klausner12
Yasaklanmış
1 saat öncesine kadar yeni adsense açmıştım sorun yoktu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler gelin pozitif düşünelim...
yt-partner-support mailinden gelen mesajlarda sürekli "Ekibimiz inceliyor durumu, kesinleşmelerde gecikmeler yaşanabilir" cevabı verildi. adsense tr forumunda bulabilirsiniz cevapları.
Ben hala kesinleşmelerin yaşanacağına inanıyorum, 15'ine kadar bekleyelim (Pasifik saate göre 16'sına kadar)
Sonrasında artık tası tarağı toplamanın vakti gelmiş demektir![]()
Adsense linkleme ilemi bağlıyorsunuz? Yoksa normal kanaldaki sekmeleri takip ederekmi bağlıyorsunuz hocam?
Adsense linkleme ilemi bağlıyorsunuz? Yoksa normal kanaldaki sekmeleri takip ederekmi bağlıyorsunuz hocam?
Kesinlikle Katılıyorum. Yalnız Bazı Ön Yargılı Arkadaşlar Google'nin Büyüklüğünden Korkup Çabaların Boşa Olabileceği Hususunda Fikirleriyle Bu Tepkisel Oluşuma Dahil Olacak Olan Arkadaşları Yıldıracaktır. Forumda Her Ne Kadar Daha Önce Denenmiş ve Başarılı Olunamasa da, Daha Önce Forumda Bu Tarz "Tepkimizi Gösterelim" Başlıklı Konular Direk Kilitlense de Bence Bir Kez Daha Google'nin Genel Politikasını Eleştiren Bir Eylemde Bulunabiliriz. Bir Çoğumuz Sosyal Medyayı İyi Derecede Kullanan İnsanlarız. Gücümüzü Bir Gözden Geçirecek Olursak Bu Eyleme Ortak Olacak Kesim;
1- Ytpara
2- R10
3- Vietnamlılar
4- İnciciler
5- Ekşisözlük
6- Eğer Ses Getirirsek Bu Durumdan Muzdarip Diğer Youtuberlar...
Yapılacaklar
1- Googlenin Paralarımızı Ödemediğine Dair İngilizce, Türkçe, Vietnamca Ortak Metin
2- Uygun Bir Domain ile Bildiriyi Yayınlayabileceğimiz Web Sitesi.
3- Twitter'da Dünya Gündemi
4- Gerekirse İmza Kampanyası
5- Facebook ve Gerekirse Diğer Sosyal Mecralar
Lütfen Küçük Düşünmeyin. Emin Olun Gündem Oluşturabilirsek Googlenin Dünya Gündeminde İtibarını Sarsacak Bir Eylem Olursa Geri Adım Atacağını ve Uygulamış Olduğu Yaptırımları ve Politikalarını Tekrardan Göz Geçireceğini Düşünüyorum.
Şayet Yönetim Uygun Görürse Bir Başlık Altında Böyle Bir Hazırlık Yapalım. Artısını Eksisini Düşünerek Görüşlerimizi Paylaşalım. Böyle Bir Girişimi Son Kez Deneyelim ve Bizlere Sizinde Desteğinizle Yardımcı Olun. Açılacak Konu Kapanmasın Lütfen....
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] @doganuzun
---------- Spam Engelliyici 12:21 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------
Sanırım Siz Daha Yolun Başındasınız. İllegal İzlendirme Gibi Bir Durum Olamaz. İzlenim Alsa Dahi Reklamları Kapalı Bir Şekilde İzlenimleri Alır ve Arkadaşın 10K Diye Belirttiği Rakam Şuanda Forumda Kazanan En Azlardan Birtanesidir. Bir Ayda 200K Kazanan Adam Biliyorum. O Manada 10 Bin Lirayı Gözünüzde Büyütmeyin.
59 bin 680 TL
Siz ne kadar bekliyordunuz ki
Hocam sorun ne kadar beklediğim değil, bu hesabın geçen ay yatacak olmasıydı...Diğer adsense konusunuda açtırdım gerçi ama bu hesap bu gün kesinleşmiş. 15 dk önce gördüm...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.