Adsense Hesabinda Hic bir Veri Goremeyenler ! Okuyun

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
arkadaşlar şuna bir bakın
1 Mayıs 2013 tarihinden önceki ödenmemiş, kesinleşmiş kazançlar
Nisan 2013 ayındaki kazançlarınız, Mayıs ayının ilk haftasında hesaplanacaktır. Lütfen güncellenmiş ödeme bilgileri için 7 Mayıs 2013 tarihinde tekrar kontrol edin.
Diyor Sonrası İlginç bunu ilk kez okuyorum galiba
Google, aylık ödeme işleminin bir parçası olarak kazançlarınızı doğrular. Bu doğrulama işlemi, bir önceki ayın kazancı için içinde bulunduğunuz ayın ilk haftasında gerçekleştirilir. Doğrulanmış kazançların ayrıntılarını ayın 8'inden itibaren bu sayfada görebilirsiniz.
Yarından itibaren mi demek istiyor kazançları görmek için tamam muslera hoca ayın 15 dedi ama burdada bu yazıyor bloglar için mi yine bu

arkadaşlar şuna bir bakın
1 Mayıs 2013 tarihinden önceki ödenmemiş, kesinleşmiş kazançlar
Nisan 2013 ayındaki kazançlarınız, Mayıs ayının ilk haftasında hesaplanacaktır. Lütfen güncellenmiş ödeme bilgileri için 7 Mayıs 2013 tarihinde tekrar kontrol edin.
Diyor Sonrası İlginç bunu ilk kez okuyorum galiba
Google, aylık ödeme işleminin bir parçası olarak kazançlarınızı doğrular. Bu doğrulama işlemi, bir önceki ayın kazancı için içinde bulunduğunuz ayın ilk haftasında gerçekleştirilir. Doğrulanmış kazançların ayrıntılarını ayın 8'inden itibaren bu sayfada görebilirsiniz.
Yarından itibaren mi demek istiyor kazançları görmek için tamam muslera hoca ayın 15 dedi ama burdada bu yazıyor bloglar için mi yine bu

Evet hocam o bloglar için eskiden bu zamanlarda afv kazançları kesinleşiyordu 15 inde ise youtube kazançları kesinleşiyordu şimdi ise serkan hocamın dediğine göre afv+youtube kazançları ayın 15 inde yansıyacak

Hocam benim 730 bine ulaşan nisanın 10 nunda açtığım Türkçe kanalım var. Youtube analitcs para kazanç baktığımda yok yazıyor hiç bir kazanç yok gösteriyor. Ama kanalda reklamlar çıkıyor adsense ilişkisi doğru sen diyorsunki moral bozmayın sizde kazanıyorsunuz. Peki sorum şu bu kanalın izlenimleri felan adsenseye yansırmı çünkü ben kontrol ediyorum adsenseyede yansımıyor acaba mayıs kazancındamı görünecek merak ediyorum

Hocam benim 730 bine ulaşan nisanın 10 nunda açtığım Türkçe kanalım var. Youtube analitcs para kazanç baktığımda yok yazıyor hiç bir kazanç yok gösteriyor. Ama kanalda reklamlar çıkıyor adsense ilişkisi doğru sen diyorsunki moral bozmayın sizde kazanıyorsunuz. Peki sorum şu bu kanalın izlenimleri felan adsenseye yansırmı çünkü ben kontrol ediyorum adsenseyede yansımıyor acaba mayıs kazancındamı görünecek merak ediyorum

arkadaşım öncelikle 730 bin için tebrik ederim bende senden 1 hafta sonra başladım 300.000 doğru gidiyorum başarılarının devamını diliyorum.Neyse konumuza gelelim 1 nisandan sonra youtube değişme yaşadığı için bundan sonra herhangi bir ayın kazancını örneğin nisan kazancını mayısın 15 görücez yani bundan sonra 15 bekliycez yapcak bir şey yok merak etme koskoca youtube kimsenin parasının üstüne yatmaz haftaya çarşambayı bekle yani ayın 15 sonra hepsi yansıdığını görüceksin sonrası belli zaten;)

arkadaşım öncelikle 730 bin için tebrik ederim bende senden 1 hafta sonra başladım 300.000 doğru gidiyorum başarılarının devamını diliyorum.Neyse konumuza gelelim 1 nisandan sonra youtube değişme yaşadığı için bundan sonra herhangi bir ayın kazancını örneğin nisan kazancını mayısın 15 görücez yani bundan sonra 15 bekliycez yapcak bir şey yok merak etme koskoca youtube kimsenin parasının üstüne yatmaz haftaya çarşambayı bekle yani ayın 15 sonra hepsi yansıdığını görüceksin sonrası belli zaten;)

adsense artık günlük kazanç gösterim tarih oluyor desene aylık olacak artık sağolasın cevap için

Muslera hocam çok güzel anlatmışsınız, herşey tamamda, adsensede içerik barındırıcıları için adsensenin olmayışıda normalmi peki?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri