AdSense Sabıkasından Kurtulmak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Merhabalar arkadaşlar ... Youtube algoritmasının son zamanlarda bizlere yaşatmış olduğu en büyük sorunu malüm hepimiz biliyoruz artık yani kanalların spamdan değilde artık para kazanması kapatılıyor. Özellikle çok kanalla uğraşan arkadaşlar için büyük bir kabus.. Artık biliyoruz ki geçmişe yönelik ne kadar para kazanması kapatılan kanal varsa ve biz bu kanallardan kurtulmadığımız sürece açılacak yeni kanallar için de bir risk oluşturmaktadır. Bu konuda hepimiz hemfikiriz sanırım :) .. Bu gibi durumlarda bir nevi adsense hesabımız sabıkalı olarak kayıtlara geçiyor .... Şimdi biz bundan nasıl kurtuluruz. Malüm çoğu arkadaşımızın adsense hesabına kayıtlı geçmişe yönelik hatırlamadığı ve para kazanması kapatılan bir çok kanalı vardır. Şimdi benim uygulamış oldugum ve problem yaşamadığım bir yöntemi sizlere açıklamak istedim... Adsense hesabımıza giriş yaptığımızda sağ üst kısımda AdSense Pub numaraları vardır. Yeni yönetici maili atadığımızda ve eski yönetici mailini kaldırdığımız zaman bu pub numaraları değişmektedir. ve alın size tertemiz bir AdSense :) Bundan sonraki süreçte ise max 5-7 kanal ile uğraşın ve bunları not edin. 200 video olana kadar AdSenseye bağlamayın. 200 videodan sonra AdSenseye bağlayın.. Neden 200 video kanallar belli bir demlenme aşamasına gelmeden adsenseye bağlarsanız çabuk kapanabilir. Nasıl gmail eski oldugu zaman kaliteli oluyor kanallar içinde aynı şeyler geçerlidir. 2. teliften sonra kanalları silin. Malüm 3. telif geldiği zaman bütün kanallarınız kapanabilir hatta kapanır... o yüzden bundan sonraki aşamalarda çok kanalla uğraşmak yerine az ve öz uğraşmanız en mantıklı olanıdır. Ben kısa ve öz açıkladım herşeyi ... Saygılarımla

Muhteşem bi anlatım teşekkürler hocam.Adsense temize çıkarmak isteyenler için birebir!
Yanlız 2 telif yedi bi kanalım bekletiyorum hala bakalım ne olacak :)

sonradan bağladığımızda para yansımasında sıkıntı olmaz demi bu arada tebrikler çok güzel bir buluş :)

Süper bir fikir denemek lazım. Deneyenler buraya olumlu ya da olumsuz bilgileri paylaşabilir mi acaba?

Tesekkurler iyi cozum amma 10-15 gun kecdikden sonra kapatmadilar artik para kazanmalari bence bi dalgaydi geldi gecdi yani dediyiniz gibi para kazanmasi kapatilan 2 adsensime 10 gun sonra kanal bagaldim 1 haftdadir para kazanmasi kapanmadi videolarin ve kanallarin

Güzel açıkmalar, fakat ben zaten tüm açtığım kanalları not ediyorum.
Kapatılan kanalları bile not ediyorum.

Yani not etsin herkes, Burda çok görüyorum.
Adam açmış sızlanıyor, Ya bilmem ne tarihinde bir kanal açtım, o kanalın mail ve şifresini bilmiyorum diye.
En başta yazsana sonra zorluk çıkmasın.

hocam yeni yönetici atadım ama ilk yönetici olan sabıkalı gmaili kaldıramadım yardımcı olurmusunuz

Tesekkurler iyi cozum amma 10-15 gun kecdikden sonra kapatmadilar artik para kazanmalari bence bi dalgaydi geldi gecdi yani dediyiniz gibi para kazanmasi kapatilan 2 adsensime 10 gun sonra kanal bagaldim 1 haftdadir para kazanmasi kapanmadi videolarin ve kanallarin

Dün kapandı benim yedek bi adsensimde 3 kanal bağlıydı bir kanalda dünya geneli engellmesi vardı o sebeple hepsi gitti :)

Yönetci değiştirmek güzel bi fikir. ben ek olarak her kanalıma ana hesaptan davet atarak bağlıyorum yani her kanalım ana hesapta gözüküyor kontrol etmesi kolay oluyo oyüüzden hiç birinin giriş mailini unutmamış oluyorum :)

Yönetici değişince pub numarası değişmez...

Merhabalar arkadaşlar ... Youtube algoritmasının son zamanlarda bizlere yaşatmış olduğu en büyük sorunu malüm hepimiz biliyoruz artık yani kanalların spamdan değilde artık para kazanması kapatılıyor. Özellikle çok kanalla uğraşan arkadaşlar için büyük bir kabus.. Artık biliyoruz ki geçmişe yönelik ne kadar para kazanması kapatılan kanal varsa ve biz bu kanallardan kurtulmadığımız sürece açılacak yeni kanallar için de bir risk oluşturmaktadır. Bu konuda hepimiz hemfikiriz sanırım :) .. Bu gibi durumlarda bir nevi adsense hesabımız sabıkalı olarak kayıtlara geçiyor .... Şimdi biz bundan nasıl kurtuluruz. Malüm çoğu arkadaşımızın adsense hesabına kayıtlı geçmişe yönelik hatırlamadığı ve para kazanması kapatılan bir çok kanalı vardır. Şimdi benim uygulamış oldugum ve problem yaşamadığım bir yöntemi sizlere açıklamak istedim... Adsense hesabımıza giriş yaptığımızda sağ üst kısımda AdSense Pub numaraları vardır. Yeni yönetici maili atadığımızda ve eski yönetici mailini kaldırdığımız zaman bu pub numaraları değişmektedir. ve alın size tertemiz bir AdSense :) Bundan sonraki süreçte ise max 5-7 kanal ile uğraşın ve bunları not edin. 200 video olana kadar AdSenseye bağlamayın. 200 videodan sonra AdSenseye bağlayın.. Neden 200 video kanallar belli bir demlenme aşamasına gelmeden adsenseye bağlarsanız çabuk kapanabilir. Nasıl gmail eski oldugu zaman kaliteli oluyor kanallar içinde aynı şeyler geçerlidir. 2. teliften sonra kanalları silin. Malüm 3. telif geldiği zaman bütün kanallarınız kapanabilir hatta kapanır... o yüzden bundan sonraki aşamalarda çok kanalla uğraşmak yerine az ve öz uğraşmanız en mantıklı olanıdır. Ben kısa ve öz açıkladım herşeyi ... Saygılarımla

Yönetici değişince pub numarası değişmez...

eee burda bi çelişki var son durum nedir........

İlk mesajı yazan arkadaş pub numarasını değişmiştiri nasıl bu kadar kesin yazmış sanırım başka adsensesine girdi :)

Arkadaşlar,
konuyu açan [MENTION=624]3eRKaN[/MENTION] hocam'ın adsense'leri web site adsense'i.O yüzden yönetici değiştirince pub numarası değişiyor.
Bizimkiler YT adsense'i olduğu için bizimkiler değişmiyor. :)

Kendimi Kemal Kilictaroglu Gibi hissetmeye basladim :)

Ben soylemistim zaten bunu :)

Saka bir yana ama Foruma yeni geldigim siralar soylemistim.
Cok kanal Cok video diyenlere. Cok video neysede cok kanal hem kargasa hem tehlike demistim.

Bin ogutten bir yasanti iyimiz derler.
Para kazanmalarla cok oynamayin acilmiyor sa silin dedim dunya geneli almamak icin baska kanalda deneyin dedim inceleniyorda kalan videolarin sonu belli ticari haklarinizi kanitlayin der bu duruma dusumeyin dedim dinlenmedim :) sonuc husran.! Bir cok temiz kanal gitti.

Cok kanal acip cok video yuklemek yerine her birine ayri ayri ugrasmak yerine butun zamaninizi birtane kanala verin ozene bezene kanal yapin sapa saglam kafaniz dinc olsun dedim ama yine dinlenmedim :)

Bu durumlardan sonra seni dileyeceklerdir umarim

uwjds.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri