2018 MAYIS Ayı Kazançları, HAZİRAN Ödemeleri

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet. Ödemeler yapılmış. Ancak bugün Cuma.. Hesaplara geçermi . Bence Geçmez.. Sonrası Cumartesi-Pazar.. Pazartesi (en iyi şekilde) hesaplara geçer. Pazar günü ülkede ne gibi bir sonuç çıkar sandıktan, ona göre de insanlar önüne bakar

Evet. Ödemeler yapılmış. Ancak bugün Cuma.. Hesaplara geçermi . Bence Geçmez.. Sonrası Cumartesi-Pazar.. Pazartesi (en iyi şekilde) hesaplara geçer. Pazar günü ülkede ne gibi bir sonuç çıkar sandıktan, ona göre de insanlar önüne bakar

geçer ya bence 22si yani bugün alacağız inşAllah parayı

bu gece tamamlanır büyük ihtimalle ödemeler sabah mesai saatlerinde hesaplara geçer bence hocam

Hayırlısı olsun. 1 günde geçtiğini hiç görmedim. 2 günden önce hiç hesabıma geçmedi. Umarım siz haklı çıkarsınız, 5-6 saat sonra hesapta olur. En azından hafta sonu insanların cebinde harçlığı olur.

Hayırlısı olsun. 1 günde geçtiğini hiç görmedim. 2 günden önce hiç hesabıma geçmedi. Umarım siz haklı çıkarsınız, 5-6 saat sonra hesapta olur. En azından hafta sonu insanların cebinde harçlığı olur.

valla 15 aydır düzenli ödeme alıyorum. 21 gece kesinleşti ertesi gün hafta içi ise hep yattı para hesabıma. cuma da hafta içi olduğundan yatacaktır. ama hala ödemeyi yapmadılar ona takıldım 21 i en geç 1 de yapılırdı..

bende 4 yıldır bu işin içindeyim hep yattı cumaya kaldığında diye hatırlıyorum hayırlısı

neden girmedi benim mavi oldu tr adsense mi kanal kapandı mı yada para kazanma ?

yok hocam hiçbir şey olmadı para kesinleşti de ama hala işleme girmedi kanal sapasağlam ayakta şükür.

---------- Spam Engelliyici 02:52 ---------- Önceki Mesaj 02:50 ----------

"yatacak / yatmayacak" yapalım mı 5 tl'sine :) :) :) :)

geçtiğimiz aralık ve ağustos ayı ödemeleri ayın 22 si cuma günü yapıldı hocam. banka haraketlerinden baktım da şimdi :)

yok hocam hiçbir şey olmadı para kesinleşti de ama hala işleme girmedi kanal sapasağlam ayakta şükür.

benim 13ünde para kazanma kapandı ona rağmen kesinleşen Ödeme Makbuzu yattı şimdi tek bankadan almak kaldı inşAllah kesinleşir sizinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri