\\--- 2017 Yılı YTPARA Belediyesi Yılbaşı Çekilişi ---//

1 aylik smart render business paket kazanmisim, ama ne işe yaradigini bilmiyorum arkadaslar, eger uygunsa takas yapmak isterim baska birseylerle :)

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION]
[MENTION=9223]by_tmrci[/MENTION]
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION]
[MENTION=38355]Calavera[/MENTION]
[MENTION=13845]original[/MENTION]
[MENTION=8895]palipleten[/MENTION]

INTEL XEON CPU E5620 2.40 GHz
2 vCore İşlemci
2 GB DDR3 Ram
50 GB SAS Disk
1 Adet İp Adresi
1 Gbps Bağlantı
Limitsiz Trafik
Linux / Windows İşletim Sistemi

Kazanan üyeleri tebrik ederiz, ödüllerinizi almak için özel mesaj yoluyla bizimle iletişime geçebilir ve ücretsiz aktivasyon kodunuzu teslim alabilirsiniz.

ağır cezalıyım... Tüm katılımlardan diskalifiye olmuşum way halime.
Kazananlara hayırlı olsun

1 onaylı hesap [MENTION=8385]Narqotik[/MENTION]
alırım bi dal demiştim :D

20 Adet +15 Onaylı Kanal kazanmışım. İlk defa bi çekiliş kazandım :) Bol Kazançlarınız olsun inşallah :)

Arkadaşlar final haftam olması nedeniyle tasarim işlerinizi 15 gün sonra alabilirim anlayışınız için teşekkür ederim

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION]
[MENTION=9223]by_tmrci[/MENTION]
[MENTION=8077]NoEroin[/MENTION]
[MENTION=38355]Calavera[/MENTION]
[MENTION=13845]original[/MENTION]
[MENTION=8895]palipleten[/MENTION]

INTEL XEON CPU E5620 2.40 GHz
2 vCore İşlemci
2 GB DDR3 Ram
50 GB SAS Disk
1 Adet İp Adresi
1 Gbps Bağlantı
Limitsiz Trafik
Linux / Windows İşletim Sistemi

Kazanan üyeleri tebrik ederiz, ödüllerinizi almak için özel mesaj yoluyla bizimle iletişime geçebilir ve ücretsiz aktivasyon kodunuzu teslim alabilirsiniz.

Yanlışmı bakmışız ben sadece 2 tane telefon onayı çıktı sanmıştım. Teşekkürler:)

Bu sene videoyap pinti cikti :D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=8218]gurkano[/MENTION] 50 adet onaysız kanal [MENTION=38055]VASP[/MENTION] 30 adet onaysız kanal [MENTION=58501]Viaccess[/MENTION] 20 adet onaysız kanal

benımle ıletısıme gecersınız arkadslar hedıyenızı vereyim Skype izmirmail

qwerty06[/MENTION] hocam,
20 (Yirmi) Adet Onaysız Karışık Eski Tarihli Youtube Kanalı kazanmisim. Tesekkurler.

Arkadaşlar [MENTION=11785]qwerty06[/MENTION] çekilişinde bir yanlışlık olmuş 20 kişiye 20 adet değilmiş. Tamamen benim hatam yanlış anlaşılma olmuş. Fazla fazla çekilmiş :D Malesef ektra kazananlar iptal edildi.

Kazanan Talihliler mesaj veya skype 'dan ulaşıp hediyelerini teslim alabilirler.

1.1 (Bir) Adet Quizqroup partnere bağlı kanal. [MENTION=14280]xiery[/MENTION]
Videolar silinmiştir.Teslimat boş kanal olarak verilecektir.

2-20 (Yirmi) Adet Onaysız Karışık Eski Tarihli Youtube Kanalı [MENTION=27715]Pikacu[/MENTION]

3-20 (Yirmi) Adet 2016 Onaysız Youtube Kanalı. [MENTION=20000]DaRuGa[/MENTION]

4 - 10 (On) Adet 2015 Tarihli Onaysız Youtube Kanalı [MENTION=21246]delete[/MENTION]

[MENTION=10061]sequieros[/MENTION]
Yanlış anlaşılmadan dolayı

2-20 (Yirmi) Adet Onaysız Karışık Eski Tarihli Youtube Kanalı kısmana 20 kişi yazılmış tek kişi olacaktı.

Diğer kısımlarda bu şekil sorun düzeldi :)

Son düzenleme:
Kazanan Talihliler mesaj veya skype 'dan ulaşıp hediyelerini teslim alabilirler.
1.1 (Bir) Adet Quizqroup partnere bağlı kanal. @xiery

Videolar silinmiştir.Teslimat boş kanal olarak verilecektir.

2-20 (Yirmi) Adet Onaysız Karışık Eski Tarihli Youtube Kanalı @Pikacu

3-20 (Yirmi) Adet 2016 Onaysız Youtube Kanalı. @DaRuGa

4 - 10 (On) Adet 2015 Tarihli Onaysız Youtube Kanalı @delete

@sequieros
Yanlış anlaşılmadan dolayı

2-20 (Yirmi) Adet Onaysız Karışık Eski Tarihli Youtube Kanalı kısmana 20 kişi yazılmış tek kişi olacaktı.

Diğer kısımlarda bu şekil sorun düzeldi :)

Yani bize birşey çıkmadımı :D [MENTION=16039]niksiz22[/MENTION] şansına küs hocam

bende birşey çıktı diye sevinmiştim olmadı bu şimdi :D teselli ikramiyesi yokmu :D

Merhabalar;

Firmamızdan hediye ürün kazananlar lütfen Ana Sayfa - Almanya Lokasyon Kiralık Sunucu Ekran Kartlı Kiralık Dedicated Sunucu web sitemize kayıt işlemi yapıp Hediye ürün kazandığını ve YTPARA kulllanıcı adıyla birlikte Destek talebi olarak gönderiniz.

Gerekli kurulumlar tamamlandıktan sonra bilgiler tarafınıza iletilecektir.
[MENTION=50079]SH-Destek[/MENTION] Adet : 5 [MENTION=11589]ytynk93[/MENTION] [MENTION=44264]rixon[/MENTION] [MENTION=37188]mersa[/MENTION] [MENTION=10892]muratagca[/MENTION] [MENTION=13118]acan38[/MENTION]

=> Intel Xeon E5-1650V2 İşlemci
=> 2 GB DDR3 RAM
=> 75 GB SATA
=> Limitsiz Aylık Trafik
=> Almanya Lokasyon
=> Linux / Windows İşletim Sistemleri
=> 1 Adet İp

Saygılarımızla;

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri