guncellemeyın ya :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaş anlamıyorum. ilk Halkbank ibani girdim. 10 gün bekledim gelmedi. sonra garanti ibani girdim. 2 günde geldi. sonra garanti mesaj attı hesap kullanım ücreti falan kesicez haberin olsun dedi. Halkbank girdim 2. hesap bölümüne 10 gün oldu galiba yine tik yok.
whats wrong with you Halkbank!!
garanti ibanını ne zaman girdin hocam?
ben yeni adsense açcam test ödemesinde en az sıkıntı çıkaran banka hangisi bilgisi olan var mı ?
Google Hesabınızda yapılan küçük bir depozito arayın. ( 17 Haziran 2015 sonraki 10 gün içinde görünür)
Şöyle bir uyarı var hesapta yeni gördüm 10 gün içinde kesin gelirmiki?
Az önce baktım hala aynı bir sonuç yok![]()
konuyu hortlatmak gibi olmasında arkadaşlar test odemesi gelen yaada odeme alan varmı ? ben 3. bankayı ekledm hala beklemedeyım yenı bı adsense acıcam boyle giderse ona gelırmı bılgısı olan varmı ?
ılk defa para kazandım kucuk bır mıktar ondada test odemesı yollamıyor valla neyse......
bu hafta bu sorunu çözeceklerini umuyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.