Adsense Genel Tartışma Konusu

• Kullanıcı moneydad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Beyler gelin pozitif düşünelim...

yt-partner-support mailinden gelen mesajlarda sürekli "Ekibimiz inceliyor durumu, kesinleşmelerde gecikmeler yaşanabilir" cevabı verildi. adsense tr forumunda bulabilirsiniz cevapları.

Ben hala kesinleşmelerin yaşanacağına inanıyorum, 15'ine kadar bekleyelim (Pasifik saate göre 16'sına kadar)

Sonrasında artık tası tarağı toplamanın vakti gelmiş demektir :)

Beyler gelin pozitif düşünelim...

yt-partner-support mailinden gelen mesajlarda sürekli "Ekibimiz inceliyor durumu, kesinleşmelerde gecikmeler yaşanabilir" cevabı verildi. adsense tr forumunda bulabilirsiniz cevapları.

Ben hala kesinleşmelerin yaşanacağına inanıyorum, 15'ine kadar bekleyelim (Pasifik saate göre 16'sına kadar)

Sonrasında artık tası tarağı toplamanın vakti gelmiş demektir :)

ilk cümlene katılıyorum hoca. Ama ikinci cümlene katılmıyorum. Tasları kalaylamak lazım gitmek yok.

Biraz önce vietnamlı birisinin adsense ini gördüm 300$ dan 2k$ kesinleşmiş. Saçma sapan olaylar oluyor...
Ya bu olay düzelecektir ya da geçmişi geride bırakıp eski usul devam edecektir kaldığı yerden...

Sanırım google,youtube artık adsense hesaplarını banlamak yerine mimliyor. Bi adsense hesabında kanal kapanması yaşanıyorsa mimleniyor gibime geliyor ve kazançlar kesinleşmiyor.

10 yıllık web adsense hesabım bile geçen ayki kanal kapanmalarından dolayı spama düştü, kasım ve aralık kazançları kesinleşmedi hala..

Bu konu hakkında ses getirmemiz lazım çünkü sadece spam değil, çoğu kişinin özgün kanal kazançları bile kesinleşmiyor veyahut %90+ kesinti oluyor.

Büyük kitleli kanal sahipleri bi şekilde pewdiepew ile iletişime geçip bu sorun hakkında video yapmasını isteyebilir. Şayet yaparsa youtube seve seve düzeltmek zorunda kalır bu sorunu.

kGpAEv

Kesinleşmeyen adsensede böyle birşey çıktı ilk defa karşılaşıyorum bu iyiye haber olur inşallah.

Son düzenleme:
2 adsense'de nbiri yüzde 50 ile kesinleşti eski web adsense de kesinleşme olmadı hem siteden gelen para bile 2 aydır kesinleşmiyor. yeni adsense açıp üç beş öyle kazanıcaz artık.

Kesinlikle Katılıyorum. Yalnız Bazı Ön Yargılı Arkadaşlar Google'nin Büyüklüğünden Korkup Çabaların Boşa Olabileceği Hususunda Fikirleriyle Bu Tepkisel Oluşuma Dahil Olacak Olan Arkadaşları Yıldıracaktır. Forumda Her Ne Kadar Daha Önce Denenmiş ve Başarılı Olunamasa da, Daha Önce Forumda Bu Tarz "Tepkimizi Gösterelim" Başlıklı Konular Direk Kilitlense de Bence Bir Kez Daha Google'nin Genel Politikasını Eleştiren Bir Eylemde Bulunabiliriz. Bir Çoğumuz Sosyal Medyayı İyi Derecede Kullanan İnsanlarız. Gücümüzü Bir Gözden Geçirecek Olursak Bu Eyleme Ortak Olacak Kesim;

1- Ytpara
2- R10
3- Vietnamlılar
4- İnciciler
5- Ekşisözlük
6- Eğer Ses Getirirsek Bu Durumdan Muzdarip Diğer Youtuberlar...

Yapılacaklar

1- Googlenin Paralarımızı Ödemediğine Dair İngilizce, Türkçe, Vietnamca Ortak Metin
2- Uygun Bir Domain ile Bildiriyi Yayınlayabileceğimiz Web Sitesi.
3- Twitter'da Dünya Gündemi
4- Gerekirse İmza Kampanyası
5- Facebook ve Gerekirse Diğer Sosyal Mecralar

Lütfen Küçük Düşünmeyin. Emin Olun Gündem Oluşturabilirsek Googlenin Dünya Gündeminde İtibarını Sarsacak Bir Eylem Olursa Geri Adım Atacağını ve Uygulamış Olduğu Yaptırımları ve Politikalarını Tekrardan Göz Geçireceğini Düşünüyorum.

Şayet Yönetim Uygun Görürse Bir Başlık Altında Böyle Bir Hazırlık Yapalım. Artısını Eksisini Düşünerek Görüşlerimizi Paylaşalım. Böyle Bir Girişimi Son Kez Deneyelim ve Bizlere Sizinde Desteğinizle Yardımcı Olun. Açılacak Konu Kapanmasın Lütfen....
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] @doganuzun

---------- Spam Engelliyici 12:21 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------

Sanırım Siz Daha Yolun Başındasınız. İllegal İzlendirme Gibi Bir Durum Olamaz. İzlenim Alsa Dahi Reklamları Kapalı Bir Şekilde İzlenimleri Alır ve Arkadaşın 10K Diye Belirttiği Rakam Şuanda Forumda Kazanan En Azlardan Birtanesidir. Bir Ayda 200K Kazanan Adam Biliyorum. O Manada 10 Bin Lirayı Gözünüzde Büyütmeyin.

Bence de denemekten zarar gelmez. Büyük bir tepki olursa mutlaka google ın da dikkatini çekecektir.

adsense forumunda analytic ekleyin kesinleşsin diye bir konu var.Bunu deneyen oldumu,kesinleşenlerin çoğunda analytic varmı acaba yoksa bir spekülasyon mu

Biri bana bunun kaç para olduğunu söyleyebilir mi ? Geçen ay kesinleşmesi beklediğim ama kesinleşmeyen para bu ay kesinleşmiş ...Şakamı acaba

Son düzenleme:
Hocam sorun ne kadar beklediğim değil, bu hesabın geçen ay yatacak olmasıydı...Diğer adsense konusunuda açtırdım gerçi ama bu hesap bu gün kesinleşmiş. 15 dk önce gördüm...

bi tek benmi yt ye olan sinirimden anlamadım yoksa kimse mi anlamadı arkadaşın mesajını :S

Biri bana bunun kaç para olduğunu söyleyebilir mi ? Geçen ay kesinleşmesi beklediğim ama kesinleşmeyen para bu ay kesinleşmiş ...Şakamı acaba

hocam anladım kadarı ile 2 ayın parası kesinleşmiş ve tutar 59 bin tl siz isyan ediyorsunuz ? biraz açıklar mısınız şaşırdım açıkcası

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri