Adsensedeki Bu Yükseliş, Nereye Kadar Gider ?

• Kullanıcı bySTARK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günde 2.198 TL yi gördüm yazacak kelime bulamıyorum.

eyn5.png

On numara gidiyosun kardeşim.Senin videoları ben de attım aynı şekil 10-15 de kaldı hepsi 200 300 video var ben 2 tl kazanıyorum sen 2 bin HELALL :D :D

Tek kanaldan mı geliyor bu kazanç?

On numara gidiyosun kardeşim.Senin videoları ben de attım aynı şekil 10-15 de kaldı hepsi 200 300 video var ben 2 tl kazanıyorum sen 2 bin HELALL :D :D

Tek kanaldan mı geliyor bu kazanç?

Tek kanal bonna bu arada mustafa'ya okadar diyorum ya bak paylaşma devamlı göz değcek nazar .d anlamıyor

neyse inşallah sağ salim alıcak parayı birde başta dinlemiyordu ikna ettim şimdi farklı ülkelere yönelikte bu katagoride çalışmalar yürüt dedim başladı şükür inşallah alırda borçların %50 si gider bu arada ortak [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] önümüzdeki aya gidiceğimiz mekanı ben seçicem bak :D bu sefer biraz şehir dışınamı kaysak ne :D

Birde [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ben diyorumki aslında bilgim yok tam olarak bu konuda fikrini almak istiyorum senin
Mustafanın bu gelirde başka kanalı yok ama başladı ve çalışmalara nasipse 1-2 aya bu rakamlara ulaşcak inşallah
Şimdi mustafanın bu paraya acaip iğtiyacı var ev borcu vs ben diyorumki kanalı yada videoları silsek nasılsa yenilerini açtı

neden silcek dersen bu kazanç 15 günlük yani taa öbür aya kesinleşcek paranın öyle yada böyle yanmaması lazım ve 40 gün var nerdese hani 8 binin 5 bini gelse ona kardır fazla aç gözlü olupta riske girmesini ben ve istemiyorıum kanalı yada viedeoalrı silse bir sıkıntı olmaz değilmi ?
yani parasi tehlikeye girmesin öbür ay kesinleşme zamanı nekadarı kesinleşirse alsın dyorum ben bu arada çalışmalara devam eder ev borcu var zaten yarısı kapanır mantıklı değilmi hiö alamamaktansa diyorum ben riske atıcak lüksü yok ama atar bu :D senin bize önerin ne olur acaba tavsiyeni almak isterim uzun yazıyom birazcık kusuruma bakma :)

Rabbim herkese nasip etsin nazar degmesin hocam :) gunluk 50 kurus yeter bana diyordum adsense gmailimi kapadim kamil gibi kara kara dusunuyorum..

maşallahta bizle 1 gram paylaşan yok.sadece reklam için açılan bir konu.

maşallahta bizle 1 gram paylaşan yok.sadece reklam için açılan bir konu.

Valla hocam foruma bakarsan sorun yok yenisin galiba bak forumda bir dünya konuvar incele -not al ,yaz çiz - deneme kanalları aç test et yani gördüklerin okudukların duyduklarına göre kendi stratejini belirle zamanla düzene oturtursun bu kazançlar herzaman olmuyor maalesef yada hemende olmuyor öyle video at geç değil olay yani

bu arada arkadaşın ne paylaşıp kazandığını burda yazması yada açıklaması gerekmiyor zaten forumda yazan şeyler bunlar sende bakarsan forum bölümlerimizi
incelersen görürsün reklamlık bir durum yok arkadaş birşey sormuş ve durumu paylaşmış

sen en üstte dediğim şekilde inceleme ve çalışmalara başla takıldığın yerde bana yada forumdaki arkadaşlarımıza sorarsan yardımcı oluruz zaten ama bu şekilde oluyor o işler
öyle değil ;)

en bilindik her yeni gelene önerdiğimiz muslera06 konuları bölümüne bi göz at sonrası sende
oku yani okumaktan zarar gelmez :)
bende sana birkaç katagori atarım ama ben attım diye kazanabilcen gibi bişey yok meselka mustafanın kinde ben kazanamıyom benim sektörde o :D yardımcı olurum ben sana bir ara sen arastır forumu

---------- Mesaj saat 07:44:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:16:47 civarında gönderildi. ----------

:( Mustafanın daha şuan haberi yok ama 1 saat önce olan kanal maalesef uçmuş
uyarı şöyle
Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.
1 topluluk vardı en son ben baktım kanal böyle şimdi
Mustafa burdan parayı alabilirmi acaba para kazanma kapanmadısa kanal gitmişte olsa kesinleseni önümüzdeki ay kesinleşcek olanı alırmı acaba alabilirmi [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Valla hocam helal olsun ne diyim başka agzim acik yazdiklarini okuyorum inşallah nazar değmez ve doğru gidiyorsun bence ayni şeyi 1 hafta önce yasadim bende 10 TL bir günde 20 sonra 50 son olarak 80 oldu 1 ihtar geldi bende takmadim yattim bisey olmaz diye sabah kalktim kanal kapanmis tamamen benden sana tavsiye en çok hit alan videoların dursun kanalda geriye kalanlari sil isi riske atma tabi çok video varsa eğer

Valla hocam foruma bakarsan sorun yok yenisin galiba bak forumda bir dünya konuvar incele -not al ,yaz çiz - deneme kanalları aç test et yani gördüklerin okudukların duyduklarına göre kendi stratejini belirle zamanla düzene oturtursun bu kazançlar herzaman olmuyor maalesef yada hemende olmuyor öyle video at geç değil olay yani

bu arada arkadaşın ne paylaşıp kazandığını burda yazması yada açıklaması gerekmiyor zaten forumda yazan şeyler bunlar sende bakarsan forum bölümlerimizi
incelersen görürsün reklamlık bir durum yok arkadaş birşey sormuş ve durumu paylaşmış

sen en üstte dediğim şekilde inceleme ve çalışmalara başla takıldığın yerde bana yada forumdaki arkadaşlarımıza sorarsan yardımcı oluruz zaten ama bu şekilde oluyor o işler
öyle değil ;)

en bilindik her yeni gelene önerdiğimiz muslera06 konuları bölümüne bi göz at sonrası sende
bende sana birkaç katagori atarım ama ben attım diye kazanabilcen gibi bişey yok meselka mustafanın kinde ben kazanamıyom benim sektörde o :D yardımcı olurum ben sana bir ara sen arastır forumu

---------- Mesaj saat 07:44:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:16:47 civarında gönderildi. ----------

uyarı şöyle
Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.
Mustafa burdan parayı alabilirmi acaba para kazanma kapanmadısa kanal gitmişte olsa kesinleseni önümüzdeki ay kesinleşcek olanı alırmı acaba alabilirmi [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

Ben geçen bunla ilgili konu açmıştım.Gelen cevaplara göre kanal kapanmadan önce para kazanması devre dışı kalmadıysa ödeme alınır dendi

millet çatır çatır acun un programlarını yüklüyor biz yükleyince anında telif geliyor.anlamadım gitti bu işi...

madem yükseliş dursun istiyorsun
türkçe içerik çalış durur :D

---------- Mesaj saat 14:40:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:25:55 civarında gönderildi. ----------

Tek kanal bonna bu arada mustafa'ya okadar diyorum ya bak paylaşma devamlı göz değcek nazar .d anlamıyor

neyse inşallah sağ salim alıcak parayı birde başta dinlemiyordu ikna ettim şimdi farklı ülkelere yönelikte bu katagoride çalışmalar yürüt dedim başladı şükür inşallah alırda borçların %50 si gider bu arada ortak [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] önümüzdeki aya gidiceğimiz mekanı ben seçicem bak :D bu sefer biraz şehir dışınamı kaysak ne :D

Birde [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] ben diyorumki aslında bilgim yok tam olarak bu konuda fikrini almak istiyorum senin
Mustafanın bu gelirde başka kanalı yok ama başladı ve çalışmalara nasipse 1-2 aya bu rakamlara ulaşcak inşallah
Şimdi mustafanın bu paraya acaip iğtiyacı var ev borcu vs ben diyorumki kanalı yada videoları silsek nasılsa yenilerini açtı

neden silcek dersen bu kazanç 15 günlük yani taa öbür aya kesinleşcek paranın öyle yada böyle yanmaması lazım ve 40 gün var nerdese hani 8 binin 5 bini gelse ona kardır fazla aç gözlü olupta riske girmesini ben ve istemiyorıum kanalı yada viedeoalrı silse bir sıkıntı olmaz değilmi ?
yani parasi tehlikeye girmesin öbür ay kesinleşme zamanı nekadarı kesinleşirse alsın dyorum ben bu arada çalışmalara devam eder ev borcu var zaten yarısı kapanır mantıklı değilmi hiö alamamaktansa diyorum ben riske atıcak lüksü yok ama atar bu :D senin bize önerin ne olur acaba tavsiyeni almak isterim uzun yazıyom birazcık kusuruma bakma :)

kardeş yanlış bilmiyorsam videoyu silsede parasını alır
ama telif alırsa alamaz , para yalan olur

o paraya çok ihtiyacım olsa , videoların alayını silerdim :)

öyle değil ;)

uyarı şöyle

kazancı alır kardeşim.Kesinti biraz fazla olabilir ama bende %22 oldu.

---------- Mesaj saat 00:02:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:00:51 civarında gönderildi. ----------

para kazanma kapanmadığı sürece sıkıntı olmaz kardeşim.Kanal gider ama para gelir.Videoları silmesin KORKANIN COCUGU OLMAZ diye bi laf var.
Kanal kapanır yenisini açarız.
Para kazanma gider g+ ile açar kanalı sileriz yine parayı kurtarırız yeterki Ayın 30'unda saat 23:00 da gitmesin bana öyle oldu 1.100 TL gitti 14 günlük para :)

para kazanma kapanmadığı sürece sıkıntı olmaz kardeşim.Kanal gider ama para gelir.Videoları silmesin KORKANIN COCUGU OLMAZ diye bi laf var.
Kanal kapanır yenisini açarız.
Para kazanma gider g+ ile açar kanalı sileriz yine parayı kurtarırız yeterki Ayın 30'unda saat 23:00 da gitmesin bana öyle oldu 1.100 TL gitti 14 günlük para :)

Yani şimdi 30 Aralığa kadar, Para kazanma gitmesse parayı alırım öyle mi ?
Ben 12 Ocağı bekliyordum sen 30 aralık demişsin orası kafamı karıştırdı biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri