Bekleyip İzlemekten başka yapacak birşey gözükümüyor kanal kapanmalarının durmasını sistemin oturmasını beklemekten başka çare yok boşa kanal açıp 5 gün sonra kapandıktan sonra emek vermenin anlamı yok boşa kürek çekmekten başka birşeye yaramaz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşalr googlen hırsızlığına bir dur demeliyiz vietnamlıalrda durm aynı dünya genelinde googlen en az 2-3 aydır böyle spam özgün demeden yaptığı bu haksızlığa dur demeliyiz şimdi hereks elini taşın altına koyup düşünsün fikirler ortaya sunalım ytpara ailesi olarak ve dışarıdan misafir takipçilerle neredeyse 200k kişiyiz bu gücü kullanarak bir platform ve haberlere çıkacak derecede bir yöntem bulmalıyız yt ve google bu hırsızlığını yada sismtesl hatasını gün yüzüne çıkarırsak en azından bir farkındalık oluştururz
Cahilliğimi maruz görün ama anladığım kadarıyla bir şey yazacağım, yanlışsam kusura bakmayın esgeçin. Bakıyorum da konulara herkes yazmış işte geçen ay açtığım kanalım kapanmış, 10 bin lira kazancım vardı gitmiş diye. 1 ayda o kadar paza kazanabiliyosan büyük ihtimal illegal yoldan izlettiriyorsun videoları. e youtube da bunu anlıyor ki kazanıyor. sonra kalkıp sitem ediyorsun. özgün çalışanların hakkına girmek değil midir bu? 50 tane kanalım vardı da işte hepsi kapanmış diyor. benim de 4 tane kanalım var ama hiç bot spam işine girmedim yıllardır ne kapandı ne parada kesinti oldu. Özgün çalışıp kapananlara bir şey demiyorum, onlar da kurunun yanında yananlar.
Kesinlikle Katılıyorum. Yalnız Bazı Ön Yargılı Arkadaşlar Google'nin Büyüklüğünden Korkup Çabaların Boşa Olabileceği Hususunda Fikirleriyle Bu Tepkisel Oluşuma Dahil Olacak Olan Arkadaşları Yıldıracaktır. Forumda Her Ne Kadar Daha Önce Denenmiş ve Başarılı Olunamasa da, Daha Önce Forumda Bu Tarz "Tepkimizi Gösterelim" Başlıklı Konular Direk Kilitlense de Bence Bir Kez Daha Google'nin Genel Politikasını Eleştiren Bir Eylemde Bulunabiliriz. Bir Çoğumuz Sosyal Medyayı İyi Derecede Kullanan İnsanlarız. Gücümüzü Bir Gözden Geçirecek Olursak Bu Eyleme Ortak Olacak Kesim;
1- Ytpara
2- R10
3- Vietnamlılar
4- İnciciler
5- Ekşisözlük
6- Eğer Ses Getirirsek Bu Durumdan Muzdarip Diğer Youtuberlar...
Yapılacaklar
1- Googlenin Paralarımızı Ödemediğine Dair İngilizce, Türkçe, Vietnamca Ortak Metin
2- Uygun Bir Domain ile Bildiriyi Yayınlayabileceğimiz Web Sitesi.
3- Twitter'da Dünya Gündemi
4- Gerekirse İmza Kampanyası
5- Facebook ve Gerekirse Diğer Sosyal Mecralar
Lütfen Küçük Düşünmeyin. Emin Olun Gündem Oluşturabilirsek Googlenin Dünya Gündeminde İtibarını Sarsacak Bir Eylem Olursa Geri Adım Atacağını ve Uygulamış Olduğu Yaptırımları ve Politikalarını Tekrardan Göz Geçireceğini Düşünüyorum.
Şayet Yönetim Uygun Görürse Bir Başlık Altında Böyle Bir Hazırlık Yapalım. Artısını Eksisini Düşünerek Görüşlerimizi Paylaşalım. Böyle Bir Girişimi Son Kez Deneyelim ve Bizlere Sizinde Desteğinizle Yardımcı Olun. Açılacak Konu Kapanmasın Lütfen....
@mNote @era @doganuzun
---------- Spam Engelliyici 12:21 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------
Sanırım Siz Daha Yolun Başındasınız. İllegal İzlendirme Gibi Bir Durum Olamaz. İzlenim Alsa Dahi Reklamları Kapalı Bir Şekilde İzlenimleri Alır ve Arkadaşın 10K Diye Belirttiği Rakam Şuanda Forumda Kazanan En Azlardan Birtanesidir. Bir Ayda 200K Kazanan Adam Biliyorum. O Manada 10 Bin Lirayı Gözünüzde Büyütmeyin.
Hocam merakımı bağışla konu dışı ama neden her kelimenin ilk harfi büyük?
Alışkanlık...
Spam alan ve kanal kapansada ödeme yapan partnerler çok değerli olacaklar bundan sonra.
Herkes stratejisini ona göre yapsın derim.
Gerçi strateji felanda kalmadıya neyse.
Kesinlikle Katılıyorum. Yalnız Bazı Ön Yargılı Arkadaşlar Google'nin Büyüklüğünden Korkup Çabaların Boşa Olabileceği Hususunda Fikirleriyle Bu Tepkisel Oluşuma Dahil Olacak Olan Arkadaşları Yıldıracaktır. Forumda Her Ne Kadar Daha Önce Denenmiş ve Başarılı Olunamasa da, Daha Önce Forumda Bu Tarz "Tepkimizi Gösterelim" Başlıklı Konular Direk Kilitlense de Bence Bir Kez Daha Google'nin Genel Politikasını Eleştiren Bir Eylemde Bulunabiliriz. Bir Çoğumuz Sosyal Medyayı İyi Derecede Kullanan İnsanlarız. Gücümüzü Bir Gözden Geçirecek Olursak Bu Eyleme Ortak Olacak Kesim;
1- Ytpara
2- R10
3- Vietnamlılar
4- İnciciler
5- Ekşisözlük
Yapılacaklar
1- Googlenin Paralarımızı Ödemediğine Dair İngilizce, Türkçe, Vietnamca Ortak Metin
Lütfen Küçük Düşünmeyin. Emin Olun Gündem Oluşturabilirsek Googlenin Dünya Gündeminde İtibarını Sarsacak Bir Eylem Olursa Geri Adım Atacağını ve Uygulamış Olduğu Yaptırımları ve Politikalarını Tekrardan Göz Geçireceğini Düşünüyorum.
Şayet Yönetim Uygun Görürse Bir Başlık Altında Böyle Bir Hazırlık Yapalım. Artısını Eksisini Düşünerek Görüşlerimizi Paylaşalım. Böyle Bir Girişimi Son Kez Deneyelim ve Bizlere Sizinde Desteğinizle Yardımcı Olun. Açılacak Konu Kapanmasın Lütfen....
@mNote @era @doganuzun
twitter şuan en basiti ve hemen uygulamaya geçilebilir
Cahilliğimi maruz görün ama anladığım kadarıyla bir şey yazacağım, yanlışsam kusura bakmayın esgeçin. Bakıyorum da konulara herkes yazmış işte geçen ay açtığım kanalım kapanmış, 10 bin lira kazancım vardı gitmiş diye. 1 ayda o kadar paza kazanabiliyosan büyük ihtimal illegal yoldan izlettiriyorsun videoları. e youtube da bunu anlıyor ki kazanıyor. sonra kalkıp sitem ediyorsun. özgün çalışanların hakkına girmek değil midir bu? 50 tane kanalım vardı da işte hepsi kapanmış diyor. benim de 4 tane kanalım var ama hiç bot spam işine girmedim yıllardır ne kapandı ne parada kesinti oldu. Özgün çalışıp kapananlara bir şey demiyorum, onlar da kurunun yanında yananlar.
1- Ytpara
2- R10
3- Vietnamlılar
4- İnciciler
5- Ekşisözlük
Yapılacaklar
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] @doganuzun
Sanırım Siz Daha Yolun Başındasınız. İllegal İzlendirme Gibi Bir Durum Olamaz. İzlenim Alsa Dahi Reklamları Kapalı Bir Şekilde İzlenimleri Alır ve Arkadaşın 10K Diye Belirttiği Rakam Şuanda Forumda Kazanan En Azlardan Birtanesidir. Bir Ayda 200K Kazanan Adam Biliyorum. O Manada 10 Bin Lirayı Gözünüzde Büyütmeyin.
Adsense kısaca artık diyorki - kapanan kanalı ödemiyorum.
Bu kadar basit.
%99 ödemiyor artık kapanan kanalı.
İstisnalar forumda var tabiki ama şans-istisna vs denip geçilebilir.
Kanallarda zaten hiçbirşey gelmese başına google kendi spamdan kapatıyor belli bir kazanç üstü ve izlenimden sonra.
Spam alan ve kanal kapansada ödeme yapan partnerler çok değerli olacaklar bundan sonra.
Herkes stratejisini ona göre yapsın derim.
Gerçi strateji felanda kalmadıya neyse.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.