Adsense Banları 20.11.2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kanalı taşı, para kazanması gider

hocam adsenseye taşıdıktan 4-5 gün sonra kanal gecen ay kapanmıstı, teşekkürler hocam

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Adsense https://www.youtube.com/watch?v=Acb5600Ryfk

Az kaldı bende forumda bir satış konusu açıcam 2013 yıldan bu zaman kadar edindiğim tercübe yöntem dünya engeli geçme ayda 6 hane nasıl kazanır satışı açmak, çok büyük stresler yaşattı yt bırakıyorum şeklinde :cool:

hocam adsenseye taşıdıktan 4-5 gün sonra kanal gecen ay kapanmıstı, teşekkürler hocam

Az kaldı bende forumda bir satış konusu açıcam 2013 yıldan bu zaman kadar edindiğim tercübe yöntem dünya engeli geçme ayda 6 hane nasıl kazanır satışı açmak, çok büyük stresler yaşattı yt bırakıyorum şeklinde :cool:

adsensedeki tutarı pm olarak gönderir misiniz hocam

Geçmiş olsun :(

bu ne hocam banlanan mı banlandı ise ne zaman banlandı ? işleme girdi ise ne zaman girdi ?

bu ne hocam banlanan mı banlandı ise ne zaman banlandı ? işleme girdi ise ne zaman girdi ?

20 kasım 23:58 banlandı. üzerinden 15 saat geçti. Adsense uzun zamandır boşta duruyordu. geçen ay kanal taşıma işlemi yaptım 4-5 gün sonrada kanallar kapandı.

Son düzenleme:
Geçen ay bütün kanallar kapandı ama tel onayı istemedi 2 katı kesinleşti şükür işleme girdi şimdi. Darısı diğer arkadaşların basına

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 adsense gitmiş gece kıyımında sanırım :(

Sabah 07:22 de birtanede benden gitmiş şuana kadar bakabildiklerimin içinde, ama spamda değildi bu adsense arada kaynadı heralde:)

allah kurtarsın kardeş :D ben olsam intihar ederdim herhalde :D

08.29 bir hesap banlanmış demek spama düşmüş

Telefon Onayına Düşen Hesap Kesin Bir Şekilde Spama mı Düşüyor? Bu Konuda Bilgin Var mı?
Benimde ilk bu ay bi adsensemde basıma geldi önümüzdeki ay ödeme bekliyorum ama bildiğim kadarıyla spama düşüyor

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri