8 Ocak sonrasi G+ Kesme Islemi (Resimli Anlatim)

• Kullanıcı iwocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

iwocan

Yasaklanmış
Oncelikle bu konuda bana yardimci olan [MENTION=111]dared85[/MENTION] hocama cok tesekkur ederim.

8 Ocak'tan sonra G+ kesme islemini eskisi gibi degil, biraz daha farkli bir yoldan yapiliyor.

Unutmadan soyleyeyim, eger kanalinizda video olsa da olmasa da bu islemi yapabilirsiniz. Ben yeni kanalda denedigim icin izlenimlerin veya kazanclarin silinip silinmedigi konusunda bilgim yok..Gorunen tek sorun, eger kanalinizda video var ise, kanalin G+ baglantisini kesip bagladiktan sonra videolariniz GIZLI olarak geliyor. Video Yoneticisi'ni kullanarak videolarinizi Gizli'den Herkese Acik statusune getirmeniz gerekmektedir..

Resimleriyle birlikte anlatmaya calistim.Umarim herkesin isine yarar...

SrSy2ya.jpg

jMth6jf.jpg

5dsk68O.jpg

BJyzKdp.jpg

vdWtDjk.jpg

0MxyKFv.jpg

ltGJveg.jpg

gTGLm1N.jpg

7kD5upJ.jpg

Asagidaki islemi yapmadan once iki veya uc sefer sayfayi yenileyin ve daha sonra Kanalim'a basin, aksi takdirde "Bu sayfa mevcut degildir" yazar. Bosuna paniklemeyin :)

lKnVHmk.jpg

imsovlD.jpg

aBDlZIJ.jpg

Isleminiz Tamamlandi!

Bu islemden sonra, kanalinizin G+ baglantisini kesmek isterseniz de asagidaki islemleri uygulayabilirsiniz..

kAwFXrL.jpg

ruaOA6V.jpg

PKWlbkE.jpg

Para Kazanma isleminiz basariya ulastiktan sonra isterseniz asagidaki islemi uygulayip kanallarinizi tekrar G+ 'dan cikarabilirsiniz

CNBTgse.jpg

Hayirli olsun...

konu url si de değiştimi bu eski yedeğe döndüldükden sonra ?

üstad çok teşekkürler

konu url si de değiştimi bu eski yedeğe döndüldükden sonra ?

Hocam konuyu yeniden actim, o yuzden urls degisti.

üstad çok teşekkürler

Ben tesekkur ederim, umarim faydasini gorursunuz,

Tekrar tesekkurler ustad ve tekrar sabitlendi konu.

Ben tesekkur ederim,insallah faydasi dokunur herkese.

---------- Mesaj saat 16:30:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:27:39 civarında gönderildi. ----------

Olmazsa olmaz bir konu sabitlenmesi iyi oldu. :)

adam yapmıs paylasıyor :) sağolasın üstat

Eyvallah beyler, ben tesekkur ederim :)

tahmını beklme suresi ? 24 saat 48 saat ? malum deneme yapıcaz...

gizli olarak geldi diyelim ardından nekadar beklemelıyız? tecruben varmı ? malum yanlış yapanlar oldugunda, yenıden bu yontemı denemek isteyeceklerdır... o bakımdan sordum aklıma geldı

teşekkürler hocam emegine sağlık

teşekkürler emeğinize sağlık... arkadaşlar bu yöntem artık para kazanmayı geri açmıyor. 2014ün ilk büyük sarsıntısı bu olacak sanırım.

eline saglık tsk ler usta

Ben tesekkur ederim hocam.

tahmını beklme suresi ? 24 saat 48 saat ? malum deneme yapıcaz...

gizli olarak geldi diyelim ardından nekadar beklemelıyız? tecruben varmı ? malum yanlış yapanlar oldugunda, yenıden bu yontemı denemek isteyeceklerdır... o bakımdan sordum aklıma geldı

Hocam yeni yontemle denemedim ama daha once 3-24 saat arasinda geliyordu geriye para kazanma.

Gizli olarak geldiginde hemen "herkese acik" konuma getirebilirsiniz videolari..

teşekkürler hocam emegine sağlık

Eyvallah hocam, ben teskkur ederim

Bu konu tekrar açılıp sabite alınmış.
Tekrar Teşekkürler diyelim.

denedim butun kanallarda sonuc alamadım 1 gun daha bekleyim. sanırım bu yontemede kapattı yt paraya kapattımı kapatıyor.

tüm kanalların hepsinde mi yapmalıyız yoksa bir kanalda denesek olurmu

tüm kanalların hepsinde mi yapmalıyız yoksa bir kanalda denesek olurmu

ocak ayı guncellemesi ile para kazanmalar ne alt kanalda ne de ana kanalda geri getirilebiliyor. toplamda 22 kanalda tek tek denedim sonuc alamadım. bir arkadasım dha denedi o da geri getiremedi para kazanması aktif olmadı. kanalları sil gitsin hocam.

ocak ayı guncellemesi ile para kazanmalar ne alt kanalda ne de ana kanalda geri getirilebiliyor. toplamda 22 kanalda tek tek denedim sonuc alamadım. bir arkadasım dha denedi o da geri getiremedi para kazanması aktif olmadı. kanalları sil gitsin hocam.

Kanalları sildikten sonra yeni kanalları aynı adsense ye bağlasam sorun olurmu

Kanalları sildikten sonra yeni kanalları aynı adsense ye bağlasam sorun olurmu

yeni kanalları acmak ve adsenseye baglamak sorun değil ,15.000 video yukledim 8 kanala , ne gösterim var nede tık. sıkıntı var ne zaman cozulur bilmiyorum.

Arkadaşlar bence sonuç alamayanlar, Üstteki Evet, adımı her yerde xxxx.... değil de, alttaki "Hayır, her iki adı da korumak istiyorum" seçeneğini işaretlesinler. Çünkü bu şekilde açılıyordu para kazanmalar. Dediğim gibi yaptığınız zaman 2-3 saat içinde olacağını düşünüyorum.

Deneyenler cevap olarak yorum atarlarsa herkes yararlanmış olur, iyi kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri