4,5G 1 Nisan 2016'da kullanıma açılacak

Doğru düzgün şebekem çeksin, yeter bana. başka ihsan istemem.

daha şebekeler çekmiyor, bir de "hızlı internet" vaadine inanıyoruz. olacak iş değil.

Avea faturasız sınırsız paket hangisi gönderebilir misiniz?

4,5G tamamen aktif olunca Youtube ile ilgili sağlam paketler gelir arkadaşlar merak etmeyin. Önceden hatırlayın İnternet paketi ile video izlediğin an paket bitiyordu. Şimdi ona göre bir şeyler hazırlarlar. Mesela nasıl sadece facebook için varsa Yt içinde sınır koymayan bir paket olabilir aylık.

Hocam böyle bir link var ama 1gb sonra hız 96 kbps düşüyormuş :D

Adil kullanım noktası olan 1GB’a ulaştıktan sonra bağlantı hızı fatura dönemi sonuna kadar 96kbps’a düşer ve bu hız ile sınırsız internet erişimi sağlanır.

Avea Sınırsız İnternet Paketi

Faturalı hatlar için sanırım hocam bu. Altındakı açıklama kısmanda öyle birşeyler yazıyor ama tam çözemedimde :D

Şimdi arkadaşlar sorun şu ki dün açıklama yapıldı 60 saniyede inecek film 6 saniyede inecek diye sıkıntımız şurada başlıyor film 60 saniyede inmiyor :D

Speed test turkcell suan 6-7 çıkıyor. Dün deneme olarak 4.5G speed test yaptı turkcell 340 çıktı. Ne diyorsunuz?

:D Yok o kadar da değil :D O miktarda yani 50 kat falan artması hızın, teoride mümkünse bile pratikte olmaz. Ama pratikte bir videoyu bugün 1 saatte indiriyorsa 20 dakikada indirir yarın.

Speedtest yapmayın sürekli yapacağınız her speedtest 50-100mb kotanızı götürür demedi demeyin :D

3G iken hız testi yapın bugün, birde yarın aynı yerde yapın bakalım dedikleri gibi hızı alabilecke misiniz.
Gerçi alamayacaksınız ben şimdiden söyleyimde hız ne kadar artacak onu görün en azından.
:D

arkadaşlar 4.5 sim kart aldım turkcell iletişim merkezi'nden fakat sim kart hatası veriyor 'sim kart yok veya geçerli değil' tim'e sordum yoğunluktan diyor. gerçekten yoğunluktan mı bu ya?

TTNET'in kotası yetmiyor bana, 10G olsa ne olucak sanki,Tv kanallarına yarar bu iş canlı yayın aracı yerine internetten hallederler işlerini çoğu yerde.

hemen 4.5 g ye geçirmeyi düşünmüyorum ben sim'i.
şu yoğunluk bir geçsin hele.
zaten 4.5 g ye geçirmek istesemde hat benim üstüme değil o yüzden yeni sim vermiyorlar.
hat sahibide almanya'da. nasıl yapıcam ben bu işi. :)

hemen 4.5 g ye geçirmeyi düşünmüyorum ben sim'i.
şu yoğunluk bir geçsin hele.
zaten 4.5 g ye geçirmek istesemde hat benim üstüme değil o yüzden yeni sim vermiyorlar.
hat sahibide almanya'da. nasıl yapıcam ben bu işi. :)
Bende bu yüzden hattı değiştirdim üstüme olmadığı için açık hattı. Hiç uğraşma git yeni bi hat çıkar direk o kişi olmadan kesinlikle vermiyorlar yeni hattı.

arkadaşlar hiçbir kayıt yaptırmadığım halde, turkcellden mesaj geldi bana, 4.5 g den yararlanmak için aboneliğiniz bulunmaktadır. 1 nisan itibariyle, telefon ayarlarınızdan 4.5 g/lte seçerek 4.5 g den yararlanmaya başlayabilirsiniz diye. bu durumda ben simkart vs değiştirmeden bunu kullanabilecek miyim? iphone 6 kullanıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri