geçen ay banlanmalar ayın kacina kadar sürmüştü ?
21 22
Edit: Hiç durmadı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçen ay banlanmalar ayın kacina kadar sürmüştü ?
Geçen ay banlanmalar ayın kacina kadar sürmüştü ?
Benim anlamadığım olay şu;
Siz adsenselerinize her gün giriş mi yapıyorsunuz?
Benim 4 farklı adsenseim var adsenseler banlanmış olsa ya 11i kesinleşme günü anlarım ya da 22si para yatma günü. Ya da kanal takipten kanalların para kazanması giderse görürüm. Kanal bağlama dışında işim olmaz.
Her gün farklı farklı adsense lere giriş mi yapıyorsunuz aynı pcden?
Bugün 3 adsensem kapatıldı içinde kesinleşmiş kazanç vardı 2 tanesine banka girildi ve doğrulandı...fakat pin gelmedi ödeme gelir mi arkadaşlar..
Adsense ana maili içerisinde video olmamasına rağmen uçmuş o adsenseye nasıl giriş yapabilirim tel doğrulaması geçer mi ?
This email is to alert you that your AdSense account was found to be non-compliant with our AdSense program policies and as a result, your AdSense account has been disabled.
Current account status: Disabled
Action required: None
--
Adsensem de banlanmış içerideki para yandı.
böyle yaparak adsenselerin sağlam mı hocam eylül kıyımından kurtuldun mu?Benim anlamadığım olay şu;
Benim 4 farklı adsenseim var adsenseler banlanmış olsa ya 11i kesinleşme günü anlarım ya da 22si para yatma günü. Ya da kanal takipten kanalların para kazanması giderse görürüm. Kanal bağlama dışında işim olmaz.
arkadaşalar, adsense kapanıp, youtube kanalı kapanmayan kanaları hiç partnere bağlayan oldumu, bilgi verirseniz sevinirim.
---------- Spam Engelliyici 09:13 ---------- Önceki Mesaj 09:10 ----------
ben artık adsense çalışmayacağım, kanalları quize bağlıyacağı 1 dashboard olarak hiç değilse giderse 1 kanal gitsin bu adsense psikolojisini artık kaldıramam 1 tane sağlam adsense kaldı artık onun da kapanması an meslesi bizlerin ayın 22 sine kadar oluşacak psikolojisini düşünemiyorum.. allah yardımcımız olsun hepimizin...
Dostum kanal takipde o adsense bagli kanallarin aynanda para kazanmasi gittigini düşünBenim anlamadığım olay şu;
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.