Tr adsenseye göre % 25 kesinti ile , Yt analitice göre ise yaklaşık 150 TL düşük kesinleşme olmuş. yuhh artık yaa gittikçe kesintiler artıyor :S :S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bendede %90 kesinti var adsense foruma konu açtım ama orda yetkili kimse yok heralde%100 kesinti.. 0 TL kesinleşmiş AdSense'ye nasıl ulaşabilirim?
Geçen ay 27-28 gibi para kazanma giden kanalda kesinleşme olmamış.
31 Ekime kadar kazanç yansımış, 1-2 gün $ söndükten sonra reklam çıkıyor zaten.
- Geçenlerde konu vardı forumda, artık Telifli içeriklerin parası ödenmeyecek diye.
Bende yazmıştım $ söndürülen kanallarda artık ödeme YAPMAZLAR diye.
Bu ay artık $ sönen kanallarada ödeme yapmayacaklarını anlamış olduk.
$ sönen kanallardan artık ödeme beklemeyelim.
Geçmiş olsun bu durumda olan herkese.
Bence ümidi kesmemek lazım sonuç olarak haziranda para kazanması kapatılan kanalın ödemesini ağustos ayında almıştım. Haziran 11 yerine ağustos 11 de kesinleşmişti. Sizinkisi belki 2 ay sonra ocak ayında kesinleşir. Beklemenizi öneririm.
işleme girmedi para kazanması kapalı kanalın
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.