Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi gelişme varmı
Beklemedeyim fakat onaylatanlar var.
dostum onaylananları nereden gördün nereden takip edip fark ettin bilgi verirmisin, bende türk yabancı bütün yerleri takip ediyorum daha kanalım onaylandı diyeni görmedim
dostum onaylananları nereden gördün nereden takip edip fark ettin bilgi verirmisin, bende türk yabancı bütün yerleri takip ediyorum daha kanalım onaylandı diyeni görmedim
1 Onay 1 Rad Yemişim![]()
30 Mart'ta onaylandı.. İlk ayda 560 $ yaptı..
1 Onay 1 Rad Yemişim![]()
bende eski bir kanal vardı 2 yıllık deneme amaçlı olarak biraz abone kasıp başvuru yaptım 10 saat içinde kanal onaylandı adsense onaylandı 2 gün açık kaldı para kazanmaya başladı 3. Gün gümmKanal uçtu.
ne zman yaptiiz bunu hocam
3 asamalilardan yani2 hafta önce, kanal eksi ve spamdı abonesi organik olarak 265 filandı abone kastım 1000+ küsür sonra adsense başvuru yaptım onaylandı para kazanma açıldı 3. günde kanal tamamen kapatıldı.
2 yıllık kanaldı açıktı taki adsense başvuru yapıp para kazanmaya başlayana kadar![]()
3 asamalilardan yani
2 Kanalda Spamdı.Kanallar özgünmü ?
Ne zaman başvuru yaptın ?
Ne zaman red geldi veya onay ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.