Adamlar Hayalimdeki Olaylı Gerçeğe Dökmüş

• Kullanıcı EmreDemirci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Hacı kayseriye en son ne zaman geldin sen :D
Geçen yaz geldim de hayırdır,kayseri de hayat çok mu canlı :D

---------- Mesaj saat 20:38:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:38:13 civarında gönderildi. ----------

hocam kayseride okuyorum tamam çok iyi değil ama kesinlikle köy de değil. Gayet gelişmiş tramvayından tut sosyal aktivite için yapılacak bir çok alana kadar bir çok şey mevcut..

Kardeşim istanbula bakarsak dedim ben.Yoksa tabii ki kayseri trabzon diyarbakır felan de gelişmiş yerler ona sözüm yok.

universite-hayati_231497.jpg

Kardeşim şaka bi yana İstanbul > İzmir > Eskişehir > Ankara
Bu 4 şehirden dışarı çıkarsan eğer,üniversite hayatın zehir olur.

Kütahya sakarya,kocaeli,konya ve kayseri'ye gittim.Tek kelimeyle köy gibi yerler.
Ama istanbul 1 numara.İzmir de iyidir.(2'sinde de deniz olduğu için sıralamada yerleri sabittir.) Ankara ve Eskişehir arasından da Eskişehiri seçerim ;)

Konya ya Köy deyip İzmiri mi övüyorsun . Megaköy diye tabir edilen bi yer izmir :D
Tabi orda ne istediğine bağlı ;)

Müthiş, yalnız adamlar bu işi cidden zevk için yapıyorlar şuna baksana ne kadar para harcadılar kim bilir bu videoyu çekmek için ama videoda reklam yok.

Para için değil sevdiğin için yaparsan boyle seyler ortaya cıkar.

videoyu ilk izlediğimde reklamın çıkmadığını gördüm şaşırdım. Sonra devamında ise acaba neden reklam çıkmadıki diye düşündüm. Sonra bu adamlar bu kadar şeyi çekip montajlayacakta adsensedenmi haberleri yok diye düşündüm durdum. Sonra ulan bende çeksem böyle izlense reklamlar felan of paraya para demem diye düşündüm ve videyu izleyemedim la :DD Youtube ne hale getirdin beni...

Arkadaşlar adam kaç yıldır fenomen zaten yeni çıkan biri değil Mustafa Ak şimdi profesyonel işler yapmaya başlamış iyi olmuş, Sizin SteveKardynal türklerin kötülediği bu isimden esinlendiğini falanda bir çok kez dile getirmişti bildiğim kadarıyla.. Ben her zaman diyorum bazı insanlar için PARA DEĞİL İsim önemlidir, bu elamanlar bu prodüksyonla yakında acundan macundan bi teklif alır ne youtube a gerek kalır ne bir şeye. Aslında en önemli olay Bir youtuber olaya youtube dan para kazanacam diye bakmamalı bence, neyse güzel çalışma olmuş.

helal olsun ya adamlar ne güzel bir görsel çıkarmışlar ortaya süper bir ekip işi kazanmayı sonuna kadar hak ediyorlar .

Alta not düşmüştüm ne aradığına bağlı diye.;)

Kardeşim benim aradığım canlılık.Kütahyaya gittim hava karardıktan sonra dışarıdan insan geçmiyor.Ben ilçedeydim en işlek caddesinde 1 market 1 pc salonu 1 lokanta 1 banka var.

Eskişehirdeyim şuan burda da gece 1-2 den sonra canlılık bitiyor,evlere dağılıyor millet.Ama bir kadıköy/beyoğlu/taksim/ortaköy/beşiktaş öyle mi?

Kardeşim sen de şu profil fotoğrafını değiştirsen iyi olacak :) Aklıma kötü şeyler geliyor.

kötü anılar

---------- Mesaj saat 20:24:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:16:53 civarında gönderildi. ----------

İzmirde bucaya gidersen tabii ki köy dersin kardeşim.
Bak köy dediğin izmirden bir kare ;
images

hacı genel olarak köy ya tek denizini seviyom oranın o tip resim istanbulun her semtinde çıkabilir ama o resim sadece konaktan (vb.)

---------- Mesaj saat 20:26:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:24:45 civarında gönderildi. ----------

bu arada yılbaşından beri kimsede reklam çıkmıyor ne alaka

adam şuanda benim halimi anlatıyo :D

kadın kendini bariz Rihannaya benzetmiş ve yine onun gibi klip çekmiş...

[Konuya gelince bu tür çalışmalar gerçekten çok güzel fakat çok düşündürücü tecrübeler istiyor :) ]

universite-hayati_231497.jpg

Kardeşim şaka bi yana İstanbul > İzmir > Eskişehir > Ankara
Bu 4 şehirden dışarı çıkarsan eğer,üniversite hayatın zehir olur.

Kütahya sakarya,kocaeli,konya ve kayseri'ye gittim.Tek kelimeyle köy gibi yerler.
Ama istanbul 1 numara.İzmir de iyidir.(2'sinde de deniz olduğu için sıralamada yerleri sabittir.) Ankara ve Eskişehir arasından da Eskişehiri seçerim ;)

insan trabzonuda araya bir yere koyardı ayıp :D

SteveKardynal'da bakarsaniz oda facebbokta yazmisdi zaten ben bu isi para icin yapmiyorum ama partner firmadan davet gelince kabul etdim diye yani boyle kisiler genelde para kazancam diye atmiyolar videoyu o,yuzden cok acelece davranmayib en guzel videoyu yapiyolar..biz sadece para dusunub yaptigimiz icin genelde aceleci davraniyoruz ve kazanamiyoruz malesef :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri