3 saatte 1800 dolar

• Kullanıcı jonbasi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Konu tatlıya bağlandığına göre sorun kalmadı. Ama 415 bin gösterime 60 bin tık müthiş, 300 bin gösterime 5 7 bin tık alıyorum bırakasım geldi bu işi

Tekrar selam arkadaşlar,

Öncelikle şunu belirteyim konuyu açmamdaki sebep diğer mesajlarımda da belirttiğim üzere tamamen sizlerinde fikrinizi almak üzereydi. Art niyetim yok. Sizde kabul edersiniz ki 1800 dolar az bir para değil ve insanı heveslendirecek bir mebla. Bu parayı alabilme ihtimali bile bana yetiyor.
Ben 36 yaşında evli barklı bir insanım, genç arkadaşlarımın heyacanını anlayabiliyorum o yüzden kimseyi mazur görmüyorum. Zannedersem bazı arkadaşlarımız yapılan yanlışlığın farkına varmış ve gereken dersi almışlardır.
Admin arkadaşımız sağolsun konuyu çözüme kavuşturdu. Muzur nickli arkadaşımıza da yardımlarından ötürü ayrıca teşekkür ederim.

Eğer kanalın direk kapandıysa parayı alırsın şimdiden güle güle harca ama para devre dışı kalmışsa vermiyor youtube benimde 500 dolar olan kanalın vermedi para devre dışı olan hesabın

Ayrıca konunun başında team ile bağlantıya izin vereceğimi belirttiğim halde fırsat bile bulamadan forumdan atıldım. Bu durma doğal olarak üzüldüm. İnsana iftira atmak kadar kolay birşey yoktur. Lütfen arkadaşlar en azından sanal ortamlarda bile olsa karşımızdakine bir dinleme fırsatı tanıyalım, sonra karar verelim. Battal arkadaşımız ve diğer tüm arkadaşlarımızın haklarını helal ediyorum ve konuyu uzatmak istemiyorum.

Tekrar selam arkadaşlar,

Öncelikle şunu belirteyim konuyu açmamdaki sebep diğer mesajlarımda da belirttiğim üzere tamamen sizlerinde fikrinizi almak üzereydi. Art niyetim yok. Sizde kabul edersiniz ki 1800 dolar az bir para değil ve insanı heveslendirecek bir mebla. Bu parayı alabilme ihtimali bile bana yetiyor.
Ben 36 yaşında evli barklı bir insanım, genç arkadaşlarımın heyacanını anlayabiliyorum o yüzden kimseyi mazur görmüyorum. Zannedersem bazı arkadaşlarımız yapılan yanlışlığın farkına varmış ve gereken dersi almışlardır.
Admin arkadaşımız sağolsun konuyu çözüme kavuşturdu. Muzur nickli arkadaşımıza da yardımlarından ötürü ayrıca teşekkür ederim.

Rica ederim dostum. Yaşıt sayılırız. Pub'ı gördüm diye aklında soru kalmasın. Kötü niyetim varsa Allah canımı alsın. Sen de hakkını helal et. Ben de ilk görünce acaba mı dedim ama sonradan oranlar tutuyordu. Beni kırmayıp team verince hesabını komple kontrol ettim ve dediklerin %100 doğruydu. Geçen ay kazancını ve bugün aldığın ödemeni de gördüm yanlışlıkla. :) MaşaAllah diyeyim. Allah daha çok versin.

O paranı da alacaksın %100. Teliften kapanan kanalların parası yatıyor yoksa ben bu ay avucumu yalardım. 700$ da 339.01 $ aldım ve sadece para kazanması kapananları alamadım. Sen alacaksın rahat ol.

Allah razı olsun inan çok sevindim.
Saygılarımla
Ayrıca konunun başında team ile bağlantıya izin vereceğimi belirttiğim halde fırsat bile bulamadan forumdan atıldım. Bu durma doğal olarak üzüldüm. İnsana iftira atmak kadar kolay birşey yoktur. Lütfen arkadaşlar en azından sanal ortamlarda bile olsa karşımızdakine bir dinleme fırsatı tanıyalım, sonra karar verelim. Battal arkadaşımız ve diğer tüm arkadaşlarımızın haklarını helal ediyorum ve konuyu uzatmak istemiyorum.

Olay çok ilginç gelişti, akşam saat 17 ye kadar 5 dolar civarlarında seyreden para, saat 20 gibi bir anda 1800 dolara çıktı. Kanallarıma göz attım patlayan video göremedim. Aklıma saldırı vb. durum geldi. Sonra kanallarımdan birinde alt sayfalarda 301 olan bir videoyu gördüm. tek bir videodan o kadar hızlı bir kazanç olacağı aklıma gelmedi. Videoyu arattığımda youtubeda ilk sırada olduğunu ve 200 üzeri yorum yapıldığını gördüm. Kanalın zaten 2 ihtarı vardı. Bende kanaldaki tüm videoları private olarak güncelledim. Videolar private olduğunda videoyu izlemek istedim. Ama malesef bir daha geri dönemedim. Kanal kapatılmıştı.
Videoyu googleda aratınca youtube linkine ulaştım, linke tıklayınca videonun copyrigt sebebiyle silindiği uyarısı çıktığını gördüm. Acaba kanal copyrigyttan mı kapandı? Para yatabilir mi? Tek düşüncem şu anda bu :)

Olay çok ilginç gelişti, akşam saat 17 ye kadar 5 dolar civarlarında seyreden para, saat 20 gibi bir anda 1800 dolara çıktı. Kanallarıma göz attım patlayan video göremedim. Aklıma saldırı vb. durum geldi. Sonra kanallarımdan birinde alt sayfalarda 301 olan bir videoyu gördüm. tek bir videodan o kadar hızlı bir kazanç olacağı aklıma gelmedi. Videoyu arattığımda youtubeda ilk sırada olduğunu ve 200 üzeri yorum yapıldığını gördüm. Kanalın zaten 2 ihtarı vardı. Bende kanaldaki tüm videoları private olarak güncelledim. Videolar private olduğunda videoyu izlemek istedim. Ama malesef bir daha geri dönemedim. Kanal kapatılmıştı.
Videoyu googleda aratınca youtube linkine ulaştım, linke tıklayınca videonun copyrigt sebebiyle silindiği uyarısı çıktığını gördüm. Acaba kanal copyrigyttan mı kapandı? Para yatabilir mi? Tek düşüncem şu anda bu :)
Konuyu tekrar aktif etmek zorunda kaldim yazdigin bu mesajdan dolayi.

Aslinda senin yerinde olsam ayni videoyu 2-3 kanal birden yukler hangisi ayakda kalirsa onun kazanci ile yetnirdim.Bende eger patlayan buyuk bir video oldugunda ki bunu erken farkettigimde hemen 2-3 yeni kanala daha atarimki bu olaylari cok yasadigim icin kendimce tedbirimi alirim.

Cogu kezde aynen senin gibi basima geldi kanal kapatildi yada video silindi.Ama yaptigimù 2-3 farkli kanalda ayni videolar sayesinde ilk attigim kadar almasamda yarisi kadar aldim cogu zaman.Sizde boyle birsey oldugunda o videoyu kendiniz yayin baskasi yaymadan.

Odemen gelirmi dersen 100/50 diyorum.Direk kapatilmissa kanal bence gelir ama bunu tam henuz anlayamadik onun icin 3 gun +5 gunde toplam 8 gun sonraki buayin kazanclari kesinlestiginde anliycaz.

Kardeş öncelikle üslubunu düzeltmeni tavsiye ederim.Kanayan yarayı daha ne diye kaşıyıp duruyorsun?
Forum çoluk çocuk kaynıyor yahu adam neden yalan atsın size ne kazancı olacak. ayrıca gösterim le tık oranını çarpıp 100 e böldüğünüzde tık sayısını veriyor tık sayısıyla tbm'yi çartığınızda ise parayı veriyor herşey doğru yaptığınız çocukluktan başka birşey değildir.

---------- Mesaj saat 00:07:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:06:28 civarında gönderildi. ----------

tbm kaç usta ?

Forum çoluk çocuk kaynıyor yahu adam neden yalan atsın size ne kazancı olacak. ayrıca gösterim le tık oranını çarpıp 100 e böldüğünüzde tık sayısını veriyor tık sayısıyla tbm'yi çartığınızda ise parayı veriyor herşey doğru yaptığınız çocukluktan başka birşey değildir.

---------- Mesaj saat 00:07:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:06:28 civarında gönderildi. ----------

tbm kaç usta ?

ortalama 6-8 arasi 0.10 bile olsa cok guzel olacak ama cik gerçi tbm çalışması da yapmadim ama bu kadar (60 bin) tik alsam o gösterime sahane. nazar değmesin arkadaşımızın kazancına .

Maşallah reyiz paraya karate yapmışsın. Para kazanma kapatılmadıysa yatar paran.

tbm kaç usta ?

Foruma Daha Yeni Gelmişsin Gelip Burada Kargasa Çikarma Sen İlkten Uslubunu Düzetmeyi Öğrenmelisin.Ama Nasil Düzelteceksen Dedigin Gibi Forum Senin Gibi Çoluk Çocukla Doldu.

usta ne istiyosun daha :) 500 dolar kazancın var senin :D günde. helal olsun :D

Hocam herkesin kendine göre derdi var, şimdi 5-7k tık değilde, 30-40k tık aldığını düşün, insanoğlu sonuçta, sen $50 kazanırsın, $100 için uğraşırsın, arkadaş 500 kazanıyor 2k-3k için heves ediyor misal. :)

zaten 3 saate o kadar patlama olsa hemen hesap acıp yada dıger hesaplarada yuklemesı grekır bır adsencecı bunu yapar kesinlikle ;)

Screenshot koyayimda bunun dolandiricilikla ne alakasi var. Kimseye birsey satıp birseyleri ispat etmeye calisma gibi bir durumum yok ki. Sadece bir soru sordum. Ekran goruntusu olsa ne olur olmasa ne olur.
Merak edenlere ekran goruntusu ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

yemin olsun $ ın önündeki haneyi görünce kalp ritmim değişti bayılıcak gibi oldum.
Biz alışık değiliz aga. bizimki 0,20 felan. Bi anda görünce kaldırmıyor bünye.

Tamam da, şimdi paintten onu yaptın ya? Kazandığını mı varsaydın cidden :D Sevindin mi bari onuda söyle, Muhammed yapmış yapacağını ;
Bizimla deyılsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri