2018 EKİM Ayı Kazançları, KASIM Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Tr adsenseye göre % 25 kesinti ile , Yt analitice göre ise yaklaşık 150 TL düşük kesinleşme olmuş. yuhh artık yaa gittikçe kesintiler artıyor :S :S

analitiğe göre %7 kesinti olmuş, belki kur farkından dolayıda olmuş olabilir, neyse şu kasım ve aralık ayına çok iyi çalışıcam en önemli 2 aya girdik sonrası leş

Geçen ay 27-28 gibi para kazanma giden kanalda kesinleşme olmamış.
31 Ekime kadar kazanç yansımış, 1-2 gün $ söndükten sonra reklam çıkıyor zaten.

- Geçenlerde konu vardı forumda, artık Telifli içeriklerin parası ödenmeyecek diye.
Bende yazmıştım $ söndürülen kanallarda artık ödeme YAPMAZLAR diye.
Bu ay artık $ sönen kanallarada ödeme yapmayacaklarını anlamış olduk.
$ sönen kanallardan artık ödeme beklemeyelim.
Geçmiş olsun bu durumda olan herkese.

Bence ümidi kesmemek lazım sonuç olarak haziranda para kazanması kapatılan kanalın ödemesini ağustos ayında almıştım. Haziran 11 yerine ağustos 11 de kesinleşmişti. Sizinkisi belki 2 ay sonra ocak ayında kesinleşir. Beklemenizi öneririm.

[MENTION=60637]emrh77[/MENTION] Kanal spamdı. İngiltere adsense yüzde 18 kesintiyle kesinleşmişti.

Son düzenleme:
Tr adsense özgün kanal yüzde 5 kesinti ile kesinleşti. Geçen ay yüzde 3 dü.

azda olsa kesınlestı bugunlerede sukur

Bence ümidi kesmemek lazım sonuç olarak haziranda para kazanması kapatılan kanalın ödemesini ağustos ayında almıştım. Haziran 11 yerine ağustos 11 de kesinleşmişti. Sizinkisi belki 2 ay sonra ocak ayında kesinleşir. Beklemenizi öneririm.

özgün müydü sizinki hocam

Arkadaşlar şu an fark ettim 31 Ekim tarihinde İzinsiz kopya nedeniyle para kazanması kapanan 30 gün sonra başvurun seçeneği çıkan bir kanalımın Ekim kazancı kesinleşmiş durumda fakat 5 Kasım tarihinde İzinsiz kopya nedeniyle para kazanması kapanan aynı durumdaki kanalımın Ekim kazancı kesinleşmemiş durumda. Benim düşüncem Aralık ayında bu ay kesinleşmemiş olanların kesinleşebileceği yönünde takip edin.

Almanya işleme girdi benim 1-2 saat önce ancak 3 ay öncesinin kazancıydı, pini dün girdim.

Tr para kazanması açık olup işleme girmeyen var mı benim gibi?
Edit: Şuan işlemde

Son düzenleme:
kesınlesme oldu henız son odeme kısmına bırsey yansımadı

Ne kesinleşmeye bakarım ne işleme girmesine . Analitik kısmındaki para yatıyor aşağı yukarı zaten. Kesinleşen para her türlü yarın banka hesaplarına yatar bakmaya gerek yok yani paraları güle güle harcayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri