- Web sitesi
- www.ytpara.com
Merhabalar arkadaşlar ... Youtube algoritmasının son zamanlarda bizlere yaşatmış olduğu en büyük sorunu malüm hepimiz biliyoruz artık yani kanalların spamdan değilde artık para kazanması kapatılıyor. Özellikle çok kanalla uğraşan arkadaşlar için büyük bir kabus.. Artık biliyoruz ki geçmişe yönelik ne kadar para kazanması kapatılan kanal varsa ve biz bu kanallardan kurtulmadığımız sürece açılacak yeni kanallar için de bir risk oluşturmaktadır. Bu konuda hepimiz hemfikiriz sanırım
.. Bu gibi durumlarda bir nevi adsense hesabımız sabıkalı olarak kayıtlara geçiyor .... Şimdi biz bundan nasıl kurtuluruz. Malüm çoğu arkadaşımızın adsense hesabına kayıtlı geçmişe yönelik hatırlamadığı ve para kazanması kapatılan bir çok kanalı vardır. Şimdi benim uygulamış oldugum ve problem yaşamadığım bir yöntemi sizlere açıklamak istedim... Adsense hesabımıza giriş yaptığımızda sağ üst kısımda AdSense Pub numaraları vardır. Yeni yönetici maili atadığımızda ve eski yönetici mailini kaldırdığımız zaman bu pub numaraları değişmektedir. ve alın size tertemiz bir AdSense
Bundan sonraki süreçte ise max 5-7 kanal ile uğraşın ve bunları not edin. 200 video olana kadar AdSenseye bağlamayın. 200 videodan sonra AdSenseye bağlayın.. Neden 200 video kanallar belli bir demlenme aşamasına gelmeden adsenseye bağlarsanız çabuk kapanabilir. Nasıl gmail eski oldugu zaman kaliteli oluyor kanallar içinde aynı şeyler geçerlidir. 2. teliften sonra kanalları silin. Malüm 3. telif geldiği zaman bütün kanallarınız kapanabilir hatta kapanır... o yüzden bundan sonraki aşamalarda çok kanalla uğraşmak yerine az ve öz uğraşmanız en mantıklı olanıdır. Ben kısa ve öz açıkladım herşeyi ... Saygılarımla