Adsense kazanç problemi (yeni kanallar)

Aynen sorun bendede var yani ben yeni fark ettim, Kazançlar 0
1000 lerce izlenim var, Kazanç yok,
İnşallah kısa sürede düzelir

Arkadaşlar sanıyorum sayım sistemiyle ilgili bir değişiklik yapılıyordur çünkü bahsi geçtiği gibi eski kanallarımın pub id sini bulabiliyorken 2014 kanallarında 6219811747049371 bu id yi buluyorum. google de aratınca bu id ile ilgili 52 bin sonuç çıkıyor. hatta 2006 yılında aynı id nin r10 da bahsi de geçmiş. Sözün özü 8 yıldır bu id ortalıkta geziniyor. Şayet bir hata ya da ali cengiz söz konusu olsaydı 8 yılda çözülmüş olurdu. Kazançları yansımayan arkadaşlarla ilgili bir sorun söz konusu olabilir ancak farklı id ile ilgili durum bahsettiğim gibidir diye umuyorum.

Bu nedir ? - Google Fan Webmaster Forum

Arkadaşlar sanıyorum sayım sistemiyle ilgili bir değişiklik yapılıyordur çünkü bahsi geçtiği gibi eski kanallarımın pub id sini bulabiliyorken 2014 kanallarında 6219811747049371 bu id yi buluyorum. google de aratınca bu id ile ilgili 52 bin sonuç çıkıyor. hatta 2006 yılında aynı id nin r10 da bahsi de geçmiş. Sözün özü 8 yıldır bu id ortalıkta geziniyor. Şayet bir hata ya da ali cengiz söz konusu olsaydı 8 yılda çözülmüş olurdu. Kazançları yansımayan arkadaşlarla ilgili bir sorun söz konusu olabilir ancak farklı id ile ilgili durum bahsettiğim gibidir diye umuyorum.

Hocam yalnız kaynak koduna baktığınızda no_adsense diye bir ibarede geçiyor kodlarda. Ben bunu adsense yok yani bir adsense'e bağlı değil gibi yorumladım. Adsense'e yansımıyor youtube analytcs'e de yansımıyor. Ee nereye yansıyor bu kazançlar nasıl hesaplanacak. İnşallah dediğiniz gibidir de kazançlar sonradan eklenir... Ama ben farklı düşünüyorum.

Hocam yalnız kaynak koduna baktığınızda no_adsense diye bir ibarede geçiyor kodlarda. Ben bunu adsense yok yani bir adsense'e bağlı değil gibi yorumladım. Adsense'e yansımıyor youtube analytcs'e de yansımıyor. Ee nereye yansıyor bu kazançlar nasıl hesaplanacak. İnşallah dediğiniz gibidir de kazançlar sonradan eklenir... Ama ben farklı düşünüyorum.

yorumunuzdan sonra dikkat ettim ve evet kendi id im görünen videolarda no_adsense ibaresi yokken başka id görünen videolarda no_adsense ibaresi var. :confused: hakkımızda hayırlısı

bende ne izlenimler yansıyor nede kazançlar yansıyor hiç bir istatistik yok diğer kanalım kapanınca farkettim bende hiç bir istatistik yok ne olacak bu böyle :S

Erinmeden bir adsense bağlı bütün kanallarımın 1 er tane videosunda pub_id leri kontrol ettim ve evet sadece 2014 yılında eklediklerimde kendi id mi görmüyorum. Umarım sistemsel bir değişikliğe gittikleri için böyledir. Bu sabah itibari ile dün açtığım 3 kanalı boş bir adsense taşıdım, konu bir kaç gün sonra netleşir benim için.

durum çok can sıkıcı bir halde-bu ay açtığım kanalların analitiği sıfır

Bu nedir ? - Google Fan Webmaster Forum

Problem "ca-pub 6219811747049371" değil. Benim normal olan yani kazançları yansıyan adsensimde de "ca-pub 6219811747049371" olarak geçiyor. Sorun "ca-host-pub " numarasında.

Kazandıran kanalda "ca-host-pub" numarası benim adsensimdekiyle aynı. Ancak sorunlu kanallarda bana ait olmayan "ca-host-pub 4895533112976992" numarası var.

hocam pup araması nasıl çıkıyor,kısa yolu ney,ben biraz acemiyim de

pub numarası sizin adsense numarsnız oluyor. adsense'de yukarıda "Hosted account"un yanındaki soru işaretine tıklayın orda gözükecek. Sonra herhangi bir videonuzu açın ve sağ tıklayıp "kaynağını görüntüle" diyip ctrl+f ile pub numaranızı aratın. eğer buluyorsa sorun yok bulmuyorsa reklam parası adsensenize yansımıyor demektir.

pub numarası sizin adsense numarsnız oluyor. adsense'de yukarıda "Hosted account"un yanındaki soru işaretine tıklayın orda gözükecek. Sonra herhangi bir videonuzu açın ve sağ tıklayıp "kaynağını görüntüle" diyip ctrl+f ile pub numaranızı aratın. eğer buluyorsa sorun yok bulmuyorsa reklam parası adsensenize yansımıyor demektir.

adsenseye yansımayan kanallarımın analitiğide sıfır gösteriyor dolayısıyla

Arkadaşlar bu sorunu görsel olarak adsenseye yada youyube ye gonderen varmı ?? hani ne bilim işler hızlansın en azından...
örnek: hotmailda bir açık bulunuyor, açık kapanana kadar 3-6 ay geçiyordu... ki haber verildikten sonra...
demek bu işde baya uzun surecek

neredeyse aynı sorunum var sizlerle beraber, önceki youtube kanalım kapandığında yeni kanal açmıştım. acaba bende mi diye sorun var diye düşünmüştüm. burada ki yazıları görünce rahatladım açıkcası demekki sadece ben sorun yokmuş. Ama çok büyük sorun var onu anladım yazılardan umarım en kısa zamanda düzelir, insanın belli bi yere kadar sabrı oluyor. Hayırlısı ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri