adsense ban 15/10/2015

Benim anlamadığım olay şu;

Siz adsenselerinize her gün giriş mi yapıyorsunuz?

Benim 4 farklı adsenseim var adsenseler banlanmış olsa ya 11i kesinleşme günü anlarım ya da 22si para yatma günü. Ya da kanal takipten kanalların para kazanması giderse görürüm. Kanal bağlama dışında işim olmaz.

Her gün farklı farklı adsense lere giriş mi yapıyorsunuz aynı pcden?

Onunla ilgisinin olduğunu düşünmüyorum, başka bi durum var bu işin içinde ayı pcden 6-7 adsenseye giren arkadaşları da biliyorum. Başka bi olay var çünkü hiç kanal bağlanılmamış adsenselerin bile banlandığını gördük.

Olay başka nedense kesinleşme ve ödeme gününe yakın olduğunda bu banlanmalar çoğalıyor.

adsense kalmadı , hayırlısı artık

bir şekilde dur denılmelı boyle yurt ıcınde bılgı alınmıyor google sırketlerın'den yurtdısında bızzat gıdıp bılgı alabılecek kımse yokmu acaba ?

Bugün 3 adsensem kapatıldı içinde kesinleşmiş kazanç vardı 2 tanesine banka girildi ve doğrulandı...fakat pin gelmedi ödeme gelir mi arkadaşlar..

Adsense ana maili içerisinde video olmamasına rağmen uçmuş o adsenseye nasıl giriş yapabilirim tel doğrulaması geçer mi ?

bu gece şafak operasyonu ile adsense hesabım ve bağlı bütün kanallar kapandı şoklardayım

This email is to alert you that your AdSense account was found to be non-compliant with our AdSense program policies and as a result, your AdSense account has been disabled.

Current account status: Disabled

Action required: None

--

Adsensem de banlanmış içerideki para yandı.

Adsense ana maili içerisinde video olmamasına rağmen uçmuş o adsenseye nasıl giriş yapabilirim tel doğrulaması geçer mi ?

Tel doğrulaması yapıp yönetici mailini değiştirmen, kenara çekip olacakları beklemen lazım ama üzülerek söylemeliyimki sonuç yine hüsran oluyor tecrübeyle sabit..

This email is to alert you that your AdSense account was found to be non-compliant with our AdSense program policies and as a result, your AdSense account has been disabled.

Current account status: Disabled

Action required: None

--

Adsensem de banlanmış içerideki para yandı.

bu gece operasyon vardı hocam iyi bir temizlik yaptılar

Benim 4 farklı adsenseim var adsenseler banlanmış olsa ya 11i kesinleşme günü anlarım ya da 22si para yatma günü. Ya da kanal takipten kanalların para kazanması giderse görürüm. Kanal bağlama dışında işim olmaz.

böyle yaparak adsenselerin sağlam mı hocam eylül kıyımından kurtuldun mu?

arkadaşalar, adsense kapanıp, youtube kanalı kapanmayan kanaları hiç partnere bağlayan oldumu, bilgi verirseniz sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 09:13 ---------- Önceki Mesaj 09:10 ----------

ben artık adsense çalışmayacağım, kanalları quize bağlıyacağı 1 dashboard olarak hiç değilse giderse 1 kanal gitsin bu adsense psikolojisini artık kaldıramam 1 tane sağlam adsense kaldı artık onun da kapanması an meslesi bizlerin ayın 22 sine kadar oluşacak psikolojisini düşünemiyorum.. allah yardımcımız olsun hepimizin...

arkadaşalar, adsense kapanıp, youtube kanalı kapanmayan kanaları hiç partnere bağlayan oldumu, bilgi verirseniz sevinirim.

---------- Spam Engelliyici 09:13 ---------- Önceki Mesaj 09:10 ----------

ben artık adsense çalışmayacağım, kanalları quize bağlıyacağı 1 dashboard olarak hiç değilse giderse 1 kanal gitsin bu adsense psikolojisini artık kaldıramam 1 tane sağlam adsense kaldı artık onun da kapanması an meslesi bizlerin ayın 22 sine kadar oluşacak psikolojisini düşünemiyorum.. allah yardımcımız olsun hepimizin...

amin hocam amin.. bi çözümü var mı bılmıyorum ama ne yaparsan yap yakaladılar mı şutluyorlar istersen bin bir çeşit ip ile gir

Şu geldiğimiz sürece bakın arkadaşlar,

bundan 3 - 4 ay önce formda;

ünlem geçme, dünya engeli geçme, telefon doğrulama konuları vs tartışılırdı şimdi sadece adsen banlarından veya quiz ödemelerinden bahseder olduk..

inşallah en kısa sürede şu sıkıntılı süreci maddi manevi minumum zarar ile kapatırız..

aynen bende banlandım bugün gecmıs olsun

Dostum kanal takipde o adsense bagli kanallarin aynanda para kazanmasi gittigini düşün ;) olay adsense tek girmk değil bunu bilmeyen yapar zaten

Para almamış Adsense'ler veya para almaya yakın PINli, bankalı Adsense'ler hariç banlanmamıştır.

Benim Adsense kesin bu nedenle banlanmadı. Sevinmiyorum.

Bir de üç aydır bakıyorum online sayısında düşüş yok. Yani işi bırakan yok (Şu An Forumda: 785 (454 kayıtlı üye ve 331 misafir ) Akşam gene 950 olur.

Pini girilmemiş tek kanal bağlı, tek telifli adsense banlandı (Ekim ayında açıldı)
Pini girilmemiş 2 kanal bağlı temiz adsense hala duruyor. (Ekim ayında açıldı)

Farklı ip, farklı pc, farklı adlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri