama actirmistim niye böyle oldu ki

Ocakta açılan yeni adsense ve ona 1 ocakta baglanip 26 ocakta kapanan kanalın kazanci 18% kesintiyle kesinlesti, ayni gunde acilan diger yeni adsense ve ayni gunde ona baglanip ta 15 ocakta kapanan kabal kesinlesmedi, bu nasil bisey anlamadım vallahi

kesinleşmeler durdu mu devam mı ediyor arkadaşlar?

Benim bu olaylar başladığından beri adsenseler ya hiç kesinleşnedi ya 0 kesinleşiyor. Kesinleşme olup olmadığıda tam anlayamıyoruz arkadaş hep 0 :D

Arkadaş benim birkaç adsense hariç hiç kesinleşmedi bende mi sorun var anlamıyorum. Ama söyle bir saçma durum var kesinleşmeyenlerin pini yola çıkıyor.

oyle bir sey yazmıssın ki :) bir kac adsensenin kesinlestigine sevin diyecem yanlıs anlama. forumda simdilik %80 ve uzeri kesinlesen yok sanırım. ya sonradan kesinlesir yada kesinlesmez biraz bekle kısmet artık

güzel bir gelişme. inşallah 2. parti güncellemesi gelir şu adsenselere. bari 1-2 ödeme alsaydık. şuan sıfır çekiyorum.

artık TR Yabancı farketmeksizin adsense kapanan kanalları ödemiyor

son 2 aydır sistemde hata var dedik, ama bu ay herşey netleşti

sistemde hata falan yok, yeni algoritmaya geçtiler,

artık kanalları ayakta olanlar ödeme alıcak, kanalları kapananlar bir bardak su içecek

Yeni YT Spam Dünya düzeni böyle artık,

şimdiden yeni düzene ayak uydurmak gerek

artık TR Yabancı farketmeksizin adsense kapanan kanalları ödemiyor

son 2 aydır sistemde hata var dedik, ama bu ay herşey netleşti

sistemde hata falan yok, yeni algoritmaya geçtiler,

artık kanalları ayakta olanlar ödeme alıcak, kanalları kapananlar bir bardak su içecek

Yeni YT Spam Dünya düzeni böyle artık,

şimdiden yeni düzene ayak uydurmak gerek
hocam ocakta kapanıpda kesinleşenler var. forumda bakın yazmışlar.

hocam ocakta kapanıpda kesinleşenler var. forumda bakın yazmışlar.

kanallar mevcut ayın içinde kapanmazsa ödeme alırsın

örnek atıyorum şuan şubattayız, kanalları 1 31 ocakta ayakta durup şubatta kapandıysa belki kesinleşme olur

yani burdan şu sonucu çıkartabiliriz, artık kapanmayacak kanallar yapmamız gerek

Son düzenleme:

örnek atıyorum şuan şubattayız, kanalları 1 31 ocakta ayakta durup şubatta kapandıysa yüzde 90 ödeme alır,

yani burdan şu sonucu çıkartabiliriz, artık kapanmayacak kanallar yapmamız gerek

Almıyor... Ocak 8'de Kapanan Kanal Ocak 11'de Kesinleşmemişti... Keza Bu Ay'da Kesinleşmeyen Arkadaşları Gördüm...

Bir adsensemde 15 ocakda 1 kanal baglayıp 20 sinde kapanan bir kanalım vardı 5 gün ayakta duran. Bu 5 günde dört haneli kazanmıstı . şimdi baktım yuzde 21 ile kesinleşmiş. yani normal kesinleşmiş. özel bir sey yapmadım. Tr adsense . kanalların hepsi kapalıydı. zaten bu kanaldan sonrada hic bir adsenseye bir şey bağlamadım adsenseyi bırakmıstım. Tam olay nedir bilmiyorum. Acaba diğer aya sarkmadan kapanan kanalları normal mi kesinlestiriyorlar?

örnek atıyorum şuan şubattayız, kanalları 1 31 ocakta ayakta durup şubatta kapandıysa yüzde 90 ödeme alır,

Suan sadece 1 tane adsensem var ve gecen ay kazandirdi bu ayin 2 sinde kapandi kesinlesme yok. Kisaca kapandığı anda parayı unut :)

Almıyor... Ocak 8'de Kapanan Kanal Ocak 11'de Kesinleşmemişti... Keza Bu Ay'da Kesinleşmeyen Arkadaşları Gördüm...

üstte bir arkadaş alır demişti, sizde kesinleşmez diyorsunuz,

istisnalar kaideyi bozmaz

ben bulmacanın küçük parçalarına bakmam, bulmacanın tümüne bakarım

artık her halükarda çoğunlukla kapanan kanalların ödemesi yapılıcak mı, yüzde 90 hayır,

buna göre artık kapanmayacak kanallar yapmamız gerek artık

Adsensesi spama düşüpte kesinleşen var mı ?
Aralıkta 6 kanalı kapanıp spama düşen adsense ocakta kesinleşmemişti bu ayda kesinleşmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri