3 adet kanalım kapandı bu sabah itibariyle

• Kullanıcı taminac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

taminac

Kayıtlı Üye
ne yapsam olmuyor arkadaşlar. özenerek açmıştım kanalları. bot kullanıyordum. videoları günde en fazla 10 adet aralıklarla yüklüyordum. eşleşen falan yoktu. kanallardan biri
akmaster_91 arkadaşımızın hediye verdiği partner kanal. bu kanalda diğer spam kanalın yüklediklerini yüklüyordum. kendime özgü çerçevemde vardı. günde en fazla 3 video yüklüyordum. o spam kanal kapanmamış benimki kapanmış.
ne yapacağımı şaşırdım. kanallara çok üzülmedim aslında. hiçbiri para getirmiyordu. yavaş yavaş yükseliyordu işte. şu an ne yapacağımı bilmiyorum.
işten ayrıldım işsizim. yakında bir bebeğim de olacak. boş boş bilgisayara bakıyorum. nereden nasıl başlayacağımı ne yükleyeceğimi bilmiyorum. enerjim ve inancım sıfıra düştü. yok mu yardım edecek. bir kategori pm atana dua edicem. hatta yeni bulduğum yt to yt video indirmeden youtube ye video 20 saniyede botsuz nasıl yüklenir bunu da söyliycem. belki herkes biliyordur. ben yeni buldum. yardım edin arkadaşlar...
hepinize bol kazançlar...

Hocam yazmayaydın iyidi şimdi birçok egolu insan gelecek canını sıkacak.

ne yapsam olmuyor arkadaşlar. özenerek açmıştım kanalları. bot kullanıyordum. videoları günde en fazla 10 adet aralıklarla yüklüyordum. eşleşen falan yoktu. kanallardan biri
akmaster_91 arkadaşımızın hediye verdiği partner kanal. bu kanalda diğer spam kanalın yüklediklerini yüklüyordum. kendime özgü çerçevemde vardı. günde en fazla 3 video yüklüyordum. o spam kanal kapanmamış benimki kapanmış.
ne yapacağımı şaşırdım. kanallara çok üzülmedim aslında. hiçbiri para getirmiyordu. yavaş yavaş yükseliyordu işte. şu an ne yapacağımı bilmiyorum.
işten ayrıldım işsizim. yakında bir bebeğim de olacak. boş boş bilgisayara bakıyorum. nereden nasıl başlayacağımı ne yükleyeceğimi bilmiyorum. enerjim ve inancım sıfıra düştü. yok mu yardım edecek. bir kategori pm atana dua edicem. hatta yeni bulduğum yt to yt video indirmeden youtube ye video 20 saniyede botsuz nasıl yüklenir bunu da söyliycem. belki herkes biliyordur. ben yeni buldum. yardım edin arkadaşlar...

Bu sabah benimde kanalım spamdan kapanadı kazandırıyorduda günlük xx $. ama üzülmedim gerek yok bel bağlamaya kanallara... sizde öyle yapın durumunuzda zormuş bence bot yerine vds almayı deneyin hocam 20 tlye bile bulabilirsiniz sorun o değil sorun ne atacağınızda çerçeve falan diyorsunuz. Uzun videolar atın ama böyle abanmayın kanallara ben en fazla 25 atıyorum bi kanala sizde öyle yapın günde 3 video atarak kanal spamdan kapanmaz gibi bir şey yoktur benim görüşümce. Kara listeye falan girmiştir sizin olayınız.Diyeceklerim bu kadar sanırım üzülmeyin.

Bugün ufak bir kıyım oldu. Sorun yok. Ama konu yanlış yerde toplu kanal kapanmalarına yazın lütfen. Konu kilit.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Böyle bir şey gerçekten var ise hala yardım istiyorsan çok beceriksiz olman lazım. 100lerce kanal aç ve bildiğin bu özellik ile yükleme yap.

ne doğru ne yanlış bilmiyorum kardeş. boşver bundan daha çok ne canımı sıkabilir ki. kullandığım botu söylemek ayıp olur. bot hoşuma gidiyor

---------- Spam Engelliyici 10:12 ---------- Önceki Mesaj 10:10 ----------

Böyle bir şey gerçekten var ise hala yardım istiyorsan çok beceriksiz olman lazım. 100lerce kanal aç ve bildiğin bu özellik ile yükleme yap.
galiba beceriksizim doğru dedin. bazen de kasmamak gerekir galiba...

ne doğru ne yanlış bilmiyorum kardeş. boşver bundan daha çok ne canımı sıkabilir ki. kullandığım botu söylemek ayıp olur. bot hoşuma gidiyor

Bu arada bir şeyin altını çizmek istiyorum lütfen forumda ki şevk kırıcı yorumlara takılmayın.Birçok kişi yarıda bırak vs diyebilir üyelik tarihime bir bakın ben para kazanmaya son 4 aydır başladım istediklerini diyebilirler umurumda değil bildiğim insanların görüşleri yeterli sizde öyle yapın şevkinizin kırılmasına izin vermeyin dediğim gibi alın bi vds bakın yolunuza botda yapamıyorsanız eğer ki.

buyur o zaman hosuna gıden botunla aynı yapıyla devam et.. Neyse yorum yok baska iyi kazanclar

Bu arada bir şeyin altını çizmek istiyorum lütfen forumda ki şevk kırıcı yorumlara takılmayın.Birçok kişi yarıda bırak vs diyebilir üyelik tarihime bir bakın ben para kazanmaya son 4 aydır başladım istediklerini diyebilirler umurumda değil bildiğim insanların görüşleri yeterli sizde öyle yapın şevkinizin kırılmasına izin vermeyin dediğim gibi alın bi vds bakın yolunuza botda yapamıyorsanız eğer ki.
hiç vds kullanmadım. vds ve botun farkı nedir?

Ytda sağlam içeriğiniz düzenli geliriniz yoksa işi bırakmayın. işe gidin akşamları yükleyin videolarınızı. nede olsa 24 saat uplama yapmıyosunuz. 10 10 değil 50 50 yükle kapancağı varsa 1 1 yüklemeyede kapanır. okadarda özenmeyin 1 kategoriye bel bağlamayın. Olan olmuş geçmiş olsun eğer kısa sürede bişeyler yapmassan işe gir derim ama önce şansını zorla düşün arama tarama yap içerikleri ara anime ara anime yükleyin derim ben herkese hiç bilinmedik animeleri yükleyin bırakın kenara bigün bir bakıcaksınız yağmur gibi izlenme geliyor kolay gelsin

hiç vds kullanmadım. vds ve botun farkı nedir?

Bunun hakkında çok çok geniş konular mevcut üstte ki arama motorundan bi araştırın eminim kafanıza yatacaktır vds kanımca. Ben şimdi anlatırım ama üstü kapalı olur eksik bir şey yazarım vs gerek yok dediğimi yapın hocam. :)

Ytda sağlam içeriğiniz düzenli geliriniz yoksa işi bırakmayın. işe gidin akşamları yükleyin videolarınızı. nede olsa 24 saat uplama yapmıyosunuz. 10 10 değil 50 50 yükle kapancağı varsa 1 1 yüklemeyede kapanır. okadarda özenmeyin 1 kategoriye bel bağlamayın. Olan olmuş geçmiş olsun eğer kısa sürede bişeyler yapmassan işe gir derim ama önce şansını zorla düşün arama tarama yap içerikleri ara anime ara anime yükleyin derim ben herkese hiç bilinmedik animeleri yükleyin bırakın kenara bigün bir bakıcaksınız yağmur gibi izlenme geliyor kolay gelsin
hocam kapanan kanallardan biride anime :)
hiç bilinmedik animeleri nereden bulacaz ki? yt de var ama risk diye yükleyemiyordum. adamlar çatır çatır botla yükleyip para kazanıyor. biz nerede hata yapıyoruz da kapanıyor kanallar anlamış değilim. sanırım öğrenme yaşım geçti. demin arkadaşın dediği gibi beceriksizlik

---------- Spam Engelliyici 10:24 ---------- Önceki Mesaj 10:23 ----------

Bunun hakkında çok çok geniş konular mevcut üstte ki arama motorundan bi araştırın eminim kafanıza yatacaktır vds kanımca. Ben şimdi anlatırım ama üstü kapalı olur eksik bir şey yazarım vs gerek yok dediğimi yapın hocam. :)
mantığını pm atsanız yeterli kardeş. botla ne farkı var. ve toplu yükleme oluyor mu vds de

hocam kapanan kanallardan biride anime :)
hiç bilinmedik animeleri nereden bulacaz ki? yt de var ama risk diye yükleyemiyordum. adamlar çatır çatır botla yükleyip para kazanıyor. biz nerede hata yapıyoruz da kapanıyor kanallar anlamış değilim. sanırım öğrenme yaşım geçti. demin arkadaşın dediği gibi beceriksizlik

---------- Spam Engelliyici 10:24 ---------- Önceki Mesaj 10:23 ----------

mantığını pm atsanız yeterli kardeş. botla ne farkı var. ve toplu yükleme oluyor mu vds de

Animeler popülerse kolay kapanır çünkü herkes o animeleri kovalıyor sen kıyıda köşedeki sıradan gelen animeleri at ben şahsen atmıyorum ama görüyorum biliyorum takip ediyorum sabırlı arkadaştanda aldıklarım öyle oldu çevremdende biliyorum. kanalının kapanmış olması hata yaptığın anlamına gelmez en temiz çalışanında kanalı kapanır bunun birçok sebebi var. son cümleyi duymamış olayım :D

4 tanede benim kapandı canı sağ olsun o kadaptıyor ben acıyorum :)
izlenim alıp arayı kapatsam bende sizin gibi yapacağım ama izlenim alamıyorum. şimdi açsam mesela kapanan kanalların yerine toplamda 1000 izlenim alamam. galiba birazda şans. ama bir kanalımda 300 video vardı toplam izlenme 1000 i aşmamıştı

16 kanalda benden gitti arkadalar halbuki o kadar titiz ve özenle çalışıyordum bu ay ilk defa videoyap botunu kullandım ve sonuç hüsran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri