25 kanalım 1 adsense askıya alınma sebebi

crazykanka61

Kayıtlı Üye
accounts-s​upport@goog​le.com şu adresten 25 kanalım 1 adsense neden askıya alınma sebebi açıklaması
ZjAuv.png

Bu uyarı her kanalım ve ayriyetten adsense hesabımda var bu uyarı nedir ve
geri alma şansım var mı kanallarımı ve adsensemi çünkü ben cidden birşey yapmadım arkadaşlar:(

senden telefon doqrulaması istiyor

hocam o resimde bir tane link veriyor o link oturum açıyorum yada normal açıtğım zamanda doğrulama kodu istiyor hocam bütün numaraları yazdım pinger dahill herşeyi arkadaşlkardan aldım onları daha önce kullanmadım olmadı ama bir kanalım var o kanal numarayı yazmış bir ara olmuştu oda bu olaylar olduktan hemen sonra numarayı yazdıktan sonra hesap askıya alındı yazdı ben e-mail attım ve bana sana bura cevap verdi oda bu şekilde ne yapmam lazım

farklı iplerden giriş yapıldıysa güvenlik amaçlı engel koyabilir.

vps bot kullandınızmı yada buna benzer başka bir sistem?

ben vps kullandığımda engel koymuştu şifrenizi değiştirin diye uyarı gelmişti.

size buna benzer bir mail geldimi?

hayır hocam ben 25 kanalım 1 adsense hesabıma girerken yazıyorum bilgilerimi direk doğrulama kodu istiyor ve herşeyi yapıyorum doğrulama kodunu kabul etmiyor bana bana şifrenizi değiştirin diye mail gelmedi

hayır hocam ben 25 kanalım 1 adsense hesabıma girerken yazıyorum bilgilerimi direk doğrulama kodu istiyor ve herşeyi yapıyorum doğrulama kodunu kabul etmiyor bana bana şifrenizi değiştirin diye mail gelmedi

şunuda sorayım.

1-gmail hesaplarını sizmi açtınız?
2-gmail hesabı açarken kendi cep numaranızımı kullandınız yoksa pinger gibi bişeymi kullandınız?

youtube demiyorum sadece gmail hesabınızı öğrenmek istiyorum

şunuda sorayım.

1-gmail hesaplarını sizmi açtınız?
2-gmail hesabı açarken kendi cep numaranızımı kullandınız yoksa pinger gibi bişeymi kullandınız?

youtube demiyorum sadece gmail hesabınızı öğrenmek istiyorum

hocam ben hesaplarımı youtube ana sayfası sağ taraftar oturum aç var yeni hesap var onu tıklıyorum ordan açıyorum o sayfada teli verirken kendi cep numaramı giriyorum orayı girdikten sonra yeni sayfa çıkıyor tel kodlaması ordan ben pınger numarası girdim

---------- Mesaj saat 21:39:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:30:09 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar adsense ve 25 kanalıma bilgileirni girince bu çıkıyor
MuQea.png

bu doğrulama kodunu ne yaptıysam geçemedim

hocam ben hesaplarımı youtube ana sayfası sağ taraftar oturum aç var yeni hesap var onu tıklıyorum ordan açıyorum o sayfada teli verirken kendi cep numaramı giriyorum orayı girdikten sonra yeni sayfa çıkıyor tel kodlaması ordan ben pınger numarası girdim

---------- Mesaj saat 21:39:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:30:09 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar adsense ve 25 kanalıma bilgileirni girince bu çıkıyor
MuQea.png

bu doğrulama kodunu ne yaptıysam geçemedim

Hocam aynı olay basıma geldı aynı sekide 25 tane kanalım doğrulama istedi dogruladım hepsi askıya alınmıs ama benım adsense bisey olmadı.

