Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
24-48 saat arası işleme girerkimlikle onaylandıktan kaç gün sonra işleme giriyor şuan eskiden ertesi gün girerdi değişti mi o olay?
cumartesi hesaba yatırırlar ancak bankalar onaylamadığı için evet pazartesiye kalır17 sinde onaylamıştım bankayı birincil ayarla ayarını manuel yapmak gerekiyormuş onu yapacam şimdi ama sanırım pazartesiye kaldı ödeme
17 sinde onaylamıştım bankayı birincil ayarla ayarını manuel yapmak gerekiyormuş onu yapacam şimdi ama sanırım pazartesiye kaldı ödeme
En son şu tarihte PIN kodu oluşturuldu: 27 Tem 2016
3 defa pin istedim ama 2-3 gün önce pin sayfasında yeni pin isteme yeri açıldı,başka bişey yok.bu normal mi?
3. pin istemenin üzerinden 21 günden fazla geçtiyse form çıkması lazım 1 saat önce formla onaylama yaptım 5dk da onaylandı
21 gün geçmiş işte hocam,3.pini 27 temmuzda istemişim ama 100$ı aşmadı hesap.onla ilgili olabilir mi?
En son şu tarihte PIN kodu oluşturuldu: 27 Tem 2016
3 defa pin istedim ama 2-3 gün önce pin sayfasında yeni pin isteme yeri açıldı,başka bişey yok.bu normal mi?
hocam bende de pin için herhangi bi uyarı yazısı belirmedi adsensede. Kazançlarım 20 tl yi geçti kesinleşen ama önceden uyarı verirdi pin yola çıktı falan filan bu kez hiç bir şey demedi. Otomatik mi çıkıyo yola?
21 gün geçmiş işte hocam,3.pini 27 temmuzda istemişim ama 100$ı aşmadı hesap.onla ilgili olabilir mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.