Olmaz ödeme mailleri gelmeye devam ediyor
teşekkürler kral üyeliğimi onaylayabilir misin nasıl yapacağımı bilmiyorum. davet göndermiştim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekkürler kral üyeliğimi onaylayabilir misin nasıl yapacağımı bilmiyorum. davet göndermiştim![]()
onaylı üyeliğin mi vardı da davet gönderdin
kral seni banlamasın dikkat et![]()
hala ödeme yapılmadı ilginç hiç bu kadar geçe kalmadı..
ana ekrana bakıyorsan yanılgıya düşersin, ödemeler bölümüne girip orada işlemlere tıklayacaksın orada otomatik ödemede yazıyordur muhtemelen
Evet. Ödemeler yapılmış. Ancak bugün Cuma.. Hesaplara geçermi . Bence Geçmez.. Sonrası Cumartesi-Pazar.. Pazartesi (en iyi şekilde) hesaplara geçer. Pazar günü ülkede ne gibi bir sonuç çıkar sandıktan, ona göre de insanlar önüne bakar
Evet. Ödemeler yapılmış. Ancak bugün Cuma.. Hesaplara geçermi . Bence Geçmez.. Sonrası Cumartesi-Pazar.. Pazartesi (en iyi şekilde) hesaplara geçer. Pazar günü ülkede ne gibi bir sonuç çıkar sandıktan, ona göre de insanlar önüne bakar
bu gece tamamlanır büyük ihtimalle ödemeler sabah mesai saatlerinde hesaplara geçer bence hocam
Hayırlısı olsun. 1 günde geçtiğini hiç görmedim. 2 günden önce hiç hesabıma geçmedi. Umarım siz haklı çıkarsınız, 5-6 saat sonra hesapta olur. En azından hafta sonu insanların cebinde harçlığı olur.
bende 4 yıldır bu işin içindeyim hep yattı cumaya kaldığında diye hatırlıyorum hayırlısı
hala işleme girmedi. umudu keseyim mi![]()
neden girmedi benim mavi oldu tr adsense mi kanal kapandı mı yada para kazanma ?
"yatacak / yatmayacak" yapalım mı 5 tl'sine![]()
![]()
![]()
![]()
yok hocam hiçbir şey olmadı para kesinleşti de ama hala işleme girmedi kanal sapasağlam ayakta şükür.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.