Hocam aynı olay basıma geldı aynı sekide 25 tane kanalım doğrulama istedi dogruladım hepsi askıya alınmıs ama benım adsense bisey olmadı.

hocam ben adsense youtube hesabıu aynıydı adsense davet yolladım diğeri yönetici yaptım acaba o olmadımı bence onu değiştirdim kesin değişmediyse kanal ile adsense aynıysa youtube kanalı kabulı adsense aynı diye adsense gittiyse buna yapcak birşey var mı ben zaten suçum onu bilmiyorum haksız bu durumdayım

fazla hesap her zaman güzeldir. fakat fazla hesabı farklı tarihlerde açın ve farklı tarihlerde video yükleyin .. bazen herşeyin fazlası yararlı olabildiği gibi zararlıda olabiliyor. Tavsiyem yavaş yavaş çaktırmadan yükselmekdir... ;)

fazla hesap her zaman güzeldir. fakat fazla hesabı farklı tarihlerde açın ve farklı tarihlerde video yükleyin .. bazen herşeyin fazlası yararlı olabildiği gibi zararlıda olabiliyor. Tavsiyem yavaş yavaş çaktırmadan yükselmekdir... ;)

hocam tavsiyen nedir 3 aydır günde 7-8 saat bu işi yapıyorum 25 fazla kanalım 1 adsense böyle sebebi belli olmayan ne reklam tıkı ne başka birşeyden dolayı bu kadar ağır bir ceza inan herşeyim durdu moralim motivasyonum düştü birden bire herşeyim gitti çok zor birşey
bu aldığım ceza iptal olmasını istiyorum reklam tıkla olayı gibi büyük ceza alacak şeyde değil geri alma şansım var hepsi ne yapmam lazım

hocam tavsiyen nedir 3 aydır günde 7-8 saat bu işi yapıyorum 25 fazla kanalım 1 adsense böyle sebebi belli olmayan ne reklam tıkı ne başka birşeyden dolayı bu kadar ağır bir ceza inan herşeyim durdu moralim motivasyonum düştü birden bire herşeyim gitti çok zor birşey
bu aldığım ceza iptal olmasını istiyorum reklam tıkla olayı gibi büyük ceza alacak şeyde değil geri alma şansım var hepsi ne yapmam lazım

Hocam benım adsense mailimede kanal baglıydı sizin gibi ama yinede banlanmadı sizin adsense de banlanmıs ters bi durum tespit edilmis olması gerek emeklerinize yazık olmus

benim baya kanalım var arkadaşlar
hepsinin ikincil yani kurtarma epostası aynıydı
dün hepsinin bu ikincil kurtarma epostasını sildim
yani kanalların birbirleriyle ilişkisini keseceksiniz
birde youtubede oturum açtıktan sonra orda hesap değiştir var
onu da sakın kullanmayın
kanallarınız birbirleriyle ilişkili olmasın

malesef zaman geri dönmüyor . sana tavsiyem güvenilir birisinden pini girilmiş adsense hesabı alman . ailenden birisinin adına değiştirebilirsin . birde banlanan hesabın için boşuna uğraşma zaman kaybetme artık googlenin kuralları çok katılaştı. üzülüyoruz ama elden bişey gelmiyor şu an için ..

Hocam benım adsense mailimede kanal baglıydı sizin gibi ama yinede banlanmadı sizin adsense de banlanmıs ters bi durum tespit edilmis olması gerek emeklerinize yazık olmus

hocam bir durum yok ben bunları geri almak için ne yapcam sebebi belli değil millet neler yapıyor yaaa bu nedir arkadaş hepsini geri istiyorum haklıyım ne reklam ne başka birşey tıkladım ayrıca arkadaşım benim adsense youtube o işi hallettim halletmediymem beceremediysem diye onu dedim sana yoksa bence bir sorun yok sadece ihtimal

---------- Mesaj saat 22:06:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:02:16 civarında gönderildi. ----------

ZjAuv.png

berkan kardeş bana boş ver diyosun ama sebeb bu güvenlik bir umut var sizden yardım istiyorum

---------- Mesaj saat 22:12:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:06:21 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar güvenlik yüzünden başka biri benim bilgilerime girddi o mesaj bunu yazıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri