30 Mart tan sonra YT erişimi engellenebilir.

Aramızda kaç kişi Türkçe içerik yayınlıyor ki. Zaten yayınlayan da istediği verimi alamıyor. Dizi film Piyasası gelen telifler yüzünden bitik durumda.

Hocam gündeme giren bi videoyu al sonra onun adını kopyala ve arat ' bugün'ü seç sonra sadece kendini beli edip Türkçe içerik çalışan kaç kişiymiş bir bak bakalım azımsanmıyacak sayıda fazla bu oran. işi bilmeyen için özellikle tabi ki TÜRKÇE içerik.

Tahminimce video video engellenecek. DNS ayarına bile gerek olacağını sanmıyorum açıkçası http yerine https dendiğinde URL engellemesini geçebiliyor şuanki sistem. Ama toptan Youtube engelleneceğini düşünmüyorum. Olmadı yabancı çalışmaya devam ;)

merak etmeyin hic bişey olmaz . olsa şunu yapalım bunu yapalım söylerdim ama olmicana göre daha da net konuşamıyorum. milyonlarca genç var bu işin ticari boyutu ve iletişim boyutuda var yani kutublaşmaya gideriz . onunun icin diyorum engellenmez.

diyelim ginede engellendi 1 saat gecmez alternativler cıkar mesela twitter olur instagramm olur. yani yasağı yasak etmek ile kaldıramazsınız ters tepki verir. kendi bacagına sıkmış olur. onun icin engellenmicek. yani bukadarini ben bile düşünebiliyorsam gerisini onlar düşünsün.

(siyaset yoktur genel bi durum tespiti yaptım)

Daha öncede engelledi engelleri kaldırırız.En kötü ihtimal yabancı çalışırız.

Youtube facebook twitter'ı başbakan ve partilileri kullandığı için kapanacağını sanmıyorum. Ama videolar tek tek engellenecektir bence. Şu an engeller aşılabildiği için yasaklanan videolar tekrardan atılabildiği için youtube'a atarlanılmış. Gerekirse kapatırız ayağınızı denk alın diyor bence.
Bence bizlik bir sıkıntı olmaz.

Anayasaya aykiri, boyle birsey bir hukuk devletinde yapilamaz.

Sanki daha önce yapılmadı da şimdi mi yapılması aykırı ?

Eğer dns yöntemini geçebilecek bir engelleme yapılırsa YT'ye youtube işi biter (Türkçe içerikte)

Benim Korkum Google (Adsensenin) Türkiyeye Para Ödememe Gibi bir sorunla karşı karşıya kalmamız.

Google adsense ile ilgili bir sıkıntının çıkacağını hiç sanmıyorum. Bu olay sadece türkçe çalışanları etkiliycektir.

en fazla türkçe içerikde kazançlar azalır başka bişey olmaz. zaten genelde yabancı çalışıyor herkez. zaten youtube adam gibi telif haklarını koruyamıyor,millet özgün videosuna sahte telif yiyor,herkes birbirine sahte telif atıyor,milletin telefon konuşmalarını yayınlıyolar ve açıkca özel hayatın gizliliği ihlal ediliyor ve youtube bişey yapmıyor.hiç yokdan bu engelleme youtube un telif haklarını daha iyi koruması açısından youtube mühendislerinin aklını başına getirir diye umuyorum ve gerçektende engellenmesini istiyorum youtube un. çünkü son zamanlarda iyice suyunu çıkardılar bu işin.

Bu kadar korkmayın.
Sadece aklınızın bir köşesinde dursun.
Ayrıca Türkçe çalışarak , büyük hata yapıyorsunuz.
Konuyu açan arkadaşımızada teşekkür ederim, uyarı niteliğinde olmuş.
Verilen istirahatler içinde teşekkür ederim yönetime, gene herkezin birbirine düşmesi engellenmiş.Kavga isteyen arkadaşlar, hangi siyasi görüşü destekliyorsa , karşıt görüşlülerin yanına gidip , onları sinirlendirip kavga edebilir,tartışabilir,lafla memleket kurtarabilir tabi ki önermiyorum bunu :D
Ama, burdan uzak durun bir zahmet :)

şimdi benim düşüncem ingilizce içerik çalışanlara sorun yaratmıcakdır.veya ben öyle düşünüyorum.70 milyon izlemese 5 milyar insan var.fazla engel olmaz.

bende ilk duyduğumda sadece güldüm..

Ayrıca benim gibi vds kullanmayanlar falan ne yapacak en fazla gider vds alırız..Türkçe içeriktete acayip sahte telifler dönüyor millet biraz rahat eder

Keşke siyaset yasak olmasaydıda bir şeyler sallayabilseydim içim içimi yiyor şuan :D

kardeş zaten türkiye youtubede iş yok.hepimiz yabancı içeriğe kayarız sonuçta vds kullanmıyor muyuz.

Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL açıklama yaptı facebook ve youtube gibi platformlar kapatılamaz bu geriye gitmek olur dedi rahat olalım beyler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri