Bizzat ben ve çevremdeki dostlarımın bu güne kadar minimum 300-400K parası kaldı adsenste sırf bu ban muhabbeti yüzünden...
Hesaplara bakıyorum şöyle, aylık 20K olanda var, 500TL olanda... İnişli çıkışlı olanda var, istikrarlı kazananda... spamda var, kendi çapında özgünde... Legalde var illegalde...
Zaten rahat olun, sen ben bu hesap kapamalarının nedenini biliyor, yada ufacık tahmin edebiliyor olsaydık hiçbirimizin hesabı kapanmazdı
Yeri geldi tek hesapta 16-17K takır takır ödedi, yeri geldi "Eko Sistem" dedi gözümüzün yaşına bakmadı...
Bu arada bu banlanmalar yeni birşey değil, sadece 2 aydır pek banlamıyordu o yüzden sizlere abartı gelmiş olabilir, bunu adsens hep yapıyordu sadece son zamanlarda artık ne hikmet ise biraz rahat bırakmıştı okadar...
Velasıl... adsens senle, benle bireysel uğraşmak istemiyor heralde... Adamın MCN leri var karşısındaki muhattap TEK 1 firma altında 30-40K yayıncı...
En önemlisi Adsense bok atmamak gerek, girin r10 a adsens bölümüne, 2 ayda belki 1 kişi yazar "adsensim kapatıldı" diye... Neden? çünkü site, çünkü spam yapamıyor, YT gibi günde 2-3 site açıp adsense bağlayamıyor vs. vs. vs.
Adsens aslında sapasağlam, kazandırıyor ve ÖDÜYOR, az biraz kabahati kendimizde arayalım... Sanırsam biraz .... bizde