Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

TR de pc de reklam çıkmıyor. ama cep tel izlenmeleri yüksek olan cocuklarla ilgili olan kanalımda, cep tel reklam geliri elde edebiliyorum(manuel elle reklama tıklama, video altı çıkan görüntüte tıklama). Birde ilk çıkan ototmatik reklamlar çıkıyor(video başı oto reklamlar) . Onun harici 10 saniye reklamlarım sarı çizgi. Yani reklam çıkmama devam ediyor. Az önce kanal ve adsenseme bakınca bunu net gördüm.
Yani bu sıkıntılı sürede çalışma ve zaman ayarlamanızı dediğim bilgilere göre şekillendirin. Sorun düzelince diğer çalışmalarınıza bakabilirsiniz. (
not: yabancı kanal ve para getirisi elde ettiğim adsense youtube kanallarda bugunde kapanma olmuş. demek kesinleşmeme sıkıntısı bu ayda sürecek)

1 Nisan düzelmedi 1 Mayıs'a kalmıştır.
Resmen bu ay da sıfır geçireceğiz diğer aylar gibi

tam bahtsız bedevi olduk arkadaş kanallar izlenim almaya başladı bu seferde reklam yok 158k izlenim e 3k gösterim 1$ şaka gibi.onaylı ve özgün kanallarda görüntülü reklam var spamda genelinde reklam yok 3 kategori çalışıyorum sadece bir kadegoride görüntülü reklam var.kafayı yememek elde değil.

Partner+ Tilki kanal+ Resmi tv kanalları vs hiçbiryerde adam akıllı reklam yok.
Bu algoritma felan değil, Büyük reklamcılar reklamları geri çekince Yt'de reklamları kıstı.
Yani bende yok partnerde var felan demeyin.
Çıkarsa anca video önü reklam çıkıyor aradaki sarı çizgilerde zaten reklam yok.

+ Türkiyede şu anda reklam verenler baya azalmış, Türkçe içerik özgün çalışanlar boşuna bu ayda para beklemesin, yabancıda kayıp %70.
Türkiyede şu anda sadece Referandum reklamları dönüyor Google Adwors ve Yt'de.
Başkada vardır elbet ama Tr daha feci.
Herkese geçmiş olsun bu ayda kazanç yok.

İçerikten içeriğe, videodan videoya değişiyor.

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dün telefonda video izlerken bi videoda 2-3 kez atlanabilir video çıktı ortalarda. galiba düzeliyo derken atlanabilir video yerine youtube logosu çıktı 5 saniyeliğine. youtube kendi reklamını yapıyor artık galiba :p

Reklam çıkmama sorunu bayağı bayağı kötü neye çok kötü diyorsak bundan beteri olmaz diyorsak youtube ne yapıp ediyor daha beterini çıkarıyor.Bizi enayi gibi kullanıyor ama yapmadıkları işkence yok.

Özgün kanalı olup ta yt destekten bu sorunu soran oldu mu ne zaman düzelir bilgi verirlerdi belki

Hocam ben spam kanalımla sordum.. En fazla kapatırlar zaten şu an kapalı gibi reklamlar olmadan.. gelen cevap kanalınızı ve videolarınızı kontrol ettim sorun yok videolar çıkıyor demiş Peter kardeş...

Reklam çıkmama sorunu bayağı bayağı kötü neye çok kötü diyorsak bundan beteri olmaz diyorsak youtube ne yapıp ediyor daha beterini çıkarıyor.Bizi enayi gibi kullanıyor ama yapmadıkları işkence yok.

türkiye şartlarına göre halen çok güzel para verdikleri için malesef katlanıyoruz bu işkencelere.ama bu reklam çıkmama sorunu devam ederse bir bir dökülecez galiba. yeteri kadar da ses çıkmıyor forumdan. herkeste yok galiba bu sorun.

türkiye şartlarına göre halen çok güzel para verdikleri için malesef katlanıyoruz bu işkencelere.ama bu reklam çıkmama sorunu devam ederse bir bir dökülecez galiba. yeteri kadar da ses çıkmıyor forumdan. herkeste yok galiba bu sorun.

Daha ne kadar çıksın be kardeşim :) 54 sayfa yazı var :D

YT reklamsızlıktan artık videolara kendi reklamlarını koymaya başlamış. Bazı videoların başlarında 6 saniyelik YT reklamı çıkıyo. İlk kez gördüm bunu.

Siz ne diyonuz günlük 2k izlenımlı kanalıma tam tamına 1 tık gelmiş.. :)
Şu an evde halay çekiyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri