4K Saat / 1k Abone İncelemesi (Sabit Konu)

• Kullanıcı HJC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
1-2 ay önce eskiden para kazanmaya açılmış kanallar otomatik onaylanıyordu şimdi onlar da onay bekliyor.Sonu hiç iyi değil bu işlerin ya.

benim kanalım full özgün 2k abone var 4000 saat izlenmeyi geçik 1.5 aydır bekliyorum şaka gibi

bu kadar sürer onay bekletirdiklerine inanamıyorum. Partnerlerin bile davetiye yetkisini aldılar. Hayaldi gerçek oldu

arkadaşlar merhaba, toplamda 2 adet kanalım var.

1.kanalım para kazanmaya açıktı ve düzenli ödemeler alıyordum.

2. kanalım 2100 abone ve 25.000 izlenme saatine sahip

iki kanalda halen nisan ayında inceleme tamamlanacaktır mesajı ile beklemede.

ne zaman düzelecek bu iş? bilen var mı?

Bende eski bir kanal vardı 2 yıllık deneme amaçlı olarak biraz abone kasıp başvuru yaptım 10 saat içinde kanal onaylandı adsense onaylandı 2 gün açık kaldı para kazanmaya başladı 3. gün gümm (: kanal uçtu.

ne zman yaptiiz bunu hocam

2 hafta önce, kanal eksi ve spamdı abonesi organik olarak 265 filandı abone kastım 1000+ küsür sonra adsense başvuru yaptım onaylandı para kazanma açıldı 3. günde kanal tamamen kapatıldı.
2 yıllık kanaldı açıktı taki adsense başvuru yapıp para kazanmaya başlayana kadar (:

2 hafta önce, kanal eksi ve spamdı abonesi organik olarak 265 filandı abone kastım 1000+ küsür sonra adsense başvuru yaptım onaylandı para kazanma açıldı 3. günde kanal tamamen kapatıldı.
2 yıllık kanaldı açıktı taki adsense başvuru yapıp para kazanmaya başlayana kadar (:
3 asamalilardan yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri