3 saatte 1800 dolar

• Kullanıcı jonbasi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Gözümle gördüm. Pub id'si gözükmesin diye video çekmiyormuş. Ben id'yi gördüm ama umrumda değil. Allah inşallah 18.000 $ da nasip etsin. Ben ihtiyacım olan cevabı aldım.

Boşuna hakkını yediniz adamın. Ramazana az kala felaket kul hakkı yediniz.
Çoluk çocuk diye dalga geçtiğiniz adam 36 yaşında mühendis.

Adminlerden birisi team'den baglansın ve gözüyle görsün. Sonra burada atıp tutanlar özür dilesin.

Ben de fake gözüyle baktım, team istedim ve ispatladı.

Bir admin bağlansın ve baksın.

Arkadaşın sorusu da şu:

3 saatte bir videosu 450 bin izlenme alıyor. Daha sonra kanalda refresh yapınca banlandığını görüyor. 2 telifi varmış. 3 olduğu için mi kapandı yoksa spam'dan mı kapandı bilemiyor çünkü gmailine giremiyormuş. Pinger çalışmıyor dedi.

İşin özeti: bu parayı bana yedirirler mi diyor.

birşey satmaya veya ispatlamaya calısmıyorum diyor.

---------- Mesaj saat 23:04:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:03:14 civarında gönderildi. ----------

Özelden teamviewer'ını yolluyorum. Bakarsınız artık.

Kanal kapandıysa alır para kazanma devre dışı olmuşsa alamaz. Bence bu konuyu silsin adminler iki arkadaşta birbirleriyle helalleşsin tatsızlık olmasın en iyisi kimse ban yemesin olur böyle şeyler arada bir kıyak geçmek yakışır adminlere

Şöyle birşey var fotoyu kaydederken boyutlarını küçültmeye çalıştıysa arkadaş fontlarda bozulma olmuş olabilir, doğru yanlış bilmiyorum ama doğru ise allah daha çok versin, güle güle harcasın.

Arkadaşlar bu konuya açıklık getirlmesi gerekiyor, MuZuR arkadaşımızda görmüş,
[MENTION=1006]MuZuR[/MENTION] hocam sende moderatör'a felan skypela buluşsunlar, ayıp olur boşu boşuna banlanması abimizin.

Arkadaşın Skype adresini mesaj atar mısınız?

Gözümle gördüm. Pub id'si gözükmesin diye video çekmiyormuş. Ben id'yi gördüm ama umrumda değil. Allah inşallah 18.000 $ da nasip etsin. Ben ihtiyacım olan cevabı aldım.

Boşuna hakkını yediniz adamın. Ramazana az kala felaket kul hakkı yediniz.
Çoluk çocuk diye dalga geçtiğiniz adam 36 yaşında mühendis.

Adminlerden birisi team'den baglansın ve gözüyle görsün. Sonra burada atıp tutanlar özür dilesin.

Ben de fake gözüyle baktım, team istedim ve ispatladı.

Bir admin bağlansın ve baksın.

Arkadaşın sorusu da şu:

3 saatte bir videosu 450 bin izlenme alıyor. Daha sonra kanalda refresh yapınca banlandığını görüyor. 2 telifi varmış. 3 olduğu için mi kapandı yoksa spam'dan mı kapandı bilemiyor çünkü gmailine giremiyormuş. Pinger çalışmıyor dedi.

İşin özeti: bu parayı bana yedirirler mi diyor.

birşey satmaya veya ispatlamaya calısmıyorum diyor.

---------- Mesaj saat 23:04:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:03:14 civarında gönderildi. ----------

Özelden teamviewer'ını yolluyorum. Bakarsınız artık.

De Te Fabula Narratur kardeşimiz hiç bir şey araştırmadan herkezi banlıyor.Ama artık yeter forumun kalitesini düşürüyor.

Bu konuyu neden bu kadar uzatıldıkı adam alabılır ızlenme veya alamaz bukadar üzerine gıtmenın bır anlamı yok,kişiyı tanımam etmem ama ytpara.com bu kadar basıt bır olaydan sebep bu şekılde bırının dırek yasaklanması doğru degıl..

Wallahi de billahi de eğer kazanmışssa helali hoş olsun buna bir diyeceğim yok.Konunun başında dedim ispatlarsan gönül rahatlığıyla mesaj yazarız sadece bunu bekledim teamden bağlanmak eğer haklıysa ben sözümü geri alırım ama haksızsa bu konu daha fazla uzamazsın.Kul hakkından ayrıca çok korkan biriyim kolay kolay böyle mesajlar yazmam bana gerçekten anormal geldi resim

Arkadaşın izlenimi, tıkı vb. hepsi doğru. Kusura bakmasın. Bu tarz durumlarda uygun şekilde rapor edip bildirebilirsiniz. Ayrıca daha önceden bir kaç konuda bahsetmiştim başta benim olmak üzere tüm yöneticilerin verdikleri kararları gerçekten uygun görmüyorsanız raporlayın. Forumun iyiliği ve niyetleri için tükürdüğümü yalarım.

Admin de gördüğüne göre çoluk çocuk diye 36 yaşındaki adamı aşağılanyanlar ve bana özelden laf edenler özür dileyebilirler. Yok o kişi benmişim v.s

Arkadaşın izlenimi, tıkı vb. hepsi doğru. Kusura bakmasın. Bu tarz durumlarda uygun şekilde rapor edip bildirebilirsiniz. Ayrıca daha önceden bir kaç konuda bahsetmiştim başta benim olmak üzere tüm yöneticilerin verdikleri kararları gerçekten uygun görmüyorsanız raporlayın. Forumun iyiliği ve niyetleri için tükürdüğümü yalarım.

hocam geçen size diğer üyeliğimden pm attım onaylanmamıştı MarshallDTeach ismi bi baktım o ban yemiş fake üyelik yasak demişsiniz üyelik benim o kadar webmaster sitelerine takıldım böyle birşey görmedim banımı açarmısınız ?

hocam geçen size diğer üyeliğimden pm attım onaylanmamıştı MarshallDTeach ismi bi baktım o ban yemiş fake üyelik yasak demişsiniz üyelik benim o kadar webmaster sitelerine takıldım böyle birşey görmedim banımı açarmısınız ?
Şaka felan yaptığını söyler misin?

Jonbasi den tüm forumun gözü önünde özür diliyorum hakkını helal etmesini temenni ediyorum kusura bakma gerçekten fotoğraf anormal geldi.Teamden ilk başta bağlansak bu sorunları yaşamayacaktık.Adminler banlayabilirsiniz beni tüm arkadaşlar da hakkını helal etsin
Saygılarımla

Erman hocam olay sanada mı bulaştı :))

Slm kardeşim :) Forumda başlığı görünce arkadaştan yardım istemek için skype istemiştim. Sonra team'den gösterdi sağ olsun. Ben de kendim caps alıp koydum ama beni o sandılar :D

Sorun yok şu anda. Ben arkadaşla hala konuşuyorum. Geçen ay da çok iyi kazanmış. Taktik alıyoruz biraz :)

Jonbasi den tüm forumun gözü önünde özür diliyorum hakkını helal etmesini temenni ediyorum kusura bakma gerçekten fotoğraf anormal geldi.Teamden ilk başta bağlansak bu sorunları yaşamayacaktık.Adminler banlayabilirsiniz beni tüm arkadaşlar da hakkını helal etsin
Saygılarımla

Özür dilemek bir erdemdir herkes bu cesareti gösteremez tebrik ediyorum ama ban konusunda haksızsınız kimsenin hakkını yemediniz kimseye küfürde etmediniz kimseyide dolandırmadınız arada böyle hatalar olur herkes yapabilir bence kimsenin ban yemesini gerektirecek kadar çevreye zarar veren bir durum oluşmadı helalleşirsiniz olur biter bu tip şeylerde bir dahakinde herkes daha dikkatli olur örnek olmuş olursunuz.

Tekrar selam arkadaşlar,

Öncelikle şunu belirteyim konuyu açmamdaki sebep diğer mesajlarımda da belirttiğim üzere tamamen sizlerinde fikrinizi almak üzereydi. Art niyetim yok. Sizde kabul edersiniz ki 1800 dolar az bir para değil ve insanı heveslendirecek bir mebla. Bu parayı alabilme ihtimali bile bana yetiyor.
Ben 36 yaşında evli barklı bir insanım, genç arkadaşlarımın heyacanını anlayabiliyorum o yüzden kimseyi mazur görmüyorum. Zannedersem bazı arkadaşlarımız yapılan yanlışlığın farkına varmış ve gereken dersi almışlardır.
Admin arkadaşımız sağolsun konuyu çözüme kavuşturdu. Muzur nickli arkadaşımıza da yardımlarından ötürü ayrıca teşekkür ederim.

Sağol mesajın için.Umarım bizi affeder...
Özür dilemek bir erdemdir herkes bu cesareti gösteremez tebrik ediyorum ama ban konusunda haksızsınız kimsenin hakkını yemediniz kimseye küfürde etmediniz kimseyide dolandırmadınız arada böyle hatalar olur herkes yapabilir bence kimsenin ban yemesini gerektirecek kadar çevreye zarar veren bir durum oluşmadı helalleşirsiniz olur biter bu tip şeylerde bir dahakinde herkes daha dikkatli olur örnek olmuş olursunuz.

Bende inanmamıştım fakat Admin görmüş.Kardeş bol kazançlar.

Jonbasi daha önce böyle olaylar çok yaşadığımız için bu forumda resimde biraz bana anormal gelince fevri davranabildim.Hakkını helal etmeden peşini bırakmam :)
Hakkını helal et, diğer arkadaşlar da etsinler
Tekrar selam arkadaşlar,

Öncelikle şunu belirteyim konuyu açmamdaki sebep diğer mesajlarımda da belirttiğim üzere tamamen sizlerinde fikrinizi almak üzereydi. Art niyetim yok. Sizde kabul edersiniz ki 1800 dolar az bir para değil ve insanı heveslendirecek bir mebla. Bu parayı alabilme ihtimali bile bana yetiyor.
Ben 36 yaşında evli barklı bir insanım, genç arkadaşlarımın heyacanını anlayabiliyorum o yüzden kimseyi mazur görmüyorum. Zannedersem bazı arkadaşlarımız yapılan yanlışlığın farkına varmış ve gereken dersi almışlardır.
Admin arkadaşımız sağolsun konuyu çözüme kavuşturdu. Muzur nickli arkadaşımıza da yardımlarından ötürü ayrıca teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri