3 saatte 1800 dolar

• Kullanıcı jonbasi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Artık forumdaki nar tv uzantıları sayesinde uzmanlaştık diyecem gerçi bu konularda uzman olmaya bile gerek yok mouse tutabilen adam onun fotomontaj oldugunu anlar

kapatırmısınız kardeşim şu konuyu görüntü kirliliği !!!!!!!!!!!!!!

ayrıca konuyu açan arkadaş hakkında ban talep ediyorum.................. (çoluk çocuk muhabbetine çevirdiler) forumu ya :(

Tamam teamden baglanalim sonrasini burada paylasalim. Ben pc ye gecip sana sifreyi ozelden atacagim.

Durun daha choasangel ispatlasın öyle kapansın konu ve kim haksızsa banlansın

---------- Mesaj saat 22:23:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:23:34 civarında gönderildi. ----------

Tamam bekliyorum

Bu resim sahte .Üzerinde durmaya bile gerek yok.

Konuyu bu noktaya getiren arkadaslar malesef olayi farkli boyutlara tasidilar. Basit bir soru sordum basitce cevaplanmasini bekledim. Milletteki bu art niyet nedir anlamadim. Kimseye birsey satma gibi bir icratim da yokki birseyleri ispat etmeye çalışayım. Konuyu dagitmadan fikri olan varsa yazsin. Diger arkadasin merakini giderip tekrar buraya donerim.

İşte arkadaş sahte olmadığını kanıtlamaya çalışıyor ne yapmaya çalışıyorsa daha neyse birazdan kesin neticeyi alırız

Üç kağıtçı doldu forum adminim bu adam konu acmamalı. Niçin?
Bir öneri
En az 50 mesaj yazmayan konu açamasın admin böylelik hepimiz için hayırlı olabilir

Üç kağıtçı doldu forum adminim bu adam konu acmamalı. Niçin?
Bir öneri
En az 50 mesaj yazmayan konu açamasın admin böylelik hepimiz için hayırlı olabilir
Arkadaş Mayıs ayında üye olmuş. Tabi ki o sıralar davetiyeli üyelik yoktu. Ben de yoktum :D Şimdi varız :D Böyle şeylere tölerans göstermiyoruz. Artık üyelikte alamaz. Böyleler arada tek tük çıkabilir o da ilk yazdığım nedenden kaynaklı. Bundan sonrakiler ise yapacaklarını sanmıyorum. Mesaj sınırlaması ise sıkıntı oluşturur. 50 ye ulaşmak için boş boş mesajlar görebiliriz.

o resime sahte diyenlerin goz doktoruna gitmelerini rica ediyorum, belki tek videodur belki degildir dedigi gibi 1 video 3 saat degildir 10 saattir sonuc nasil bilmiyorum ama o resim gercek.!!! butun karelerdeki rakam lar ayni ayrica orayi degistirse toplamida degistirmesi gerekir eger sahteyse, arkadasim montajin cok guzel helal olsun sana

Admin tavsiyem banlamadan önce team dan bağlanıp kanıt isteseydin keşke belkide doğru söylüyordu garibim. Foto banada şüpheli geldi ama ispatlansaydı daha iyi netice alırdık adaletde yerini bulmuş oulrdu.

Arkadaşlar ben de inanmak istedim ilk başta ama gerçekten resim sırıtıyor oranlar aynı diyon tbm ile en son günün tık sayısını çarpıp oarayla karşılaştırdın mı? Bu bir
ikincisi sen panelinde o şekilde yazı tipi görüyor musun?Gören bir arkadaş varsa söylesin.
Üçüncüsü niçin birden parlamışken teamden bağlanmamdan vazgeçtii.Kendine güvenen adam burda 2 dk da ispatlardı.

Arkadaş banlanmadan önce kendisinden skype istemiştim. Şu anda team açtı ve gördüm. 1881 $ civarı birşey var ve doğru. Videosunu da gördüm. At yarışı videosu. Adamı boşuna banladınız. Yaptığınız ayıptır. Dinlemeden banlıyorsunuz insanları.

Arkadaş banlanmadan önce kendisinden skype istemiştim. Şu anda team açtı ve gördüm. 1881 $ civarı birşey var ve doğru. Videosunu da gördüm. At yarışı videosu. Adamı boşuna banladınız. Yaptığınız ayıptır. Dinlemeden banlıyorsunuz insanları.

sen ne arada konuştun adamla da hemen girip baktın :D

Tamam bir de rica et bana senin aracılığınla id ve şifresini göndersin ben veya de te fabula baksın

bu tip olayları çok yaşadığımız için artık doğal geliyor o yüzden moderatör arkadaşlar direk banlıyor .. Böyle bir konu hazırlıyorsun madem neden resim koymuyorsun ki ... Arkadaşın acemiliğine bırakıyorum .. Bence sanırım doğru söyledi.. Biraz geç oldu gümbürtüye gitti [yinede içimde bir şüphe var . Muzur adlı arkadaş umarım doğru söylüyorsun aksi halde senin için iyi düşünemiyeceğim ] [neyse moderatör arkadaşların adaletine güveniyorum iyi forumlar]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri