İlk faturalar tavan yapacak. Demedi demeyin 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam keşke öyle bir bağlantı cebimizde olsa. 6sn de sen vds den indirebiliyormusun 8 gb4,5G yaklaşık 8 ay sonra kullanılabilecekmiş. 6 saniyede 8 gb'lık dosya indirmek mümkün olacakmış.Siz bu teknoloji hakkında ne düşünüyorsunuz?
4,5G 1 Nisan 2016'da kullanıma açılacak
Avea faturasız sınırsız paket hangisi gönderebilir misiniz?
Hocam böyle bir link var ama 1gb sonra hız 96 kbps düşüyormuş
Adil kullanım noktası olan 1GBa ulaştıktan sonra bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 96kbpsa düşer ve bu hız ile sınırsız internet erişimi sağlanır.
Avea Sınırsız İnternet Paketi
Speed test turkcell suan 6-7 çıkıyor. Dün deneme olarak 4.5G speed test yaptı turkcell 340 çıktı. Ne diyorsunuz?
Bende bu yüzden hattı değiştirdim üstüme olmadığı için açık hattı. Hiç uğraşma git yeni bi hat çıkar direk o kişi olmadan kesinlikle vermiyorlar yeni hattı.hemen 4.5 g ye geçirmeyi düşünmüyorum ben sim'i.
şu yoğunluk bir geçsin hele.
zaten 4.5 g ye geçirmek istesemde hat benim üstüme değil o yüzden yeni sim vermiyorlar.
hat sahibide almanya'da. nasıl yapıcam ben bu işi.![]()
Bende bu yüzden hattı değiştirdim üstüme olmadığı için açık hattı. Hiç uğraşma git yeni bi hat çıkar direk o kişi olmadan kesinlikle vermiyorlar yeni hattı.
Dostum ya o kişi yeni sim kartı gelip çıkartacak yada yeni numara alıcaksın başka yolu yoknumaramı değiştirmek istemiyorum başka bir çözüm yok mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.